Aşk İlişkileri Sevgilinin / eşinin yanindan ayırmadığı bı eşyası olsan hangisi olurdun? Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çantan olayım yanında tut beni derdi ashshsBende parfümü olayım bari kokusu olayım kdmkdmk#kartaliçeesorar 🖤😌 #yenigelmedikgerigeldik 💅 Sevgilinin / eşinin yanindan ayırmadığı bı eşyası olsan hangisi olurdun? Cevapla Parfüm Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Ben sevgilimin her şeyi olmak isterdim tabi ki de 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Telefonu 🙄 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eşysaı olmak istemem herşeyi olmak isterim 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hiç bir şey olmam ben 0 0 Yorumla
sptmbr03 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl İnsan olarak kalayım ben 2 1 Yorumla DogukanXeria +1 yıl sen benim zippom olsana Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. çanta 1 0 Yorumla
BilkiL Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Aaa sen yasiyosun :) 0 4 Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl Yaşamaya çalışıyorum 😔 Yorumla BilkiL +1 yıl Tanidin mi :) Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl Evet Yorumla BilkiL +1 yıl He iyi bari :) Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neyyy 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne one 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben sevgilimin her şeyi olmak isterdim tabi ki de
Cüzdanı veya kimliği mdksmal
Telefonu 🙄
Eşysaı olmak istemem herşeyi olmak isterim
Derdi derken ne oldu ayrıldın mı
Hiç bir şey olmam ben
İnsan olarak kalayım ben
sen benim zippom olsana
çanta