Aşk İlişkileri Erkeklerin şeyleri rahat olsun diye isterseniz bütün kadınlar olarak dünyayıi terk edelim nasıl olur? tanımlarterimlwr Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @Squall05151 gibi Aslan parçaları bilmediğiniz beceremediğiniz tartışmaya girmeyiz böyle ağlarsınız adam kızları dm davet ede ede gözleri gitmiş Erkeklerin şeyleri rahat olsun diye isterseniz bütün kadınlar olarak dünyayıi terk edelim nasıl olur? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mynameisdipsy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. keske marsa falan tasınsak da kurtulsak erkek milletinden 2 1 Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Yemin ederim bıktım ya Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yinemi bir aşk acısı vakası bu kızlar aşkdan başka bir şey düşünmez mi 0 3 Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Bundan bunu nasıl çıkarttın ha tek anlamauanda sensin Yorumla benhatıra +1 yıl Biliyorum neye isyan ettiğini Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Çok şükür algiladin Yorumla
derinnnnnnn66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. siz gidin ben biraz daha oturcam durcam işte 0 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. Kullanıcı adın dikkatimi çekti akademisyen misin? 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Kadınlar dünyayı terkederse erkeklerin şeyi nasıl rahat olucak? 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Lan yok biz kimi silkeleyecez o zaman 0 8 Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Sen de mi? Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Senden bu cevabı beklemez hayal kırıldığı Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Üreyip çoğalmak için mecbur. Yoksa insan ırkının 80 yıl içinde sonu gelir Yorumla mynameisdipsy +1 yıl keske insan ırkının sonu gelse Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Keşke Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Doğal yollarla olacaksa evet gelmesini isterim. Ama eziyet halinde olacaksa gerek yok. Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Bugün en büyük hayal kırıldığını sen de yaşadım gerisi gelmez zaten iyi geceler Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İyi geceler Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birileri yine bir şeylere alınmış 😅😄 0 6 Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Alınmadım yoruldum tanımlarterimlwr +1 yıl Eşofmanla dışarı çıktığımız da bile taciz edildimiz bu dünyada biz suçlu oluyoruz sprinter-tosbağa +1 yıl Doğru kişiyi aramaktan mi? sprinter-tosbağa +1 yıl Evet kadın olmak zor haklısın. tanımlarterimlwr +1 yıl Theofi nin yaptığı yoruma bak ne istiyorlar bizden sprinter-tosbağa +1 yıl Kadının toplum içinde söz sahibi olması gerekir.
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl E biz kimi şey yapacağız 0 6 Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Bak işte Yorumla theofi +1 yıl Kadınlar iyi ki var ya Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Allah uzun ömür versin senin bunlar bir gün çıksın sizden senin de bir gün kızın olabilir haberin olsjn Yorumla theofi +1 yıl Eee? Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Utanmadan hangi yüzle istek atabiliyorsun pislik insan Yorumla theofi +1 yıl Hababsm sınıfı merhaba - Hürrem hoca mısın sen Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Biri yine terk edilmiş 1 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Iiiiyy ne itici bi kız tipi 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Olur. Marsta koloni kuruluyor zaten.👍😊 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Niye böyle bir düşünceye sahipsiniz 🙄 0 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne şimdi bu 0 5 Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Eşofman giyip tacize uğruyoruz suçlu biz oluyoruz bu soru o yüzden çıktı Yorumla Şeftalikırmızısı77 +1 yıl Erkekler derken peki Yorumla Şeftalikırmızısı77 +1 yıl Baban da mı taciz ediyor Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Knk beyinsiz isen benim yapacağım bir şey yok millet anlamış sen anlamamışsın bir sorgila istersen Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Evet ananı etti Yorumla
Squall05151 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın. 0 13 Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Bütün erkekler olarak kadınları görmezden gelseniz keşke Yorumla Squall05151 +1 yıl Herkes kendi zümresine baksın bi zahmet o zaman. Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Hemcinlerin izin vermiyor Yorumla Squall05151 +1 yıl :) anlamadın heralde herkes kendi zümresine bi baksın dedim Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Anlamadım açıkla bakalım Yorumla Squall05151 +1 yıl Hemcinslerin vermiyor dedin kendi hemcinslerine de bak ara sıra zahmet olucak ama Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Ne yapıyor bizimkiler sizi mi taciz ediyor Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Bakışlarıyla rahatsız mı ediyorlar naoiyrka anlat bakalım Yorumla Squall05151 +1 yıl Seninle sabaha kadar bu konuyu konuşurum ama gözlerime yazık Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Hayır cevabın yok kaçıyorsun Yorumla Squall05151 +1 yıl Saçma Yorumla Squall05151 +1 yıl Git bak hemcinslerinin profilleirne Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Okey cevabını veremediğin tartışmalara bir daha girme olur mu Aslan parçası Yorumla
Merthardx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yok yok kalın siz böyle iyiyiz 0 7 Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Dikkat edin sıra size geldi sakalsız erkeklere tahrik oluyorlar Yorumla Merthardx +1 yıl Sakalsız değilim ki kesiyorum Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl İşte kesmen sakalı uzatmaman onlari tahrik ediyormuş Yorumla Merthardx +1 yıl Sende mi tahrik oluyorsun Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Hayır bazik erkekler sakalsız erkeklere tahrik oluyormuş Yorumla tanımlarterimlwr +1 yıl Seni de düzgün sanmıştım Yorumla Merthardx +1 yıl Ben sevmem öyle şeyler kızsa olabilir Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. aala 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_3406 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Direk kendinizi verin neden yok oluyosunuz 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Neyleri😳 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
keske marsa falan tasınsak da kurtulsak erkek milletinden
Yemin ederim bıktım ya
Yinemi bir aşk acısı vakası bu kızlar aşkdan başka bir şey düşünmez mi
Bundan bunu nasıl çıkarttın ha tek anlamauanda sensin
Biliyorum neye isyan ettiğini
Çok şükür algiladin
siz gidin ben biraz daha oturcam durcam işte
Kullanıcı adın dikkatimi çekti akademisyen misin?
Kadınlar dünyayı terkederse erkeklerin şeyi nasıl rahat olucak?
Lan yok biz kimi silkeleyecez o zaman
Sen de mi?
Senden bu cevabı beklemez hayal kırıldığı
Üreyip çoğalmak için mecbur. Yoksa insan ırkının 80 yıl içinde sonu gelir
keske insan ırkının sonu gelse
Keşke
Doğal yollarla olacaksa evet gelmesini isterim.
Ama eziyet halinde olacaksa gerek yok.
Bugün en büyük hayal kırıldığını sen de yaşadım gerisi gelmez zaten iyi geceler
İyi geceler
Birileri yine bir şeylere alınmış 😅😄
Alınmadım yoruldum
Eşofmanla dışarı çıktığımız da bile taciz edildimiz bu dünyada biz suçlu oluyoruz
Doğru kişiyi aramaktan mi?
Evet kadın olmak zor haklısın.
Theofi nin yaptığı yoruma bak ne istiyorlar bizden
Kadının toplum içinde söz sahibi olması gerekir.
E biz kimi şey yapacağız
Bak işte
Kadınlar iyi ki var ya
Allah uzun ömür versin senin bunlar bir gün çıksın sizden senin de bir gün kızın olabilir haberin olsjn
Eee?
Utanmadan hangi yüzle istek atabiliyorsun pislik insan
Hababsm sınıfı merhaba - Hürrem hoca mısın sen
Biri yine terk edilmiş
keşke be gitsek de rahat olsak
Durduk yere nereye gidiyorsunuz
Ne alakası var lan
Iiiiyy ne itici bi kız tipi
Kadınsız olmaz bu dünya :)
Olur. Marsta koloni kuruluyor zaten.👍😊
Niye böyle bir düşünceye sahipsiniz 🙄
Ne şimdi bu
Eşofman giyip tacize uğruyoruz suçlu biz oluyoruz bu soru o yüzden çıktı
Erkekler derken peki
Baban da mı taciz ediyor
Knk beyinsiz isen benim yapacağım bir şey yok millet anlamış sen anlamamışsın bir sorgila istersen
Evet ananı etti
Kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın.
Bütün erkekler olarak kadınları görmezden gelseniz keşke
Herkes kendi zümresine baksın bi zahmet o zaman.
Hemcinlerin izin vermiyor
:) anlamadın heralde herkes kendi zümresine bi baksın dedim
Anlamadım açıkla bakalım
Hemcinslerin vermiyor dedin kendi hemcinslerine de bak ara sıra zahmet olucak ama
Ne yapıyor bizimkiler sizi mi taciz ediyor
Bakışlarıyla rahatsız mı ediyorlar naoiyrka anlat bakalım
Seninle sabaha kadar bu konuyu konuşurum ama gözlerime yazık
Hayır cevabın yok kaçıyorsun
Saçma
Git bak hemcinslerinin profilleirne
Okey cevabını veremediğin tartışmalara bir daha girme olur mu Aslan parçası
Yok yok kalın siz böyle iyiyiz
Dikkat edin sıra size geldi sakalsız erkeklere tahrik oluyorlar
Sakalsız değilim ki kesiyorum
İşte kesmen sakalı uzatmaman onlari tahrik ediyormuş
Sende mi tahrik oluyorsun