Direk sorsanızda yine yalan söyleme ihtimali var.
Direk sorarım
Kendimce araştırırım
Ağzını arar yalanı bulmaya çalışırım
Diğer (görüşünüz nedir)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Direk sorsanızda yine yalan söyleme ihtimali var.
Bu yolları sırasıyla izlerim. Yani direk sorarım önce zaten bişey saklayan yalan söyleyen insan direkt anlaşılır ele verir kendini. Sonra da üstüne daha çok düşerim, araştırırım, onu sıkıştırırım. Zaten yalan söylüyorsa da yalancının mumu yatsıya kadar yanacağı için elbet ortaya çıkacaktır.
🙏🙏👌
Neden yalan söylediğini buna neden gerek duyduğunu amacının ne olduğunu sorarım bu sürekli tekerrür ederse amacının farklı olduğunu anlar sürdürmenin bir anlamı olmadığını ve bırakmanın en güzel yolu olduğunu anlarım bırakırım çok sevsemde yalana tahammülüm yoktur
Bende aynı sevgi yalanı örtmüyor maalesef dayanamam yalana
Güzel yazmışsınız bu arada 🙏
Öncelikle teşekkür ederim sevgi yalanı örtmüyor çünkü kendinizden vermeye başlıyorsunuz kendinizden gittiği zaman sevginizin bir anlamı değeri kalmıyor çünkü üzüldünüzle kırıldınızla kalıp sadece yerinde saymakla kalıyorsunuz kansere yakalanmaktansa erken teşhis hayat kurtarır
Çok haklısınız
Teşekkür ederim bunları yaşadığım için bizzat hayat bana acı tecrübeleriyle öğretti fazlasıyla hemde ne yazıkkı
🥺🥺🙏
Yapacak bir şey yok kader ne yaşatırsa onu yaşarsınız bir okyanus içinde gezen bir gemi gibi rota sizin elinizde olacaklarda ona göre yazılıyor önemli olan limana doğru ve sağlam yanaşmak verdiğimiz kararlarla
Umarım bende kendi limanıma sağlam yanaşabilirim
Yalan söylediğini hissedince biraz soğuk yaparım. Yalan söylüyorsa ' bu konu yüzünden mi soğuk davranıyorsun? ' diye sorar ilk olarak. Bu şekilde anlaşılabilir.
Keşke bu kadar kolay olsaydı:)
Şöyle söyleyeyim ben de soğuk yaptım Ondan sonra tartıştık doğrularını söyledi bana inanmam güvenmen lazım diye Ben de Nasıl olacak dedim Çok basit şeyler yalan söyleme söyleme veya çelişkili davranma konusu Ama bir kere bile yapsa insanın aklında şöyle bir soru işareti yapıyor acaba başka ne konu hakkında yalan söyledi gibisinden
Hatta bir keresinde ayrıldık bile bu tartışmalardan dolayı soğuk davrandığım için bir gün sürdü ertesi gün kendisi dayanamadı aradı barıştık Çünkü ben de seviyordum ve devam etmesini istiyordum Ama kafamda soru işaretleri ile yaşamak gerçekten zor ve bu bir bir buçuk aydır böyle her şeyin doğru olduğuna Beni ikna etmeye çalışıyor ama ben inanasım gelmiyor o konuları konuşurken kekeliyor ve Bazen duraksayıp ne diyeceğini düşünüyor Hatta şakasına soruyorum Bunu demek için mi düşünüyorsun kaç dakikadır diyorum yok diyor Ne diyeceğimi bilemedim falan diyor Neler yaptın güzellikle sordum olmadı suçlar gibi sordum olmadı ayrıldım varsa bir alanı Belki söyler diye olmadı
Mesela uzak mesafe olmasa yan yanayken soruları sorarım ve mimiklerine bakarım hareketlerine bakarım tavrına bakarım ama uzak mesafe buluşma imkanı yok Bunlar da Araya mesafe girmesini büyük etkenleri oluyor
Okulda tanıştık aslında aynı sınıftan hatta 2 ay beraberdik ara tatil girdi deprem girdi okul kapandı zaten mezun olduk 9 aydır ayrıyız. Yani yüz yüze başlayan bişeydi
Balo ve mezuniyet için gitmiştik okul okuduğumuz şehire 2 gün görüştük
Buluşamayız gören olur küçük yer bura bende gitmem o kadar uzağa salmazlar
Cevap
16Cevap
ağzını ararım önce baktım itiraf etmiyo yüzüne vururum
yalanın büyüklüğüne göre de gerekirse ayrılırım kücük bi yalansa laf sokmakla yetinirim
Bir şey yapmam, hiçbir şey yapmayarak çok şey yapmış olurum 😂
Yalan söylediğinden şüphe duymadığımla sevgili olurum😂😂
Ben sevgilime güveneceğim için zaten ondan hiç bir şekilde kuşkum ya da şüphem olmaz.. yanında olurum mutlu olması için
Bende güveniyorum aslında kardeşim ama beyefendi sözleri hareketleri ile şüphe bırakıp güvenimi Sarsıyor
İnsan gibi sorar adam gibi dürüstçe cevap vermesini isterim. Ama zaten çok iyi tanıyorsam bakışından anlarım yalanını
Uzak mesafe 🥲
maalesef
Şüphe duymam için bir şey olmuştur onu gerçeğe kavuştururum ve direkt sorarim ben öğrenmeden sen söyle
Evet önce gerçeğe kavuşturmak sonra sorguya çekmek lazım
Hiç bişey sormam şüpheleniyorsam doğrudur ve gerekeni yaparım. Hele sen bir kiz olarak bunu hissediyorsan kesin doğrudur hislerin.
Doğru olmasını istemiyorum ama dediğiniz gibi neyden şüphelensem çıkıyo :(
Önce kendimce biraz araştırırım, hareketlerini gözlemlerim. Sonra da sorarım.
Keşke sorunca dökülseler ya 😏 hiç sanmıyorum :(
salarım çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar nasılsa yakalarım
Yakalanmıyorsa master yapmışsa jdjdj
o zaman allah belasını versn tez zamanda jhsdfhgfhgf
Yaaa jdkdkdjd
Takmam yalan söylediyse söylemiş napabilirim?
Alaallalaaa
sanki evlenmeye çalışıyoruz takılıp ayrılacaz zaten belkıde ne gerek var fazla kurcalamaya
Herkes siz gibi değil işte 11 aylık uzak mesafe ilişkimde ilk haftasından beri ciddi düşünüyoruz
Hatta ilk onun ağzından dökülmüştü evlilik ciddilik lafları, bilirsin erkekler pek sevmez bu muhabbetleri 😉
FAZLA KAFA YORMA EĞLENMENE BAK
arastırırım emin olunca da sormam direkt agzına s*carım
Araştırıyorum ama sonuç yok uzak mesafe olunca
o zaman mantıgıma su yatmadı diye direterek yüklen cocuga. ve unutma biseyden süpheleniyorsan dogrudur
Direttim ama oda diretiyor hala mantığıma yatmıyor
o zaman bunun kavgasına devam et ve.. benim hayatımda yalana yer yok sana da yer olamaz o zaman diyerek net tavrını ortaya koy
Denedik ve geri barışıldı. Benim yyalanı bulmam lazım
barısma o zaman canım, oturup yalanı bulacagım diye beklersen belki de daha cok beklersin?
Hislerin asla yalan çıkmıyor. Ayrıl kafa yormaya gerek yok.
Ortada bir şey yokken ayrılmak benide üzer net bişey çıkarsa o zmn
İnsan sarrafıyım söylediği an anlarım ama onun için iyi olmaz
Bende anlabildiğimi sanıyorum ama emin değilim
bunu anlamanın bi çok yolu var yalan söyleyen insanlar konuşurken gözlerini kaçırır ya da göz teması kuramaz, stres olur kalp atış hızı yükselir vücut ısısı artar ama yalan söylemeye alışkın biriyse bu tepkileri vermez öyle durumda da anlattığı şeylerdeki mantığa ve uyuma bakılır bi süre sonra anlattığı şeyi unutucaktır gene aynı soruyu sorup ne kadar benzer cevap verdiğine bakabilirsin eğer olayı farklı anlatıyorsa, çelişkili konuşuyorsa o zaman yalan söylüyordur ki buna çok kolay düşerler yalan söyleyen insanı uzun konuşturmak açığı yakalamayı kolaylaştırır ve tabikide gözlemde önemli o kişiyi iyi tanımak lazım hangi saatte genelde ne yaptığını bilmek rutinlerini bilirsen hangi konuda nasıl yalan söylediğini bilmek daha kolay olur
Teşekkürler yanıtınz için. Uzak mesafe ise göz kaçırma olayı olumsuz oluyor
İzini sürerim.
Yalani sevmem. Ayrilirim
Ağzını arar yalanını bulmaya çalışırım.
Manipüle ederim 😂
Nasıl yani
Araştırır bulur ve yüzüne çarparım
Bulamıyorsak 🥲
Evet ama...
Amin 😅😅
o yalanın doğrusu bir şekilde önüme gelir benim
Diğer (görüşünüz nedir)