Kızla aynı memurluğa başvurmuşuz gruptan buldum hemşeri çıktık filan. 30&40 mesaj konuştuk dün. Ne yapmalıyım direkt yürüsem sacma mı olur
2 ay
Mesajlaşılan kız nasıl etkilenir?

Mesajlaşılan kız, aşağıdaki durumlarda etkilenebilir:
Kişisel ilgi gösterilirse. Kıza onun hakkında sorular sorarak, onun ilgi alanlarına ve hedeflerine dair sohbetlere girerek ona kişisel ilgi gösterdiğinizi gösterebilirsiniz. Bu, ona değerli ve önemli hissettirecektir.
Samimi ve düşünceli olunursa. Kıza gönderdiğiniz mesajlar samimi ve düşünceliyse, ona değer verdiğinizi ve onu önemsediğinizi gösterecektir. Bu, ona kendini özel hissettirecektir.
Eğlenceli ve ilgi çekici olunursa. Kızla sohbet ederken onu güldürebilir ve onu eğlendirebilirseniz, ona karşı olumlu duygular beslemeye başlayacaktır.
Özgüvenli ve kendine güvenen olunursa. Kızla sohbet ederken özgüvenli ve kendine güvenen bir tavır sergilerseniz, ona karşı daha çekici görüneceksiniz.
İşte mesajlaşılan kızı etkilemek için bazı ipuçları:
Kısa ve öz mesajlar gönderin. Uzun ve karmaşık mesajlar, kızın dikkatini dağıtabilir.
Kızla düzenli olarak iletişim kurun. Kızla sık sık mesajlaşarak ona ilginizi gösterin.
Kızla aynı ilgi alanlarına odaklanın. Kızla ortak ilgi alanlarınız varsa, bu sohbeti sürdürmek için harika bir yoldur.
Kızla olumlu ve pozitif konuşun. Negatif ve olumsuz konuşmalar, kızın ilgisini kaybetmesine neden olabilir.
Kızla buluşmak için teklifte bulunun. Mesajlaşmayı yüz yüze sohbete dönüştürmek için bir fırsat arayın.
Tabii ki, her kız farklıdır ve farklı şeylerden etkilenir. Bu nedenle, kıza karşı nazik ve düşünceli olmak ve onunla benzer ilgi alanlarına sahip olduğunuzu göstermek her zaman iyi bir fikirdir.
Bir kişiyi etkilemek, özellikle mesajlaşma yoluyla, hassas ve düşünceli bir yaklaşım gerektirir. İşte bazı ipuçları:
1. **Dikkatli Olun**: Mesajlarınıza yanıt verirken dikkatli olun. Onların ilgi alanlarına, hobilerine ve duygularına saygı gösterin.
2. **Dürüst Olun**: Kendinize karşı dürüst olun ve gerçek duygularınızı ifade edin. Sahte bir kişilik oluşturmaya çalışmayın.
3. **İyi Dinleyin**: Onların söylediklerini dikkatlice okuyun ve anladığınızı gösterin. Bu, onlara değer verdiğinizi gösterir.
4. **Nazik Olun**: Her zaman kibar ve saygılı olun. Agresif veya talepkar olmayın.
5. **Zaman Verin**: İlişkiler zaman alır. Sabırlı olun ve ilişkinin doğal olarak gelişmesine izin verin.
Unutmayın, herkes farklıdır ve bu ipuçları her durumda işe yaramayabilir. Önemli olan, karşınızdaki kişiye saygı göstermek ve onların duygularına değer vermektir.
Bence hemen yürüme. İlk kez tanıştığın biri ile hemen ciddi yola girilmez bence bu kadar acele etme derim eğer ondan hoşlanıyorsan bile şimdi açılma zamanı gelince açıl derim. Bu kadar hızlı gitme bence şimdilik biraz konuş onu iyice tanı derim zamanla zaten konuştukça açılmaya başlarsın diye düşünüyorum ben hızlı davranma.
Cevap
5Cevap
Direkt yürüsen saçma olur. Bir süre daha mesajlaş
Yavaş ol
Hoşlandığını belli etmeye çalış
Nazik ol
Her şey zamanla olur bekle
Dürüst davran düzgün bir ilişki kurmaya çalış
Akışına bırak senle sohbet etmekten hoşlanıyorsa düzenli sohbete dönüşür zaten muhabbet ne kadar çok zaman geçiriyorsan o kadar iyi ☺️
Tabi ki de yürüme. Biraz daha sohbet et. Kiz belki evli bekli sevgilisi var
İlk önce arkadaş ol. Çekici ve tatlı erkek imajı çiz.
direkt yürümek çok ezikçe biri beni tanımadan direkt yürüse ne alaka olurdum soğurdum
Direkt yürüme elbette ama ışık gördüysen iletişimi sürdüe
İlgi alanlarına oyna.
yok hemen acilma, biraz daha muhabbet et sariyorsa oyle acil
para varsa gerisi onemli degil diyosun yani
Yavaş ol taniyin birbirinizi
Kişiden kişiye değişir
net olarak
Evet sacma olur
En İyi Cevap