Aşk İlişkileri Sevgilisi olan biriyle ilişki kurar mısın? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Soru açık ve net cevapları alalım? Güncellemeler+1 yıl Ne alaka ya cinsellik sorusu üzerine sorulmuş bir soru değil bu lütfen aşk ilişkileri üzerine alın sorumu KS a ailesi Sevgilisi olan biriyle ilişki kurar mısın? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Hayır kurmam.. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sevgilisi olan biri ile nasıl ilişki kuracağım? Arkadaş olarak mı öyle kurarım tabi ki kim ne diyebilir 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. O zaman açık ve net cevaplayalım. Sevgilisi/kocası olan bir kadın ile cinsel ilişkiye HAYIR ! 2 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Buralar karışık 😅 2 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl 😅 Yorumla
olgunbirses Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İlişkiden kastınız özel bir ilişkisi kesinlikle hayır. 1 0 Yorumla
Urzaiz Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl Benimle iliski kuran herkesle ilişki kurabilir yani sevgilisi varsa onun sorunu bende ona göre davranırım. 1 0 Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl başkasıyla sevgili olan bana geliyorsa oho işimiz zor :D 1 0 Yorumla
Murat-31 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. bu devirde bırak sevgiliyi evliler bile yoldan çıkmış 1 0 Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Yuva yıkanin yuvası olmaz yani 3 1 Yorumla blackswan92_ +1 yıl brava Yorumla
çilek599 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Hayır. Kendine saygısı olan birisi kurmaz.. 2 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne tür bir ilişki? 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. o olmaz. yahu öyle şey mi olur. 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl valla hatun bi göz kirpsin ayiririz onlari :D 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır kurmam 1 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kurmam 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır tabiki 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl aşk mı seks mi 0 1 Yorumla Tubaacelyaaa +1 yıl Aşk Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kurdum🙄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır kurmam..
Sevgilisi olan biri ile nasıl ilişki kuracağım? Arkadaş olarak mı öyle kurarım tabi ki kim ne diyebilir
O zaman açık ve net cevaplayalım. Sevgilisi/kocası olan bir kadın ile cinsel ilişkiye HAYIR !
Buralar karışık 😅
😅
İlişkiden kastınız özel bir ilişkisi kesinlikle hayır.
Benimle iliski kuran herkesle ilişki kurabilir yani sevgilisi varsa onun sorunu bende ona göre davranırım.
başkasıyla sevgili olan bana geliyorsa oho işimiz zor :D
bu devirde bırak sevgiliyi evliler bile yoldan çıkmış
Yuva yıkanin yuvası olmaz yani
brava
Hayır. Kendine saygısı olan birisi kurmaz..
O kadar düşmedim çok şükür ✅
Hayır tabii ki.
Hayır tabi ki.
Kesinlikle hayır.
hayır, yapmayın lütfen.
Ne tür bir ilişki?
o olmaz. yahu öyle şey mi olur.
valla hatun bi göz kirpsin ayiririz onlari :D
Kurmam
Hayir
Hayır kurmam
Hayır