Güncellemeler
+1 yıl
bakire bir femboy olduğum için burada zorbalanıyorum. ne yapsak suç. bakire olmasam o*pu bakire olsan kezban femboysun. bıktım artık bu hayattanda yalnızlıktanda. zorla major depresyonlara itekliyorsunuz insanı
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar site şakamı? neden sadece cahiller yazıyor? daha ingilizce bilmiyorlar femboy nedir bilmiyorlar yoruma çökmüşler. üyeliğimi kapatmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sacmaliyorsun farkindamisin sen ne istediği biliyonmu
evet ne var bunda. femboylar da istemezmi
Dönmesin heralde onunda kendine göre müşterisi oluyordur. Ne yapacağın malum degilmi
Turkiyede kahraman bitmez numaranı yaz her dakka biri arar seni burdan
Yobazdan kastin?
Depresyonluk virsey yok sen kendkni guzel gorup degerli hissediosan gerisini boş ver
evet ama yobazlar yüüznden istediğim gibi giyinemiyorum aşk hayatmı mahvediyorlar. yolda yürürken sapıkça telefonumu almak istiyorlar daha bir sürü saçmalık.
Sen acik giyiniosun ama disardakilere yobaz diyorsun peki begenmek sucmu oluyir ve ayrica senin okadar acik giyinmeni hangi din kabul ediyor? Ben ozgurum diyorsanda peki sorayim seni yaradana gore sen ozgur olma hakkina sahipmisin peki ya da bir erkek?
Bulursun elbet
Eee yaz o zaman bana 😉
Topum yazsana len, femboymuş 😀
ah boomer amcacım benim. burası senin ratingine uymuyor başka kapıya.
200cm erkek nasıl iyi mi sence
ay evett
Bizim sınıfta var çocuk aşırı iyi 200cm. boy 120 kilo geniş omuz yakışıklı dağınık saçlı güçlü kaslı ve sevgilisi yok ama benim boy 1.55 çok kısa kalıyorum onun yanında bana bakmaz gibime geliyor o yüzden özgüven yok ondan dolayı acilamiyorum
sende mi femboysun
Femboy ney la
google diye bir şey çıktı stanford üniversitesinde zamanında.
Bilader 50 tane özelliğiniz var neyse
Allah kurtarsın
allah önce seni mi kurtarsa. baya illiterate gördüm seni
beni şimdi görsen kendine hakim olamayıcak herif burada klavye delikanlısı olmuş. ;)
Yok bilader ben heteroyum daha düşmedik fark ettiysen hakaret etmiyorum
hetero olmamak = düşmek değildir. bütün yönelimler cinsel kimlikler tenler ve ırklar dünya üzerinde eşittir. hayat bilgisi 1. sınıf konusudur. bunu bimeyen insnalar savaş çıkartıp dünyayı kirletirler bu bir.,
ikinci olarak femboy ve translardan hoşlananlar kingseye göre zaten hala heterodur. çünkü hoşlandığı şey kadın fiziğidir femboyda veya transta. dolayısıyla güzel bir femboy kalçası gördüğünde hoşlanmaman impotent olduğunu gösterir.
kalddıki hakaret etmedipğini zannederek alt metinde yığınla hakaret ettin aslında. ya farkında değilsin ya da beni aptal sannıyorsun.
Yav bilader bir soru sorduk tarihçesine girdin her neyse ne işte
Sonunuz lut olacak. Sen işin sonunu bekle
o senin dinine göre. senin dini görüşlerin benim yaşamımı şekillendiremez kususra bakma.
Şekillendirmesin geldiğin yere gittiğinde sana bunu anlatırlar. Sen işin sonunu bekle.
hadi ben dindar değilim de sen dinin ne diyor lut kavmiyle neyi kast ediyor onu biliyor musun? bilime göre doğum öncesi hormonlar ve genler transeksüel olmaya neden olur. ben böyle yaratıldıysam pre-natal hormonlarım ve genlerim beyin yapım böyleyse o zaman neden allah beni böyle yaratmış?
neden elimde olmayan şeyler beni günahkar yapıyor o zaman?
Bunun hormonsal olmadığına, doğuştan gelmediğine dair de bilimsel çalışmalar var? Mantık açısından baktığında bunun sapkınlık olmadığını nasıl kanıtlayabilirsin?
Spor
Aşkı değil de eğlenceyi bulmak istersen ulaş bana
femboy ne
Gerçekten ne istediğini biliyor musun senn
evett neden bilmiyim
Yaş kaç senin
23
sen
Güzel söylerim ben de gizliden çıksam sey yapar mısın beni
Hadiii
Çıkayım miiiiii
Yaş kac istekli misin artık
23. yaşımı yaşıyorum artık derken 65+ femboyum falan mı sanıyorsun :(
🤣🤣🤣🤣 bu yaşta bakire msın ciddi
sanane benim özel hayatımdan. ben sadece yalnızlıktan sıkılıdğımı söyledim.
Byyy
kaldıki bekraet konusundaki dengesizliklerinizde komik. bakire olmayan kaşar evlenilmez kız oluyor. bakire olan kezban oluyor. ne yapsın kızlar ve femboylar. bi aydınlatın bizi ya.
Ne halt yersen ye bananne ya
dalga geçerkende keşke banane deseydin
Offf ne diyor sun ya işine bak
Seni bulur aşk
tanışalım mı