Uzun bir ilişki biz ne zaman dışarı çıksak annesi 9 10 gibi eve gel diye arar karisir eder oyle bir kadin ama sevgilim erkek kankasiyla cikinca gece 2 de eve giriyor sonra bana diyoki annem bile bana boyle karışmıyor cok alakasiz seyler oluyo 10 da eve gel diye arauan kadin her seyine karisan kadin nasil oluyoda gece 2 ye kadar bi sey demiyor bilmiyorum yanimda aradi kac kez ordan biliyorum karisip ettigini falan detay olarakta ailesi beni biliyor ama hicbi zaman ben sevgilimleyim diyip cikmiyor annesi aradigindada sevgilimleyim demiyor arkadasimlayim diyor ama biliyolar beni annesi bana bi seyler falan göndermişti
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eşi bekliyordur belki
Evli degil ya oyle bi sey yok kac kere evine gittim kardesi beni tanir eder oyle mevzu degil ama uyusmuyor yani anlam veremiyorum
Kac yasinda bu cocuk
28 yaşında
28 yasinda ve annesi eve gel mi diyor
Saka gibi bende yaninda sahit olunca sinir krixi gecirmistim
17 yasinda evden kacip tatile gittigim gunler geliyo aklima 😂
Erkeklik vasfı hic mi yok bunun
Hayir her seyi yapmis etmis bana mi denk düştü annesinin cocuk gibi bakacagi zaman anlamiyorum yani gerçekten
Bunda bi gariplik var acaba yanındayken sıkılıp annesine beni cagir diye mesaj felan mi atiyor nedir
Yok onuda düşündüm ama bakiyom görüyom yani gariplik var çözemedim amac nedir
Valla bilmiyom garip
Gece 2 de eve girebilen adam benim yanimdada durabilir yani mevzu yaninda kadin olmasi mi acaba ailesi acisindan bilmiyorum gervekten kafam cok karıştı
ailesi seni istemiyor. aç gözlerini çok saf olma
Oyle olsa iliskiyi bitirir zaten o kafada bi insan çünkü konuştuk bunu eski kafalilar biraz evlenmeden hayatindaki kizi ciddiye almazlar oyle düşünuyolar
at fava bekle, yarın bir gün aile yüzünden tartışıp birkaç gün görüşmeyelim fikriyle geldiğinde yazarsın bana yine , dediğin gibi oldu diye
bol şans
Ailesinin istemedigi biriyle iliskisini uzatmaz oyle biliyorum kavga etmistik bu konulardan çünkü
senin gitmeni bekliyordur. kendisi bahane edip öyle anılmak istemiyor. 28 yaşında demişsin bir de, o yaşta zaten evden talimat alıyorsa halen, çok zorlar o seni. toksik ilişkiye dönüşüyorsunuz, ciddiyim bak finalde üzülen sen olacaksın. seni değil senden gelen ilgiyi tutuyor o hayatında şu an. bunu görmediğin için ilişkiyi tutuyor gibi yorumluyorsun.
Beni suandada zorluyor zaten yeterince hayatindaki herkesin her dedigine tamam falan diyor sanki kendi hayati degil baskasinin dedikleri uzerine yasiyor gibi kocaman adam boyle bi hayati olmasi garibime gidiyor yani bide kisa sure degil 2 senedir birlikteyiz ve annesi falan hep boyle ya kadinin karismasiji karisma olarak görmüyor ya da bilmiyorum gerçekten anlam veremiyorum
kişilik oturmamış, özgüveni düşük, tabulara bağlı yaşayan profil. o tip insanlar yeniliğe ve uzlaşmaya kapalı olur. kendi kararlarını vermekten aciz olan veya sosyal yaşantısı ev yaşantısından ayıramayan tipler uzun vadede karşı tarafı memnun edemez. bence ciddi bir sorun. geçici olarak çözüm bulduk havasına sokabilir ancak geride bırakamaz.
finalde üzülen sen olursun. etrafındaki çiftlere, ailelerine vs bak. mutlu olanların, hayatı yolunda olanların kaçında sizinki gibi bir örnek var. sıfır.
aileye önem vermek, aileyi de ciddiye almak farklı, aileye bağımlı bir karar mekanizması sunmak farklı.
kalbinle değil mantığınla düşünüp karar ver.
haftasonu öğlen çıkacağız , akşam döneceğiz. telefona bakmayacaksın hiç detay vermeyeceksin birbirimize ayıracağız günü biraz bağımsız olalım gibisinden bir zarf at ona. verilen tepkiler biraz cevap niteliğinde olabilir senin için. ki bana sorarsan zaten kabak gibi ortada durum da neyse yine de..
senin için en iyisini diliyorum ama devam edersen final belli.
Bunu defalarca dile getirip konuştum ve fark ettim ki kendi istegine gore yaşamıyor bi aile kurmak niyetindeydik ama herkesin her seye müdahalesi var kendi hayatini olusturabilcek karar verme seviyesi yok oluşmamış 28 yasindaki adama annesi karışıyor bu yaşta karismiyo annem bile sen karisiyosun demesi ayri yalan zaten onceden böyle değilmis ortak arkafasimizda vardi eve gec gelir disarda dolanir yer icer gezermis Şu an hicbirini yapamiyo erkek erkegeyken annesi problem cikarmiyoda bana mi garezi var hep ariyolar onlar seninle alakali degil dedi ama beni soyledikten sonra ailesine daha cok ustune dusmeye basladi eminim buna ailesinin ve arkadaslarinin fikrine uyarak sürekli hareket ediyor mesela biyere gitmek istemiyor diyelim ama cok sevdihi kankasi gelmesini istedi yok demiyor cok sorun yasiyorum bu yuzden zaten
Ayni seyi yasaticam ona eminim farkli tepkisi olcak dah aoncede yaptim çünkü bunu misilleme gibi
tamam işte onlarla geçirdiği zamanı ailesine kabul ettirebiliyor izah edebiliyor kabul görmüş. senle olan vakitte ailesine açıklayamıyor. kendi karar mekanizması ve özgüveni yok. o ailesine seni de, sana anlattığı gibi anlatmıyordur emin ol. öyle bi şeyleri içtik oturduk dağıldık diyordur senin için. ciddiyim bak. bu çocukla yüzük tak, dar eder seni. zaten 2 senelik birliktelikte bile aşılamadıysa bu sorun, ileride hiç aşılamaz. ciddi bişey olmadan düzelmez onların bakışı olayı da palavra. 2 yıllık ilişki artık ciddiyete yakın olan taraftır zaten.
o hem ayranım dökülmesin hem şeyim olmasın kafasında sana karşı. bir sorumluluk hissetmiyor sana karşı
belli bir hata sürekli tekrarlanıyorsa artık normalleşir. sürekli affetmen ve devam etmen de yanlış. o kadar şans verme
Ailesi ne derse yapmak zorundaymis gibi hissediyo hicbi zaman yok hayir deme luksu yokmus gibi hareket ediyor cok saygisizlar ailecek bizim iliskimiz ciddi ama annesi falan bunu kabul etmiyor etse zaten sevgilimleyim anne vs der kadin benimle tanismak ister madem oyle olmuyo oda tuaf giden oturmayan seyler bar ben konusmami yaptim dedimki sorumluluk alamicaksan ergen gibi icinde ortam seyi kaldiysa dedim bendeb uzak ol git yaşa ama dedim iliski ve evlilik sorumluluk gerektirir bu sikmak değil sen benimleyken 10 da eve giriyosan kankanla gece 2 de eve giremezsin yani boylr muhabbet yok sen dedim ya iliski yasamasini bilmiyosun ya da iliski insani değilsin ailesi ve cevresine evet okey dedikce iyi gozlerinde bi hayir desin birine dediklerini yapmasin hemen en kötüsü bu oluyor olay cikariyolar oyle bi aile cevre yani anladin mi daha once kotu deneyim yasamislar birini tanistirmis kiz yamuk yapmis sonradan o olaydan beri kadin ogrenince tepkili demekki ama bu ne mallik ne canım ne alakasi var benimle onlarin kafasi bizim buldugumuzla evlensin mantigi dar ediyolar hayatini buda hic yok demiyor birini uzerim diye
geçmişin hatasını bugünkü insana yüklemek akıl işi değil. bak sen belli ki biraz hesap kitap bilen olgun düşünceli birisin. çocuk da biraz lale tip. kendi ailesinin esaretinden çıkamamış ve bir birey olmanın yetkinliklerini kazanamamış. hani bir laf var bilirsin, anasının babasının büyütemediğini ben mi bakıcam diye. bence olaya bu yönden de bakmalısın. he diyorsan, toksik ve uğraştıran stres yükleyen bir ilişki istiyorum.. o zaman devam et. ama çocuk da bence seni çok fazla bağrına basmamış.
Evet cok haklisin ben canım biri degilim tamam mi bilirim yani tecrube cok edindim malesefki anlarim kotu tecrube ettiler diye ne bu nede ailesi iyi davranmiyor yani buda bana diyor seninle mi dogdum sende benimle dogmadin beni benimsemiyor ilk iliskiyi baslatanda evlilik konusunu acanda oydu bana diyorki evlenelim kurtar beni bunlardan bunlari surekli diyo bi sey yapiyo mesela ama zorla isyan ediyo bana diyo istemiyorum zorla yaptiriyolar gitmej istemiyorum memnun degilim vs vs diyor diyorum yok dersen kimse seni zorlayamaz yok dedihin icin kotu evlat kotu arkadas olcajsan ol dedim bunu kullaniyolar acik ve net sekilde en yasamak istemediğim iliski seklini yasiyorum Şu an gerçekten icim paramparca
Ailesine ve kendi hayatina karsi sorumluluk alamamis kendi hayatini kurmaya ne cesareti var nede cevresine yok demeye gücü var saniyoki yok dersem hayir dersem bana agizlarina gelrni sayarlar oyle yapan yapsin diyorum zaten seni yericekler diye kendi hayatin gidiyo dedim milletin istediklerini yapmaktan sonra tum sucu bana atiyor sanki hayatini zindan eden benmisim gibi
geçen zamana yanıyor ve o 2 senenin hatrına bir çaban var. sen de hayatında yalnız kalmak istemediğin için sonuna kadar zorlamak istiyorsun belki bu da mümkün ama karşında seni kaybettiğine üzülmeyecek ve seni hak etmek için çabalamayan birisi var. tek taraflı ilişkinin üzüntüsü de tek taraflı olur. ben çok anladım seni , şu durumda karar vermek ipleri koparmak da belki zor geliyor olabilir ama vermen gereken karar siz için değil öncelikle senin için olmak zorunda. hayatının bu döneminde bu stres ve belirsizliğin riskini almaya değer mi?
seni biraz hor görüyorlar anladığım kadarıyla. sen de en az onlar kadar değerlisin bu hayatta. başkalarının senin değerine çamur atmasına izin verme. seni suçlu hissettirmeye çalışması da kendi yapamadıklarını gölgelemek örtmek için. seni manipüle edip ilişkide yok hükmünde tutuyor seni. okurken bile daraldım gerçekten çok toksik durum. çok yorar, hayat enerjini sömürür. varlık içinde yokluk hissi yaratır. boyunduruk altında ilişki yaşanmaz bak ben sana öyle diyeyim.
Tabiki değmiyor değmez benim niyetim guzel saglikli bir iliski yaşamak söylediklerimde isteklerimde yanlis bi sey olduğunu düşünmüyorum sorumluluk alan insanin gece disarda ne isi var yani ozaman birak istemiyosan git tek basina napiyosan yap defalarca ona bu secenegi sundum soyledim sanki zorla birj tutuyo benimle iliski yasasin diye psikolojik olarak zorlaniyorum cunku büyümemiş kendi hayatindaki insanlara yok diyemiyor kankasi ona canini verirmis ben neler yaptim dedim gozun hic mi gormuyo bunu bana diyosun sen oyle yaptigi icin kankasina yok demezmis boulr bi sey olamaz gerçekten saka gibi ya
çok üzücü tablo. sevdiğim dediğin insanın gözünde bu kadar yok hükmünde ve ikinci planda olmak üzücü. maneviyat duygusu zayıf biri anladığım kadarıyla. bunca zaman ona katlanabilmiş olman biraz da sana yazar. keşke daha erken yapsaydın ilişkiye dair sorgulamalarını. belli bir süre ses etmediğinde o kendine yalandan bir cesaret yüklemiş ve kendine hak görmüş sana böyle davranmayı.
Sorgulama kismini aylat onceden başladım konustum konustum ama artik konusarak olmadigi raddedeyim oyuzden fikir almak istedim cunku tukendim ben ona zarar vermedigim halde toksiklik ediyor beni sucluyor en zoruma giden seyde bu yani
o sen olmadan hayatına devam edebilir. sen niye ona bağımlı kalasın, üstelik sana kattığı bir şey de yok. bence noktayı koy ona ve kendine bir resetleme süreci belirle.
ayrılalım dediğinde, hiç zorluk çıkarmadan kabul ettiğini gördüğünde daha iyi anlayacaksın beni emin ol
Zaten bi kac kez ayrildik ve o cok okeydi ama 2 saat sonra geri yazip ozur diliyodu
o boşta kalmak istemiyor diye şımarmış. 2 senedir de nasılsa idare etti seni diye kendini sana karşı üstün görüyor. kullandırma kendini. duygusal anlamda manipüle edilmiş ve dayatmalara esir edilmişsin.
Kac defa itikledim bu sekilde davrandi diye cok merakliysan defol baskasina dedim kimse kimseyi zorla tutmuyo diyosun ama devam etmeye calisiyosun dedim okadar sey diyip fazla uzun surecegini asla düşünmüyorum
biraz kendi kendine eziyet etmişsin gibi kusurabakma ama 😅niye o kadar sabır edip anlayış gösterdin ki
Guvendim cunku seviliuprum sandim bu sefer her zaman boyle anlasmiypruz cunku guzel seylerimizde cok
ama güzel olmayan şeyler daha akılda kalıcı ve gelecek belirleyici. güzel şeyler geçmişte kalmış , güzel olmayan şeyler bugünden başlayarak bozmaya devam ediyor. arada fark var. seni değil senin ona olan ilgini sevmiş o.
bunu bir düşün , düşünürken fark edeceksin evet diye başlayan cümlelerin olduğunu
Güvenilir değil
Her seyini haber verir ama bi yerde bi sey uyusmuyor ailesi biraz eski kafali evlenmeden cok gorusme etme gibisinden hani oyuzden benle oldugunu demez annesine babasina kardeşine diyor arkadaslarina diyoe iste aradiklarinda