Selam arkadaşlar. Sevgilimin arkadaşının doğum günü var ve arkadaşının sevgilisi benim sevgilime yazıyor erol işte böyle soyle doğum günü var ne yapalım felaan die gel bana yaz demi yani sinir oldum neyse buda ona bilmiyorum falan demiş konuşuruz die. Beni çağırmiyor lar ve sevgilim tek gitmesini istemiyorum ya bak offf sinir oluyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O ortamda kız olacağından %100 eminsen bu işte bir terslik var kızım. Dikkatli ol.
Ark dasinin sevgilisi var bilmiyorum kim olur ya bak hep bölgeler beni çağırıyorlar ben sinir oluyorummmmmmmm ya bizim bi günümüz olunca bu her kezi cagriyor
Dediğim gibi bir terslik var o halde. Takipte kal derim.
Ya hep boleler beni çağırmiyorlar ama bizim bi özel günümüz olsun bu or... çocuğu herkesi topluyor
Dediğim gibi senden kaçınmaya çalışma ihtimali yüksek. Özel buluşmadan sürekli kaçması, bile bile başka planlar kurması iyi bir işaret değil. Yerinde olsam çoktan o işin peşine düşmüştüm.
Bunun sonunda bir aldatılma olayı patlayacak gibi duruyor ama hadi hayırlısı.
Lan 2 yılımı verdim öyle birsey olursa ya o ölür ya ben
Benim tanıdığım biri vardı. 15 senedir evlilerdi. 15 sene sonra gitti adam, kadını aldattı kızım. Sen ne anlatıyorsun? Olabiliyor böyle şeyler. Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.
Yok bizim farklı olaylar var öyle birsey olursa onu keserim ben
O zaman kolay gelsin sana. Benden söylemesi. Sen yine de dikkat et de...
Offf gidemez bensiz onun sevgilisinin ark dasi yanımıza tek göndermiyor çocuğu ben nie gönderimmm
Şansını dene. Ama seni sevgilin dinlemezse bil ki ortada bir bit yeniği var.
Ne dim ki sevgilime bende gelcem falan desem. ne işi. Var der
İnsan biraz tavır koyar. Çok ezdiriyorsun kendini kızım. Bu kadar ezik olma. Otur sevgilinle, de ki ona "Bak aşkım bizim o kadar yıldönümümüz olmasına rağmen sen buna önem vermeyip başka arkadaşlarınla gezmeye çıkıyorsun. Hani bugün yıldönümümüz hatırlatmak isterim sana. Bu nedenle beraber çıkıyor muyuz çıkmıyor muyuz?" diye açık ve net ol. Kemküm yaparsa senin orada ne işin var, ısrar etme gibisinden falan, de ki "Demek ki senin arkadaşlarınla olan gezin bizim bu zor zahmet kutlama yaptığımız yıldönümümüzden bile daha önemliymiş. Sen bilirsin. Hadi güle güle." de kalk masadan. Ama dikkat! Son cümleni biraz trip atar tonda söyle. Bak bakalım seviyorsa kaybetme korkusundan dolayı peşinden koşuyor mu koşmuyor mu?
Yola gelecek o sana ilgisi varsa. Bu tarz erkekler ancak bu dilden anlıyor çünkü.
Denicem dedinizi tsk ederim 😓😓
Rica ederim. Allah yardımcın olsun.
Peşinden koşmayıp hala iplemezse bil ki seni hiç sevmemiştir. O zaman ayrılırsın.
Şey dicem sen bizim yıl donumumuzde bile onları çağıracak kadar değer veriyorsun ama beni bi doğum günü ne götüreceksin onu bile yapmıyorsun o kadar bile değerim yok demekki sende dimmi ama derse benimmi partim die evet ama o planlıyor
Sen benim dediğimi de. Onun planladığı partiyse seni çağırabilir yani. Niye çağırmıyor? Ortadaki denklemi hala anlamadın mı?
Yanlış anlamayin ama sevgili olunuyor diye sevgiliyi her yere götürülecek diye bir şey yok sevgilinize güveniyorsaniz sıkıntı olmaz bence
Benimde arkadaşım ama sevgilimin ark dasi 2 yıldır 2 senide tanıyorum neyse beni cagirmasinlar haklisiniz
Sevgilimle arkadaşını yani
Bence bu konu için birbirinizi üzmeye değmez insanların özel alanları vardır ilişkilerde Türkiye de çok önemli olmasa da yurtdışında çok önemli bir durum bu
Evet ama işte bizim ki milleti topluyor neyse ya onlar geldi bizim yıl dönümumuzde ama onların doğum gunusune ben gelemiom sevgilim gide biliyor.(
Belki açıklamasını yapar sonra kafanıza takmayın
Knk ne açıklaması istemiyorlar işte bende göndermek istemiyorum onu tek
erkek erkeğeyse çağırmaması normal
Kız var sevgilisi cocgun
o zaman ayrıl knk
Sevgili her ortama sokulmaz.
Kız da var
dansöz çağıracaklardır
Senin ne işin var
Lan nasıl ne işim var çocuk yıl dönümümuzde geldi onları çağırdı 2 sini ya sever böyle iliski ben
Belki türkçe bilmiyorsun diye rezil olmamak için çağırmamıştır yazdıklarını 3 kere okudum anlamadım güzel kızlar niye akıllı olmuyo
Djksjdd sinirlim şu an ondan yani diyorum ki sevgilimle bizim yıl dönümumuz du ben baş başa kalmak istediğimi belirttim halde gitti arkadaşlarını topladı o beni cagirmayan orsp... cocuklarini çağırdı neyse yani ama onlar beni almıyorlar aralarına ole
Sinirlenme ya rahat ol rest çek kimse kalıcı değil zaten
Offfff bende gidicem ya hayırdır ya onlar geliyor hayırdır o kız sevgilisini tek göndermiyor ben nie gönderim hee
İstenmediğin yere mi gideceksin yok daha neler
😓😓
Ya aldatırsa orada benj
Zaten aldatıyordur
Of
Dertli şey