Eski sevgilimle konuşuyorduk gerginim yazarım dedi bende sordum isim var yazmış bende dedim yeni sevgilinle mutluluklar sana yazdım bana otobanda yangın çıkmış resmini atmış sizce bunu yapması iyimi yani size göre bugünde sordum neden gergindin diye ismimle üstüme gelme yazdı sizce napim? Lütfen yardim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski sevgilinle neden konuşuyorsun ki yeni sevgili yapmış ve mutluluklar diliyorsun.. hiç konusmaman lazim
O gün bana dedi kızı istemiyorum peşimden koşuyor sorunlu dedi anlattı ondan yani
He bide egolu.. egosunu tatmin ediyor.. uzak dur ondan ya
Evet gerçekten anlatıyor başım belada istemiyorum heryerden engelledim yazarsa napim sizce lütfen kafam çok karışık iyi degilim
Cevap verme neden böyle sorunlu bir ilişki yaşayasın ki.. başı belada ne ya.. kiz napiyormuş.. engellemek kolay
Bencede psikolojim bozuldu gercekten bittim kız arıyormuş surekli
Arasın boş ver onlardan sanane
Dimi çok bunaldım hep ağladım neden hep yara
Huzur vermiyorsa ugrasmayacaksin çiçeğim yazık degilmi gözlerine, uykun harap oluyor, yeme içmen gidiyor, sürekli bir mod düşüklüğü neden bunu sana yapmasına izin veriyorsun
Allah belamı versin benim hala cevrimici ben burada üzüntü içindeyim kendimden nefret ediyorum
Vermesin ❤ kiyamam sana.. kafani başka şeylerle mesgul et ve sakın ama sakın onu gözetleme görmezsen üzülmezsin diziye başla
Bende eski sevgilimle konusuyorum var ya hicbisey düzelmiycek ilk yazdı diye yaşananlar değismiyo o baskasini yapmis ve kiza suc atiyo o kiz bosu bosuna mi kosuyodur onun pesinde hide böyle düşün
Dimi haklisiniz simdide yok böyle yok şöyle gerçekten psikolojim bozuldu
Masumu oynuyo aklınca senide 2. İhtimale koymak için sakın kanmayın bunlara
Bencede
Bir çılgınlık yap ve eski sevgiline yazma.
O yazdı ilk şimdi böyle yaptı yazarsa napim
üç vakte kadar ayrılık demeye gerek var mı acaba
Kimle
ya zaten sevgilisi varken niye senle konuşuyor
İstemiyorum diyor sorunlu kiz başım belada diye anlattı herkesden arıyor dedi
kızdan dolayı mı başı beladaymış
Evet herkesden arıyor istemiyorum diyor sorunlu vs
o kızdan tam olarak bağını koparmadığı müddetçe bulaşma. olayı sana sıçratmasın yoktan yere dert alma başına ihale sana kalmasın. sen sadece çocuktan dinliyorsun, olayın orjinalini ne bunu bilemezsin. bence temkinli ol. yanında biri varken şu an sana da yüz veriyorsa, ilgi bekleyip kendini acındırmaya çalışıyor da olabilir. hayatına sorunlu bir ilişkiyi devralma. bence temkinli ol dediğim gibi
Evet gerçekten şaşırdım ve bunaldım çok yazarsa ne yapayim
hayatında biri varken benle bu şekilde iletişim kurman bana pek doğru gelmiyor diye belirt. çok yazarsa da şüphelen. kendi sevgilisinden kendi bile kurtulamıyorken sen ona yardım edemezsin. süreci sana doğru anlattığından da emin ol. emin ol tamamını anlatmamıştır.
çok da bunaldıysan, beni alakadar etmez diye kısa kes. eğer gerçekten yardım istiyorsa, olayın detaylarına inerek anlatır o zaman düşünürsün. o bence seni bir tarafta bekletmek kenarda tutmak istiyor. çok toksik bir koku aldım, uzak dur
sizede efenim
Soru için ne dersiniz?