♾️ Sizce kadınlar trip atıyorsa bir nedeni var mıdır ve her zaman haklılar mıdır? Sevgilim her zaman trip atabilir sjsj

Evet haklılar
Hayır haklı değiller
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer ♾️ Sizce kadınlar trip atıyorsa bir nedeni var mıdır ve her zaman haklılar mıdır? Sevgilim her zaman trip atabilir sjsj

Trip atmanın bir işe yaramadığını gören kadın trip atmayı bırakır. Genelde kadın bir şey istiyordur ve sen istemediğin için hayır dersin. Kadın trip attığında sen onun istediği şeye evet dersen o her zaman trip atmaya devam eder. Her istediği şeyi senden bu şekilde almaya başlar ve seni iliklerine kadar sömürür. Bütün enerjini emdikten sonra da sende iş kalmadı artık deyip çekip gider
Yani bende kadınım ama Trip atmıyorum Sevmiyorum yani bence iyi bir şey değil Hem bu partnerlede ilgili bişey Yani karşındaki adam rahatsız olmuyorsa aksine hoşuna gidiyorsa kadın trip atmakda devam eder sürekli naz yapar bir küser bir barışar Ama adam sertse yani bu tür şeylere sinir oluyorsa (benim sevgilim gibi ) olmaz yani kadın kendine çeki düzen vermeli
Adam nasıl olur olsun bence kadınlar çok naz yapıb trip atmalı değil bu çocukca bişey Erkekler hep kadınların nazını çekmeli diye bir kanun Yok 😊🙃
Evet bir çoğunda haklıyız. Erkeklerin haklı olduğu bir dava var sadece o da şu “o çocuk sana arkadaş gözüyle bakmıyor” dediği zaman yüzde yüz haklılar.
Hayatımda gördüğüm en haklı analiz. Tebrik ederim arada erkekleri de dinleyiniz lütfen.
Teşekkürler 😌🤝
Teşekkür ederim 🥳✌️
Rica ederim 🥳✨
Trip hiç sevmem bazı kadınlar aşırı derecede tripli oluyor ama onları haklı bulmuyorum.
Çok teşekkür ederim 😘
Rica ederim abla 😍
Cevap
33Cevap
Ben daha trip atıp da haklı olan bir kadın görmedim. Tribi zaten verecek düzgün, açıklayıcı bir cevap bulamayıp kendi duygu ve düşüncelerini kelimelerle ifade edemeyen kişiler atar. İlk cümlemden sonrası genellemedir. Derin bir nefes alıp caps lock tuşuna basarak sanal alemden bağıran ergenler gibi yorum yapmayın lütfen cevabıma.
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Hayır, kadınlar veya erkekler, attıkları her tripte haklı olmazlar. Bir kişinin haklı olduğu veya haksız olduğu durumlar, olayın bağlamına, sebeplerine ve tarafların davranışlarına bağlıdır. Her insanın duygusal tepkileri farklıdır ve bir anlık sinir veya tepki, bazen mantıklı bir şekilde açıklanabilir olabilir. Ancak sağlıklı ilişkiler genellikle empati, anlayış ve iletişim gerektirir. İki taraf da duygusal tepkilerini ve düşüncelerini açıkça ifade etmeli ve sorunları çözmek için birlikte çalışmalıdır. Sonuç olarak, herhangi bir tarafla ilgili haklılık veya haksızlık, duruma bağlıdır ve tek bir kural veya genelleme ile açıklanamaz.
Her zaman haklı değiller ama çoğunlukla haklı olabilirler.. Genelikle erkekler bir konuda rahatsızlık duyuyorsa mutlaka o konuda haklı olurlar onun dışında kadınlar her zaman haklıdır.. 😅
Son 1.5 senedir hiçbir kadının tribini çekmedim, hiçbiri de haklılık bulamadı gelip özür diledi. Tanımadan ya da samimiyet yokken trip atmaya çalışan kadınla ilişkiyi direkt kesiyorum.
Trip atmak çocuksu bir davranış. Çocuk gibi trip atmak yerine sorunlarını şikayetlerini doğru bir üslupla konuşarak anlaşmak gerekir. Sadece kadınlar için değil erkekler içinde aynı şey geçerli. Trip atmak iletişimi zayıf hala bir türlü olgunlaşamamış insandır.
Evet bence haklıyız. Hiç kimse durduk yere trip falan atmaz. Şahsen ben ortada bir şey yokken trip falan atmam. Trip atiyorsam eger hayatımdaki insana bunun mutlaka geçer bir sebebi olur. Ama önemli olan bu tribi marşı taraf çeker mi çekmez mı. Çünkü her erkek maalesef kadın tribi falan çekemiyor sıkılıyorlar çünkü.
Kadın trip atar, değer görmek ister, kadın trip atar onunla ilgilendiğini görmek ister, kadın trip atar ona güzel şeyler yapmanı bekler, kadın trip atar bazen sadece ona sarılmanı ister.
Bazen de gözünün üstünde kaşın var der yine trip atar 😅
Elbette hepsinde haklı değiller😃 Trip atan kadın manipüle ederek yolunda ilerleyen kadındır, güçlü karaktere sahip kadın fazla trip atmaz, çözüm önerileri getirir ve erkeğe şeffaf ve dürüst yaklaşır. Trip derken aklıma tatlı sert bir cilve/ naz geliyor, onun dozu tutturulursa evet ben de o tribe varım genellikle o tarz trip evet güzel olur kesinlikle iletişimde😎
Kadınlar kendilerine göre erkekler de kendilerine göre haklılar önemli olan fazla uzatıp kırıcı olmadan sorunu mantıklı çözüme kavuşturmak. Herhangi bir sorun karşısında tavır koymak iyidir koyacaksın ki hatasını anlayacak bunun adı trip değil.
Kadınların trip atmak için bir sebebe ihtiyaçları yok ki Barış. Hepsi tribal enfeksiyon kapmış.
Sorunun cevabı şu. Haklı sebeplerle trip attığı konular var ama her konuda trip atmaları onları haklı güçlü kılmaz. Öyle bir kadın, hayatıma girmesin mümkünse.
Her zaman değil ama çoğu zaman haklıdırlar. Erkekler çoğu zaman kadınların trip atmasına kızar fakat erkeklerle problemleri konuşarak çözmek pek mümkün olmadığı için kadınların bu yönteme başvurması oldukça normal. Bu arada günümüzde trip konusunda erkekler kadınları geçeli çok oldu.
Hayır değiller çünkü çoğu kez abartıyorlar neymiş efendim reglim var vs zırvalığı veya hormonların değişliği olabiliyor. Her tribe itibar edinmemesi gerek beyler aman dikkat; kendinizi ezdirtmeyin..🤭😂
Kadınların trip atmalarının mutlaka bir sebebi vardır tabii ki ama her trip attıklarında da haklı değillerdir 😄. Haklı olup olmamaları duruma göre değişebilir. Bir de trip atmak yerine açık bir şekilde konuşmak daha iyi daha mantıklı bence
Çoğunlukla. Aslında anlatmak istediği önemli sorunlardır. Bunlari çözelim seni bırakmak istemiyorum demektir bir nevi. Ama bazen regl dönemi fazla alıngan ve tripli olabiliyoruz:)
Saçma bulduğum gereksiz bi davranış triplere girmek sorun neyse pat diye konuşmak varken iki tarafıda kanser eden davranış 😄 elbette ki attıkları her triptede haklı olunmaz
Kadinlar genelde haksiz olduklarinda ya da bos bir konu icin tartisma yarattiklarinda trip atarlar. Hakli olduklari nadir durumlarda seni oldurmek isterler 😂😂😂
Hayır değildir. Boş yere trip atanları gördükçe ben sinirleniyorum. Ama muhattabındaki kişi pasifçe kabul ediyor tribi. Özür bile diliyor. Hal böyle olunca o tripler daha çokk boşa atılır.
Trip normaldir ama her şeye atılması bir süre sonra çekilmez hale gelir o yüzden her şeye trip olmaz kadın erkek fark etmez
Kendi kendilerini avutup dursunlar hiçbir insan her zaman haklı olamaz sadece delidir ne yapsa yeridir diyoruz kadınlar için
Çoğunda haklıyız ama insanız yani ara sıra hatalarımız da oluyor😂
Üste çıkmak için attıkları tripler dışında haklı olabilirler.
%99.98 haksızlar ben haklılıklarını görmedim daha...
Her şeye trip atan kadınlar var o yüzden her tripte haklı değiliz.
Kadınlar hiç bir tripte haklı değiller. Boyuna tripteler. 😂
Trip atmadıkları zaman en büyük tehlike asıl 🙂
Hepsinde haklı olamazlar elbette.. ama geneli haklı oluyorlar boşa trip atmiyorlar
yok değiller ben şahsen sebepsiz yere de trip atabilirim
Evet haklılar çünkü kadınların hisleri kuvvetli ne yapıyorsa doğrudur.
Hayır değillerdir..
Bunların bazıları test amaçlı atılan triplerdir. Sinir olmayın görmezden gelin
Bazıları bunu alışkanlık haline getirmiş huzur kaçırıyorlar
Trip attığı şeye bağlı ama genellikle haklı oluyor kizlar beyler lütfen kızları üzmeyin onlar papatyadir iyi bakmanız lzm kizlar Trip atar ama sizlere kıyamaz
Hayır her trip de haklı değiller
haklı oluyordur sonuçta bişey vardır da trip atıyoruz
Evet hakliyz. Durduk yere trip atmayz biz 😄😄🤪
Tabi ki de sizi destekliyorum :D :D
Kadınları bilmem ama ben haklıyım 😀
Sen hep haklısın abla :D
Sende haklısın 😀
Biz haklı olalım diğerlerini boş verelim :D
Değilleri işaretledim, abi sen nasıl yetişiyorsun tüm sorulara :)
Genelde haklidirlar trip. Attiklarinda ama sürekli değil taabi hakliliklari
Kadınlar hrr zaman haklidir yasasin feminizm
Evet hepsinde haklıyım 🤣
Bazı kadınların tribine ben bile gelemiorum
Haklıdır, erkekler de trip atmamalıdır.
Bazıları durduk yere atabiliyo
Değiller
Bazen boşu boşuna attıkları tripler oluyor
Ben her tripte %99 hakliyimdir
Haklılar tabii ki
Trip atmak allahn emri ya
Trip atmayan kadini sevmem zaten
Kendilerince evet haklilar
Konudan konuya değişir bu
Evet 😃 biz haklıyız yüzde yüz hem de..
DİSS 😆🤣🤣😂😆
😆😂🤣😆😂Dislike attım. Nasıl her konuda haklısınız. Hiçbir insan her konuda haklı değildir. Çünkü her insanın davranış biçimi, iyi niyet ve hakkaniyet çerçevesinde değildir.
Haklı olduğunuz tripler var. Haksız triplereliniz var. Alengirli tripleriniz var. Her kadın iyi olmadığı gibi her trip de haklı değildir.
Evet sonuna kadar haklılar
Bazen cilve yaptıklarını düşünüyorlar 😂
Bazılarında haklılar.
Abi bunu kadinlara sorma nolur..
Her zaman trip mi atılırmış
hayır değiller
Kadınlar her zaman haklıdır
haklılar'dır ve mutlaka bir nedeni vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?