Günlük 12 saat çalışıyor gece buluşamiyoruz fakat sabahları 10 dk buluşabiliriz ama buluşalım dediğimde çok utanıyorum diyor 2 ayda 1buluşmak istiyor. buluşunca da göz göze gelmekten ve temastan kaçınıyor
Cidden utanıyormu?
Cidden utanıyormu?
Belki utangaç bir yapısı vardır. Yani illa kadınlar utanacak diye bir kural yok. Erkeklerde utanabilir. İşte böyle bir erkek bulduysan sakın kaybetme derim ben. Böyle bir adam seni asla aldatmaz, üzmez, kırmaz değer verir hep. Buluşmak istiyor olabilir belki ama işten dolayı çekiniyor olabilir ya da gerçekten utangaç yapıda bir insandır.
İşten dolayı olabilirmi bilemiyorum ama haklısın
Aynen belki işten dolayı olabilir. Yani çok yoruluyor olabilir o yüzden buluşmayı erteliyor olabilir. 12 saat çalışan biri için zor genelde yorgun argın olur.
Evet çok fazla yorgun oluyor çok çabuk yatmaya gidiyor
Eğer Çalışma Hayatında gerçekten çok yoğunsa Bundan dolayı senden görüşemiyor olabilir yani sana özel ya da kendine özel bir durum değil çalışma saatleri fazla olan insanlar Evet dışarıya zaman ayırmakta çekilir Yani bunun sevgiliyle bir alakası yok
Haklısınız
Cevap
9Cevap
Bazı insanlar utanır, utanmak iyidir.. ayrıca daha önce hiç sevgilisi olmamıştır ya da aileden gelen birşeydir.
Sevgilisi olmuş ama benim gibi değildir diye düşünüyorum belki eski sevgilisiyle güzel bi iliski yurutememistir?
Cevabınız için teşekkürler utangacligini yenmesi için yardım edip deneyeceğim
Erkek buluşmak istemiyorsa hiç sevmiyordur söyliyeyim 😂 erkek dediğin sürekli buluşalım buluşalım diye başının etini yemesi lazım
Buluşmak istiyorum seni görmek istiyorum ama çook utanıyorum diyor
Bilemiyorum
Bu nesil neden böyle takılıp ta geçmek için birini sevemezsiniz sadece duygularıyla oynamış olursunuz gerçek sevgi, aşk bu değildir!
Peki öyle olsun gerçek sevgi aşk nedir diye bilmeyen bir kişi iseniz buna karışamam iyi günler
Şunu söyleyeyim ki siz hayatınıza dogru kişiyi alamamissiniz ve hatta belki almışsınız da takılıp geçmişsinizdir kendinizi buna inandırın ve cidden sevmeyi deneyin gerçekten hissettiğiniz duygularla ilerleyin aşık olupta sevmek gibi
Umarım doğru kişiyi bulabilirsin
Nasıl isterseniz
Parası yoktur. Çıkamaz insan içine. Başını etmek istemez...
Parayla alakası yoktur sadece utanıyor yoksa istediğim her şeyi alır ve başını etmek ne demek oluyor anlamadım
Yanlış anladın özür basini etmemek değil yanlış yazdım. Başını egmemek için. Parası olan her erkek alır ki...
İşte bende diyorum parayla alakası yoktur bizim buluşmamızın ve para ikimiz için sorunda değil bazen o bazen ben alırım ve bence böyle olması en doğru şey
sen beni anlamadın ki onun parası yoktur senden utanıyordur ya
Bende diyorum işte parası var
Evet anladım
Bakır bir erkek degerlendir bu hamuru sen sekillendir
Nasıl yani anlamadım
Cevabınız için teşekkürler
Haydaaaaaa , çocukta problem var.. başka sefere normal birini bulunuz hanımefendi
Ayrılalım mı yani ya iki tarafta birbirlerini çok seviyorsa¿
Ayrılın demiyorum ama çocuk bir kendine gelsin , bu şekilde ilişki olmaz
Evet bunu yenmesi için yardım edeceğim
Yapısından kaynaklı utangaçtır biraz alışması lazım görüşmeye
Daha önce kız arkadaşı olmayan bir erkekte bu olası bir durum ama onun oldumu bilemem
Olmuş fakat bizimkisi gibi değil diye düşünüyorum
Farklı sebeplere bürülü bir neden değil ise Bu utançlıgı sizinle aşabilir yeterki bir ilişkide tek kusur bu olsun, insanlar kestirip ata bilir ama birçok kişi bukadar bile masum değil ilişkilerinde
Cevabınız için teşekkürler
Bence sizden bekliyor, daha once hic cinsellik yasamamis sizin tecrubeniz varsa ona aktarin..
Cinselikle alakası yoktur bahsettiğim temas bu değil
Ozaman birakin gitsin daha aktif biriyle olun
Peki hala, anlatmakta zorluk çekiyorum boşverin
Ok. tamam
Kişiden kişiye değişir ben hiç utanmam mesela her zaman giderim bir bayan arkadaşım çağırsa
Hafta sonu tatili de mi yok?
Var fakat onlarda da şehir dışına çıkmak zorunda
Çok normal gelmedi bana ya
Seks yoksa ugrasmaz
Cevabınız çok saçma
Seks olsa her gece vakit bulur erkekler boyledir
Seks bence belirli şeyler altında kullanılmalı nasıl bir evrede yaşadığımızı bilmiyorsunuz ikimiz için de çok erken birsey ve oda böyle birseyi evlenmeden istemez
Zaten sana zaman ayirmayan adama verme
Of tamam siz çok yanlış yerlere çekiyorsunuz boşverin cevabınız için teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?