Çok şüpheci ve kıskanç birisiyim, önüne geçemiyorum. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben elimden geldiğince çoğu şeye dikkat etmeye çalışan muhafazakar birisiyim. Benim ciddi bi ilişkim var. Sevgilim benim ilkokul arkadaşımdı beraber büyüdük bi süre görüşmedik yıllar sonra sevgili olduk bu görüşmediğimiz zamanlarda çok hovarda birisiymiş benim hayat tarzımla uzaktan yakından ilişkisi yok. Sonradan değişmiş içkiye falan tövbe etmiş falan filan. Flört dönemimizde çok kızlarla konuştuğunu gördüm böyle giderse olmicağımızı söyledim sonra düzeldi aradan uzun bi süre geçti biz nişanlanmaya karar verdik yüzükleri aldık memleketinden büyüklerini bekliyorduk o sırada onun eski sevgilisiyle görüntülü konuşmasını yakaladım ayrıldım sonra araya bi kaç kişi girdi yalvar yakar düzelttik ondan sonra Allah var hani bi hatasını görmedim ama ufak tefek rahatsız eden şeyler de olmuyor değildi. Artık herşeyin altından bişey aramaya başladım paranoyak olmaktan korkuyorum bu şüpheci tavırlarım ikimizi de yormaya başladı artık her sorduğum sorudan tatsızlık çıkıyor. Bugün iş yerindeki ondan yaşça çok büyük sayılmasada büyük bi ablanın ona ilgisi olup olmadığından şüphelendiğini söyledi ve o kadın ona evden poğaça börek getiriyormuş. Mesafe koy dediğimde ben ona o gözle bakmıyorum diyor abarttığımı düşünüyor. Ama ben aynı durumda olsam ayrılmıştı benden biliyorum. Bu kadarcık şey önemsenmez mi yoksa cidden problem mi artık ayırt edemiyoeum. Hemen ayrılmak da istemiyorum çok değer veriyorjm çok seviyorum çok emek harcadım nasıl düzeltcem ne yapcam uyku uyuyamaz oldum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu adamdan hamile kaldim
Çok şüpheci ve kıskanç birisiyim, önüne geçemiyorum. Ne yapmalıyım?