7 aydır tanıdığım bir adam vardı, bu ay yüz yüze geldik. Ben 21 yaşındayım, o 36. 1 aydır beraber yaşıyoruz. Bazen tartışırız, bazen o bana çok sinirlenir, bazen ben ona çok sinirlenirim. 1.5 hafta önce tartışma büyüdü ve gidecektim. Tüm eşyalarımı topladım fakat evden çıkmaya birkaç dakika kala bana sarıldı ve ağlamaya başladı. 15-20 dakika boyunca ağladı. Daha önce kendi yaşımdaki bir kızı böyle ağlarken görmedim hiç. Ertesi gün gözleri acıyordu. Başka bir gün yine tartışma çıktı ertesi gün gözleri dolu şekilde "beni seviyor musun" diye sordu. Üstelik oldukça yakışıklı ve karizmatik, birçok kadının beğeneceği birisi. Sizce beni gerçekten seviyor mudur?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben 6 aydır her gece gözlerim şişesiye ağladım fotoğrafımda bile belli yani başka ne olabilir ki sebebi: )
19 yaşındaki birisinin ağlamasıyla 36 yaşındaki birisinin ağlaması daha farklıdır.
Neden o insan da biz neyiz ki ruh yaşı vardır herkesin tabi farklı da
Hayır öyle demek istemedim. Ağlamak zaten oldukça insani bir duygudur. Fakat 19 yaşındaki birisi genelde aşk gibi karmaşık duyguları diğer duygularla karıştırabilir (bağlılık, umutlanma gibi). Bu duyguları genelde 25 yaşımıza gelene kadar karıştırırız. Kimi zaman yetişkinken bile karıştırabiliriz. Muhtemelen seneye o kız yüzünden ağladığın için kendine şaşıracaksın.
Ama gerçek şu o kıza olduğum kadar kimseye aşık olamicam belki de
Şu an öyle sanıyorsun ama bir gün başka birine çok daha fazla aşık olacaksın ve şu anda yaşadığın duyguya aşk bile diyemeyeceksin muhtemelen
Yorumlar daki diğer insanların aksine bana davranışları samimi geldi ama neden sürekli tartışıyorsunuz çözmek yerine?
Bedava olduğun için böyle olması gerekiyor... tavsani kaçırmak istemiyor... sevgiyle igisi yok.. bedava seks eskortlara para mı versin yani...
Kırıp döktükten sonra dökülen göz yaşı bir şey anlam ifade etmez, Belkide ağlamasına sebebiyet veren his o gittikten sonraki yanlızlıktı
Arkadaşları ve ailesi var. Ben gittikten sonra yalnız kalmayacak. Zaten dış görünüşü de gayet iyi birçok kadınla beraber olabilir.
Belliki onlar yerini dolduramiyor, belki yeni kadınlar olabilir ama senin gibi olamaz, sizin inanmak ve duymak istediğiniz sizin onu sevdiği durum bundan ibaret
Bilmiyorum ama bazen sadece benimle beraber olmasındaki en büyük sebebin beni güzel bulması olduğunu düşünüyorum. Mesela makyaj yapmama pek gerek duymaz hatta makyajlı halinle makyajsız halimi ayırt bile edemez ama kilo almamdan çok korkar.
Bu ilişkinin boyutunu ve neticesini yaşayarak tecrübe ediceksiniz, bizim olumlu ya da olumsuz yönde yorumlarımız sizde bir ışık uyandırmaz, karamsar ve kararsız bir çelişki icerisindesiniz ve dediğim gibi duymak istediğiniz ise tek bir neden ve sonuca endeksli, hakkınızda hayırlısı diyorum ve iyi geceler diliyorum kalın sağlıcakla
Adam bir daha senin gibi birini bulup kabdıramayacağı için ağlamıştır😂
Nereden biliyorsun kandırdığını:D off şu kızların kıskançlık tripleri yok mu. Ben en son 17 yaşında falanken böyle şeyler diyordum.
Sen avcı değil avsın çünkü. 36 yaşındaki bir adamı sen manipüle dahi edemezsin ama o seni edebilir. Aynen 36 yaşında orta yaşlı herif bulamadığımız için hepimiz ağlıyoruz şu an şu yazdığından bile anlaşılıyor neyse sana aşık aşkından geberiyor hatta :)
Sorun şu ki ben bana aşık ya da değil gibi iddialı bir yorumda bulunmuyorum. Sen ise içgüdülerine yenik düşüp böyle bir yorum attın. Bu yorumu neden yazdığını kabullenmek istemesen de aslında çok iyi biliyorsun. İnsan psikolojisinden iyi anlarım. Ama böyle hissetmeni gerektirecek bir durum yok. Çünkü kimsenin kalbini okuyamıyoruz. Seni çok seven birileri elbette olmuştur. Her ağlayan seviyor demek değil ya da duygularını her içine atan sevmiyor demek de değil. İnsanların sadece yüz ifadesini görebilirsin ama kalbini asla.
Ya he he aynen aynen dötünten hikaye yazmaya devam et piyasa hiç sübyancı yok çünkü. Psikolojiden çok iyi anladığın için mi adamn gram psikolojisinden anlamayıp bize sordun? Sen niyet okumayı bırak bence erkekler bile adam laf atmış onlarda mı kıskanıyor seni basbaya 36 yaşındaki herif 21 yaşındaki birini bulamaz kandıramazda sen kanmış niye kendi yaş grubuna takılmıyor bunu düşündün mü psikolojide sübyancılığjn ne olduğunuda bilirsin o zaman
Yaşlı birisi değil yaş yüzünden tartışma yaşanmadı hiç
hayatımda duyduğum en ezik en slk mlın önde giden adamı bu yaşta ağlıyor mu biri mamasını versin
Hayatımda daha önce böyle ağlamadım dedi. Zaten birkaç gün baş ağrısı çekti ve gözleri acıyordu.
ben bir kızın göz yaşından nefret ederken erkeğin ağlaması mı hiiç sevmem mllık yapmak yerine sana sevgisini göstersin
Kavgalı değilken çok iyi davranır. Yemek yapar, gezmeye götürür, bana bir şeyler öğretir. O gün tartışmıştık.
slğın biri işte ben böyle yorumlarım
Timsah da olabilir
Timsah olan belli olur ayrıca erkekler kolay kolay ağlayamaz ki timsah olsun.
Maldır.
Niye