Aşk İlişkileri Aşk'ı arıyorum, bulur muyum? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ne diyorsunuz, bulur muyum? Olmadı elimden tutan. Güncellemeler+1 yıl Aşk gerçek mı? Güncellemeler+1 yıl Bi delilik yapıp asla şarapla viskiyi karıştırmayın. Bu soru kamu spotu olsun. Alkol dostunuz değildir. 😃 Aşk'ı arıyorum, bulur muyum? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Bence bulursun bir gün ne zaman çıkacağı belli olmaz aşkın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aldanmayalım sonra 😃
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aramakla bulunmaz ama bulanlar ancak arayanlardir diye sevdiğim bir soz var. Yolda olmak gerek ama her taşın altını kaldırıp nerede demek değil tabii. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O taş kafama düşmedikçe bulamayacağım galiba 😃 Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl 😂😂😂😂 hayırlısı Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl İnşallah gönlüne göre birini bulursun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Amin sağol 😂 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zamanla bulursun. Aşk dediğimiz şey bana göre hoşlantı gibi geliyor. 1 3 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Jaja alkol içmediğimden :)) Yorumla Soran +1 yıl Hahaha ne yaşadıysam artık 😄 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Anlatmak istersen:)) Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bulamazsın yorma kendini. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Banane ben bulucam ki 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Bulursan haber ver gerçekliğini teyit edelim 😄 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çok beklersin bulmayı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Beklemiyorum ki 😃 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. İzdivaç programına adını yazdıralım mı lo 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahahaha. Ama bahsettiğim o değildi. Çok ince. Gerçek aşk var mı sence? Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Hepsi kapılmış Yorumla Soran +1 yıl Peki o zaman ben neden kapılmış değilim? Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Yolu bulamamiştir yaa Yorumla Soran +1 yıl Ben ki sokak sokak bi fiil gezmişim O bir adres mi öğrenememiş 😶🌫🤔 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Vay be jjs Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Biz bulamadık sen bulursun umarım 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah herkesin gönlüne göre versin. Demek ki denk gelmiyor 😅 Yorumla
Romanovic9 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk yok artık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nolur gerçek olsun Yorumla Romanovic9 +1 yıl Gerçek aşk artık dizilerde bile kalmadı hocam. Herkes aldatıyor Yorumla Soran +1 yıl Herkesi bilmem. Ben kendimi bilirim . Aldatmam bee ihanet bize göre değil. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Arayan mevlasini bulurda belasinida 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok doğru bi söz ama aramasını bilmiyoruz her halde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aslında hocam aramayla bulamazsın bir gün hiç beklenmedik bir anda karşına çıkar Yorumla Soran +1 yıl Çıksa ya bir anda ne oluyo lan desem. Yorumla
sdkdkfkf Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tabii ki bulursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler ya en olumlu görüşlerden 😄 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Belki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir ihtimal diyorsun... İhtimaller artık pek bir şey ifâde etmiyor 😅 Yorumla Nightwalk35 +1 yıl Öyle.. Yorumla
kusurunabakarım Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. bulamazsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla mı Yorumla
Kızzz23 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Umarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Umuyoruz Yorumla
ꕤBalꕤBademm Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Aramazsan bulursun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çalıyor ama açmıyo 😅 Yorumla
Ayferr3r Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl burada zor be gülüm 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Burada orada burada fark etmez kısmetin nereden geldiği belli olmas Yorumla Ayferr3r +1 yıl Burdan gelicek kısmette ne bilim 😀 Yorumla Soran +1 yıl Lan bunun orası burası mı var 😅 öyle ya da böyle gerçek aşkı bulabilir miyim diyorum 😅 Yorumla Ayferr3r +1 yıl Aşk diye bişey yok sen tam olarak ne arıyosun😀 Yorumla Soran +1 yıl Sana yok 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence bulursun bir gün ne zaman çıkacağı belli olmaz aşkın
Aldanmayalım sonra 😃
Aramakla bulunmaz ama bulanlar ancak arayanlardir diye sevdiğim bir soz var. Yolda olmak gerek ama her taşın altını kaldırıp nerede demek değil tabii.
O taş kafama düşmedikçe bulamayacağım galiba 😃
😂😂😂😂 hayırlısı
İnşallah gönlüne göre birini bulursun
Amin sağol 😂
Zamanla bulursun. Aşk dediğimiz şey bana göre hoşlantı gibi geliyor.
Jaja alkol içmediğimden :))
Hahaha ne yaşadıysam artık 😄
Anlatmak istersen:))
Bulamazsın yorma kendini.
Banane ben bulucam ki 😂
Bulursan haber ver gerçekliğini teyit edelim 😄
Çok beklersin bulmayı
Beklemiyorum ki 😃
İzdivaç programına adını yazdıralım mı lo
Hahahahahahaha. Ama bahsettiğim o değildi. Çok ince. Gerçek aşk var mı sence?
Hepsi kapılmış
Peki o zaman ben neden kapılmış değilim?
Yolu bulamamiştir yaa
Ben ki sokak sokak bi fiil gezmişim O bir adres mi öğrenememiş 😶🌫🤔
Vay be jjs
Biz bulamadık sen bulursun umarım 😅
Allah herkesin gönlüne göre versin. Demek ki denk gelmiyor 😅
Aşk yok artık
Nolur gerçek olsun
Gerçek aşk artık dizilerde bile kalmadı hocam. Herkes aldatıyor
Herkesi bilmem. Ben kendimi bilirim . Aldatmam bee ihanet bize göre değil.
Bence aşk yok ya
Arayan mevlasini bulurda belasinida
Çok doğru bi söz ama aramasını bilmiyoruz her halde
Aslında hocam aramayla bulamazsın bir gün hiç beklenmedik bir anda karşına çıkar
Çıksa ya bir anda ne oluyo lan desem.
Tabii ki bulursun
Çok teşekkürler ya en olumlu görüşlerden 😄
Belki
Bir ihtimal diyorsun... İhtimaller artık pek bir şey ifâde etmiyor 😅
Öyle..
bulamazsın
Valla mı
Umarım
Umuyoruz
Bulamazsın
Buluncak gibi değil...
Aramazsan bulursun
Çalıyor ama açmıyo 😅
burada zor be gülüm
Burada orada burada fark etmez kısmetin nereden geldiği belli olmas
Burdan gelicek kısmette ne bilim 😀
Lan bunun orası burası mı var 😅 öyle ya da böyle gerçek aşkı bulabilir miyim diyorum 😅
Aşk diye bişey yok sen tam olarak ne arıyosun😀
Sana yok 😂