Ben onlara göre yeniyim. 1 ayım dolmak üzere daha yeni.
Bi tane kız bana dediki "Burada beğendiğin hoşlandığın biri var mı" dedi ben yok dedim. Bence var ben sezdim dedi. Kim dedim. Akşam yanımıza mesai için gelen çocuktan hoşlanıyosun bence bem sezdim dedi
O kızın o adamla muhattabı sohbeti var ama benim yok hiç. Benim genel olarak hiçbir erkekle muhattabım yok. O kız o adamla konuşuyor ama böyle birbirine laf sokma amaçlı. Kız onu ezmeye çalışıyor sürekli. Kes sesini falan deyip.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cocuk senden hoslanmiş kiza soylemis kozda sanlo sen hoslaniyprmussun gibi agzindan laf almaya calisiyor o kizda sakiz gibi fabrikanin sakizi kim gelirse ona yapisiyo
Oha gerçekten miiii emin misin 😄 eğer öyleyse keşke belli etseydim hoşlandığımı
Hiç sevgilin oldu mu falan diye de sordu. Hiç olmadı ben yapamam dedim
Bu konularda ki kahramanliklarin limitindeyim...
Bana da yardımcı ol lütfen yaşım 19. Kafam çalışmıyor böyle işlere
Bu kadari yeterli bence simdilik 😊
Değil
Uzgunum
Ya şu an çok kötü oldum. Ben çocuktan hoşlandım ama hayır dedim kıza. Valla hoşlandım oysa. Kız dedikodumu yapar beni kötü konuma düşürür diye güvenemedim. O erkek yanımızds çalışrken kız beni izlediği için yanlış anlaşılmamak için çocuktan gözlerimi hep kaçırdım ve soğuk davrandım. Çocukta bana bugün çıkışta kart basöa yerinde dururken soğuk davrandı. Ben oraya gelip karşısında bekledim saatn dolmasını. Hemen benden uzaklaşır gibi oflayıp puflamaya başladı. Bi sırtını döndü bi yüzünü. Kartı ilk ben bastım beni izledi giderken. Hâlâ soğuktum. İlk ben bastım çünkü tek kız bendim neredeyse onca erkeğin içinde o kısımda
Avımda gözü var mı diye emin olmak istiyor olabilir
Bana da öyle geldi ama o çocuk onun tipi değil. Çocuk çoğu kızın ilgisini çekmiyor fabrikada
Yani ooo yakışıklı denip peşinden koşulacak bi tip değil çoğu kıza göre. Ben neyinden etkilendim bilmiyorum ama istemsizce onu her gördüğümde gülesim geliyor
O soran arkadaş o erkek arkadaş sana hoşlanıyor ve senin nabzını yokluyor acaba benim hoşlandığım kişiden hoşlanıyor mu şunun başını başını yolayım 😂
Biraz düzgün yazsaydın da anlayaydım ya kafam karıştı 😄🤭🤭kusıra bakma
Ya evet biraz karışık yazmışım kusura bakma. O soran arkadaş o çocuktan hoşlanıyor. Ve seni yokluyor acaba benim Manitaya bir şey hissediyor mu diye 😂
Kızın tipi değil o adam sanki zorlama bana inat olabilir ama bana yakın sosyal olmamı sevgilimin olmasını istiyor. Bizimle takıl utanma çekinme diyor
Belki de o kız kendisi gibi olmanı istiyor
Kendisi gibi derken kötü anlam mı
Ben kişileri karakteri hakkında yorum yapmam Ama sana tavsiyem kimseye güvenme
O kız arkadaşın yollu sen onu bil Yeter
Nasıl vardın böyle bi şeye bende bileyim
Hiç sevgilin olmadı mı falan dedi. Olmadı dedim ben yapamammdedim. Niye yap nolcsk dedi
Yokluyor
O adam bizim yanımıza çalışmaya geldiğinde sürekli kız beni izliyor. Gözünü ayırmıyor. Adama ilgim vardı sadece merak ediyodum beğendim de ama beni kızın izlemesi rahatsız ediyor. O yüzden adama soğuk olmaya başladım adamda bana aynı şekil
Onun gözü var adamda
Ama eminim kızın tipi değil. Tipi olsa bile kız adamın tipi değil. Ne tip olarak ne karakter