Hayatıma memur, evi arabası olan biri girse, evlensem her şey yoluna girecekmiş hissi var. Yanlış mıyım?

Sanki bunlar eksikliğimmiş derdim bu şekilde bitermis gibi yanlış mıyım
Hayır, yanlış değilsiniz. Bu duyguyu anlayabiliyorum. Uzun süreli bir ilişkiden ayrıldıktan sonra, kendinizi güvensiz ve yalnız hissedebilirsiniz. Bu süreçte, hayatınızda her şeyin yoluna girmesini umuyor olabilirsiniz.
Ancak, bir memur, evi arabası olan biriyle evlenmek, her şeyin yoluna gireceği anlamına gelmez. Evlilik, her iki partnerin de çaba ve özveri gerektiren bir ilişkidir. Eşinizin maddi durumu, ilişkinizin kalitesini belirlemez.
Hayatınızda her şeyin yoluna girmesini istiyorsanız, öncelikle kendinize odaklanmanız gerekir. Kendinizi sevin ve kendinize değer verin. Özgüveninizi artırın ve hedeflerinize ulaşın. Bu, ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir.
İşte kendinizi iyi hissetmenize ve özgüveninizi artırmanıza yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Sağlıklı alışkanlıklar edinin. Düzenli egzersiz yapın, sağlıklı beslenin ve yeterince uyuyun.
Yeni şeyler deneyin. Yeni hobiler edinin, yeni yerler keşfedin ve yeni insanlarla tanışın.
Kendinize odaklanın. Kendinize iyi bakmak ve kendinizi sevmek, özgüveninizi artırmanıza yardımcı olacaktır.
Güçlü yönlerinize odaklanın. Neleri iyi yapabildiğinizi düşünün ve bu yönlerinizi geliştirmeye çalışın.
Destek alın. Güvendiğiniz birileriyle konuşun veya bir terapist veya danışmandan yardım alın.
Unutmayın, siz değerli ve özel bir insansınız. Mutlu olmak için, önce kendinizi mutlu etmeniz gerekir.
Emin ol o çevrende gördüğün çoğu kişinin gizli gizli olayları var bir kadın olarak değil bir insan olarak birisinin eline bağlı olmak birisine muhtaç yaşamak gerçekten kolaymı söz sahipliğin olmayacak herhangi bir konuda neden sen kendi ayakların üzerinde duramıyorsun daha önce kendi ayakların üzerinde dur sonra bu işleri düşün yoksa hayatta önüne gelecek hiçbir sorunu çözemezsin
Ben zaten birşeyler yapmayı planlıyorum elinde sonunda devlet kapısında olucak ama evlendigin insan sabitl gelirli olursa zorluk çekmeyiz
Amaç gelir olmasın hiçbir zaman kendine yetebilmesine elbet bak ama bir insanın merhameti kalbi düşüncesi duyar seviyesi hayvanlara karşı ailesine karşı yaklaşımı insanın karakterini belirler
Evet, yanlışsın. Ayaklı bir banka tanımak hiçbir şeyi değiştirmez hatta aksine kötüleştirir. Evlilik kendine paramatik almak ya da evini ve maddi durumunu yükseltmek değildir. Böyle şeyler için evlenecekseniz hiç evlenmeyin daha iyi. En azından bir çift boşanmaktan kurtulmuş olur.
Ama çoğu evlilik maddi geçimsizten kötü
evet ama bu huzurlu bir evliliğin sırrının maddiyat olduğunu göstermez. Para konforlu bir hayat için sadece araçtır, amaç değildir.
memur fakir canım benim
Kanka bu ülke için konuştum bu ülkeye göre memur zenginimiz
iş adamı desen anlarım ama memur cidden fakir
Kanka gözümuz o kadar da yükseklerde değil yani en azından güvenilir devlet kapısı diye ama yorumlarda bazıları fazla gördü fakir ülke olduğumuz için memur da iş adamı düzeyinde görülüyor baksana
Kanka seni yargılayan yok sadece memurun evi ya da arabası olmaz zor geçinirsiniz ha doktor desen tamamantıklı
Var benim etrafımda ki bütün memurlar bayanda evi arabarlari var gayet lüks yaşam icindeler
Yani herhalde doktor olabilirler
Yok hayatım düz memurlae
Cevap
23Cevap
Yanlış tabii mal mülk gelip geçiyor misal bugün var olan araba yarın bir kazada hurda olabiliyor. Ya da ev bir depremle yerle bir. Herşeyin başı karşılıklı huzur saygı ve sevgi bence.
Doğru
Yaşın ilerliyor hayalindeki beyaz atlı prensi bulamadın tabi beklentiler büyüktü dimi 😀son demindeyim hayatımın diyorsun yumurtalarım iyiyken Bi enayi bulayım baksın diyorsun 😀 seninle evlen yandı adamın beyin etini yersin tabbi sadece beynini degil
Hayır ben küçüklüğümden beri hep böyle düşünürdüm ya öyle biri olur ya evde kalirim ailemle rahatım
Evde kal adamjn kanına girme 😀
Zaten evde kalmak çok iyi ama şu çevre baskıları insanı darliyo yoksa keyfim yerimde evimde prenses gibiyim
Prenses olman için prensin olması gerek bence Bi sıkıntı var sende tahmin edeyim ya çirkinsin ya da erkeklerle deneyimlerin sonucu esas oglani bulamadın belkide buldun elinden kaçırdın neyse ne milleti kafaya taktığın için evlenirsin sen
Ortalama bir tipim var çirkin değilim ama sosyal değilim erkeklerle irtibat sıfır
cevrendeki nineler bulsun sana boş ver sen , arkadaşım git insanlarla beraber yapılan etkinliklere magra zamanındami yaşıyorsun
Gidemem çünkü bizde biraz aile baskısı var öyle serbest heryere gidemiyoruz maalesef en fazla çok işin varsa gidip gelirsin eve ama asla akşam olmamalı
Prenses hadi canim uyku zamanı yat , uyku sana iyi gelecek düşünme sen bunları :)
Yanlışsin cano evet bunlar bir yere kadar hayatını düzene sokar ama hayatında kötü bir şey olursa diyelim evlendiğin kişi hastalandı ona katlanmak için yeterli şeyler değil. Hayat bunlardan ibaret değil olsa iyi olur ama olmasa da olur
Hazıra dağ dayanmaz diyordu ebem. 🤣🤣🤣
Şu siteye geldiğimde resmen skeç yaşıyorum. 😃
Sende Belliki boş birisi zoruna gidiyor
O kadar boş biriyim ki eve yeni girdim ve bir haftadır yoktum burada da. 😃 Yaradan boşluk hissi vermesin. Zoruna gitti bak, kırıldım. 😏
Evine yeni girdiğine göre kimbilir nerelerdeydin senden olmaz
Ebemde derdi senden olmaz miyopsun diye. 😃Kimbilebilir ki nerelerdeydim. 🤔 Bir haftadır yorgun argın ve dargın. 😃
Belirsiz seni
Ben bir gölgeyim zaten. 😎
Nerede ne zaman çıkacağım belli olmaz. 🤔
Ne iş yapıyorsun cidden
Ya gece gece buna basıp izlemicem neyse iyi geceleri
İyi geceler kardeşim teşekkürler...
Bu nasıl bı mantik memur olsun evi arabası olsun ne olursa olsun diyosun yani adam öküz olsada ya da hayatini zindan etsede bı önemi yok
Eksik hayal eksik dua 😉sen güzel bı yuva veya mutlu bı yuva demiyorsun ev araba memur diyorsun
Ama babamın evinden çıkıp gidiyorum sonuçta bilerek neden kötü yu secelim
Adamın parası olması iyi olduğu anlamına gelmez
Ben karaktersiz birini istiyorum demedim tabiki ilk o sadece yazıda belirtmedim kısa kestim
Hayatın ne getireceği.. neler götüreceği hiç belli olmuyor ki.. bu gün memur dersin yarın memurluktan da olabilir.. bugün ev ocak var diyoruz yarın başka bir güne uyanıyoruz... hayat böyle bir şey
Ülkedeki yaklaşık 40 milyon kadınla aynı şeyi düşünüyorsun zaten
Bu ülkede normal degilmi napalim hayat çok zor
Yani evet, o kadar insan, üretmek yerine, tüketmeyi hedeflerse hayatında, normal evet
Hem memur değilim ev yok araba yok 500b borç kara kaşıma kara gözüme mi bakacam, kendimle evlenmezdim bende
Evlenenler var yaa uzulme
İtilip kakıldıkdan sonra neye yarar
O kadar borc nasil oldu ki
Evi arabası olan memur mu?😂😂 Çık o hayal dünyasından o iki binli yılların başında mümkündü sadece😂
Hiçbir şey belli olmaz memuru zengin iyi dersin mutluluğun olmasın hayırlısı işte her şey para değil para da önemli de param var ama mutluluğun olmaz
Yanlışsın… O arabayı evi kendin almaya odaklanman doğru…
Çok yanlışsın :D ev araba ile vs falan olmuyor o düzeltme işleri ama sen bilirsin tabi :D
Yahu memurun nesi var herkes memur diye tutturmuş 😃😃
git düzgün restoran işleten esnafla evlen edepli inançlıysa memurun iki katını kazanıyor
@Tayya-Rrr derdim para değil sadece güvenli bir yuva kendini bir kız olarak hayal et babanın evinden çıkıyorsun ve bir adamla ömür boyu yasicaksiniz ve düşün babanin evi rahat bolluktu bir dediğini iki yapmazlardi ama gideceğin yer diyelim sobalı kira eşyalar bile sizin değil kocan işi günü birlik falan herab çıkabilir gibi hiç evlenmem daha iyi
aynı şeyi söylüyorum edepli Allah korkusu olan esnaf daha iyidir.
Evlenmek hiç birseyi duzeltmiyor bunu zamanı gelince anlarsin
Napalim evdemi kalalım herkes evlendi yalnızlıktan kafayı yerim
Evlen ama sırf bu tür şeyler için evlenme dedim. yani hayatını düzelteyim derken hayat bizi düzeltiyor onu demek istedim
Bacım o şans işi napalım
Öyle tabi bağrım yanmış nabayim bacım sende yanma diye diyorum. bir değil bin kere düşünün valla geri dönüşü zor oluyor
Tecrübe ile sabit mi
@Soruphemençıkacağım tahminlerim kuvvetli sadece okul ders başarılarınida düşünürsek önceki
@Soruphemençıkacağım banami dedin
Evet
@Soruphemençıkacağım belli degilmi yani açık açık yazdim
Sonradan gördüm
Ne yaşadın ne oldu ki
@Soruphemençıkacağım boş ver bana kalsın orasi
Kaç yıllık evlisin
@Soruphemençıkacağım ya düş yakamdan sanane
Sakın be
Devlet memuruyum
360 bin kredi borcum var
Elendik hadi iyi mi 😬😄
Ne yaptın o kadar sjsjsjjsj
Buradan Mesajla anlatilamayacak kadar uzun hikâye, herkesin acısı derdi yaşanmışlıklari farklı oluyor girdik bir borca
Geçmiş olsun umarım toparlarsın
Toparlarim Allah'ın izniyle
Seneye 2024 Haziran'da son kredim bitiyor. Muhtemelen maaşım 43 bin civarı olcak tüm para maaş olduğu gibi bana. O saatten sonra karada ölüm yok
En düşük maaş 22 bin degilmi
şu an 22.800 TL
Ufak tefek
Evliysen çocuk maaşı
2 yıllık
4 yıllık diploma vb faktörlere göre değişiyor
Ocakta en düşük maaş 33.000 TL olucak
Yetiyormu bu para sana ve evli çocuklu olduğunu farzet
Yetiyormu bu para sana ve evli çocuklu olduğunu farzet
**Şu şartlarda yetmez bu maaş 22.800 TL paranin hükmü yok.
Ha Ev kirası bizim ucuz Turkiye ortalamasına göre. Ama yine de bu para çok az. şu an insan gibi yaşamak için en az 50 bin TL gelir olması lazım ki insan gibi yasamak için. Yani benim maaşım 40 bin 50 bin olmasın
20 bin olsun ama 500 1000 TL kira vereyim, ekmeği 2 liradan alayım, alım gücünün yüksek olması önemli.
Yine de şükür işte memur ne uzar ne kısar. Seneye her ay maasimdan belirli oranda para yatırima aktaracagim. Tek Memur maaşıyla ömür geçmez. Alternatif gelir yaratmam lazim
Haklısın bende memur olmayı düşünüyorum çalışıyorum şimdiden sen neezunu olarak girdin
Kpssye Asıl, yapabileceginin en iyisini yap yapabiliyorsan, maaşı yuksek olan KİT kurumlarına tercih yapmani öneririm. Ben Ön Lisans olarak girdim. Lisansa tamamladim.
Ben lise mezunu olarak girsem şansım olur mu
Elbette Lise mezunu olarak giren çok arkadaşım var.
Matematiğine, Genel Kültürüne Sozeline, Derslerine güveniyorsan inanıyorsan Kpssden 90 ve üstü alırım diyorsan bu dediğimi yaz köşeye Direk DHMİ yaz affetme...
90 😂 en fazla 75 falan alırım
O zaman sirasiyla
Nüfus Müdürlüğü
Adliye
Üniversite vb kurumlara atanabilirsin
Ama adliye daha çok olur gibime geliyor
Katiplik vs gibi...
Bazıları da şey diyo lise mezunu olarak girmek şansı 0 çünkü illaki bir üni mezunu olmak gerekiyormuş
Bazıları da şey diyo lise mezunu olarak girmek şansı 0 çünkü illaki bir üni mezunu olmak gerekiyormuş
**Adliye için soruyorsan yaniliyorsun, yanlış bilgi vermişler çoğu kurumda lise mezunu alıyor. Ünv mezunu branşında alanlar da var, 5001 lise mezunu branstan alanda var. İcini karartma. Sen KPSS ye asıl geç elinden geleni yap sonrası olur. Bir yandan da babana söyle Ak parti camiasından torpil ayarlasin maalesef Türkiye'nin acı gerçeği torpilsiz hava fişek ateş almiyor patlamiyor
Torpilmi imkansız çünkü tanıdıklar yok zaten bende istemem kendi hakkimla almak isterim peki girdin puanı aldın nerelerde ki ilanlara bakıyorsun
İlanlar internette bulursun
Sosyal medyadan takip edebilirsin
Memurlar netten
Devlet Personel Müdürlüğü sitesinden
İlanlardan haberin olur illa ki...
Torpil meselesini yabana atma.
Bu ülkede bir kurumda çalışıyorsan
Mulakatli olan yerlerde torpil
Kurumda unvan veya görevde yükselme sınavına giriş torpil
Tain isterken Torpil
Lanet olsun bu hale getiren düzene ama yapacak bir şey yok.
O yüzden bu dedigimi yabana atma
Tamam aklımda teşekkür ederim
Rica ederim
Yalnız memur maaşıyla ev araba alınmıyor belirteyim dedim
Öyle biriyle evleneceksem her şey yoluna değil direkt bana da girebilir zaten
Shahdymghhh
hayatının o sorgulama ve sorgulanma dönemine girmişsin gecmiş olsun bu yükler baya agır oluyor
Haklısın da en başta sağlık deseydin daha doğru olurmuş
En İyi Cevap