- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal olup olmadığı, sizin ve sevgiliniz için neyin önemli olduğuna bağlıdır. Bazı insanlar için, bir ilişkiye başlamadan önce başkalarıyla çıkmak önemlidir. Bu, kişinin ilişkide ne aradığını daha iyi anlamasına ve daha dengeli bir insan olmasına yardımcı olabilir. Diğer insanlar için ise, bir ilişkiye başlamak için başkalarıyla çıkmak gerekli değildir. Bu, kişinin kendinden emin ve hazır olduğu anlamına gelebilir.
Sevgilinizin sizi terk etme nedeni, sizin ondan önce kimseyle çıkmadığınız için olabilir. Bu, onun için önemli bir şey olabilir ve sizin bu konudaki görüşlerinizle uyuşmayabilir. Ancak, sevgilinizin sizi terk etme nedeninin başka şeyler de olabilir. Örneğin, sizinle olan ilişkisinden memnun olmayabilir veya başka biriyle ilgileniyor olabilir.
Sevgilinizin sizi neden terk ettiğini tam olarak bilmek zordur. Ancak, onun kararını kabul etmek ve kendinizi suçlamamak önemlidir. Sevgilinizin kararını kabul etmek, kendinizi daha iyi hissetmenize ve gelecekte daha sağlıklı ilişkiler kurmanıza yardımcı olacaktır.
İşte bu süreçte size yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Duygularınızı kabul edin. Bu süreçte üzgün, kızgın veya hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Bu duyguları kabul etmek ve onları ifade etmek önemlidir.
Kendinize zaman verin. Bu süreçte iyileşmek zaman alır. Kendinize zaman verin ve kendinizi zorlamayın.
Arkadaşlarınız ve ailenizle konuşun. Bu süreçte destek almak önemlidir. Arkadaşlarınız ve ailenizle konuşun ve onların desteğini alın.
Bir terapist veya danışmanla konuşun. Bu süreçte profesyonel yardım almak faydalı olabilir. Bir terapist veya danışman, bu süreci anlamanıza ve başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
Bu süreçte kendinize iyi bakın ve kendinize zaman verin. Sevginizi bulana kadar kendinizi değersiz hissetmeyin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki senle ciddi ve uzun sureli değil takılmalık eğlenmelik olmuş kanks. Daha önce deneyimsiz ve tecrübesiz insana pek çok şeyi açıklamak zorundasın. Cinsel yönden hep çekingen olur partnerin. Belki de amacı cinsel birliktelikti ama senin gibi birisiyle zor olacağını düşündü vesaire birsürü şey. Emin olduğum tek şey ciddi bir ilişki isteseydi bu konudan anca memnun olması gerekirdi.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Saçma. Benim de hiç sevgilim olmadı; ama tek korktuğum yanı, birden fazla sevgilisi olmuş birisi, hiç sevgilim olmadı diye benimle dalga geçerse, o zaman kalbim aşırı derecede kırılır, aşırı derecede üzülürüm. Her an mekanı terk edebilirim.
00 Yorumla
Tecrübesiz kızlarla uğraşmak istemiyordur derdi çoktur, kazara bakireliği bozulur falan mesela diye düşünüyordur.. Kullanabileceği kız arıyordur falan..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Her ilişki farklıdır ve insanların ilişki beklentileri, deneyimleri ve değerleri farklıdır. Sevgilinizin sizinle ilişkinizin başlangıcında ondan önce kimseyle çıkmadığınızı öğrenmesi, onun için önemli bir faktör olabilir. Bu durum, ilişki beklentileri ve değerleri açısından bir uyumsuzluğa neden olmuş olabilir.
Ancak, ilişki sorunlarının nedenlerini anlamak için iletişim kurmak önemlidir. Sevgilinizin sizi terk etmesinin nedenlerini anlamak ve ilişkinizi daha iyi anlayabilmek için onunla açık bir şekilde konuşmanız önemlidir. İlişki sorunlarını çözmek ve daha iyi bir anlayış geliştirmek için birlikte çalışabilirsiniz.
Unutmayın ki herkesin tercihleri ve beklentileri farklıdır, bu yüzden ilişki sorunlarını çözmek için iletişim ve anlayış çok önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılBahane etmiş bence gerçek sebebi kim bilir neydi
61 Yorumla- +1 yıl
Pilli bebek naber tanidinmi beni hxhdjd
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Sevgililik konusunda tecrüben yok diye ugrasmak istememistir
2. namusunu kirletmek istememistir
3. Onun tecrübesi var senin olmamasi arasindaki uyumsuzluk olacagi düsünmüstür ( cogu cidden öyle) herkes dengi dengine evlenirse bunda problem kalmayacak aslinda..
tam net bilmiyoruz varsayimsal üzerine konusuyoruz. Aslinda kendi aciklasa bu sebebin acikligi kavusurdu.10 YorumlaValla bi kere bende denemiştim o yok ya olmuyor yanlış anlama. Bazı şeyleri tecrübe etmeyince seninle ediyor. Ve senin iyi niyetini ne amaçla yapmak istediğini anlamıyor hep bi düşünceli yaklaşıyor tedirgin oluyor yoruyor yani o süreçler.
118 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaa
- +1 yıl
@_Breeze_ Kısacası şöyle diyeyim anlaman için. Geçmişinizdeki tecrübelerinizi birlikteliklerinizi problem eden insanlar hastadır. Seni sen olduğun için sevmiyordur. Seven insan bunları dert etmez zaten. Sonra kadınlar bu tür erkeklerle evlenince yok çok kıskanıyor yok her şeyime karışıyor yok çalıştırmıyor her şeyimi dert ediyor vs vs ağlamaya başlarlar. Kötü niyetli olanlar asıl bu tiplerdir. Bunlar her boku yerler affedersin kadınlarla sonra bakire birini bekler. Sonra çıkıp kadınların erkekler yapınca okay biz yapınca şöyle böyle. Yani siz kadınlar olarak bu tür erkeklere prim verirseniz zaten hep mutsuz olacaskınız. Özgürlüğüne saygı duyacak insanlarla yürüyün bu tip hastalarla değil.
- +1 yıl
@_Breeze_ Valla kapitalist düzen arkadaşım herkes seçim yapıp dilediğini tercih edebilir. Her malın alıcısı var yani. Herkesin tecrübeleri farklı bende karşıma gelecek kadının tecrübelisini isterim şahsen oturup ebeveynlik edecek vaktim yok haliyle tecrübeli insanlar daha olgun oluyor. Böyle saçma sapan şeylerin kavgası da olmuyor tartışması da sadece birbirini sevdiğiniz için devam eden bi ilişki oluyor. Kimse kimsenin bi kusuruna katlanmak zorunda olmuyor tolerans göstermiyor. Bilincinde sorumluluk sahibi oluyorsun erkek ve kadın yani kız ve oğlan değil. Benim bi ilişkim var gayet mutluyuz kendisi de benimle hemfikir. Kendisini gayet geliştirmiş dolu da bi kadın. Ben yanımdaki kadının sorumluluk sahibi olmasını istiyorum. Kendisi bugün ben olmasam da hayatını idame ettirebilir yani bu düzeyde olmalı çünkü partnerine böyle saygı duyarsın. Evde otutturarak değil. 3 dil biliyor yazılım mühendisi çok iyi bi şirkette çalışıyor bende 2 dil biliyorum ve 3. için uğraşım var. Ona layık olmaya çalışıyorum maddi manevi her şekilde ilişkilerde karşılıklıdır. Hatta çıkarlı olması gerekir. Yoksa sağlıklı bi ilişki olmuyor hep bi taraf uğraşırsa bi yerden sonra kopuyor zaten her şey.
- +1 yıl
Başta yazdıklarınla sonda yazdıklarının alakası yok. Sen hayatında kimse olmamış birine neden ebeveynlik yapasin saçma. Geçmişi olmayan bir insan bebek değildir. Okumamış, cahilde değildir. Sana göre geçmişi kirli olan kadın mı kendini geliştirmiş, sorumluluk sahibidir 😂 kendi başına hayatını idame ettirir diyor. Birde sevgilisinin mesleğini dilini saymış. Ne sanıyorsun sen geçmişi temiz kızları evde oturup koca beklediğini mi 😂😂 epey güldüm buna. Geçmişi temiz kızlar hayatını çalışmaya, ilime, bilime adamıştır, zaafları olmadığından alanında en iyisi olmuşlardır. Rakipleri geçmişini kirletmekle meşgulken, bu kızlar tez hazırlıyordur. Zaafları olmadığından tam iş odaklı düşünürler ve ayakları yere sağlam basar. Bir erkeğin bedenine zaafı yoktur, güçlüdür, zekidir. Böyle bir kızla olan erkekte aynı, hayatını karı kızla gecirmemiş, akıllı, odaklı, dikkati dağılmayan, bedeninde bulaşıcı hastalık gibi sorunları olmayan, sağlıklı erkektir. Yani geçmişi kirli olan kadın ve erkeğin dil, meslek vs. Örneğini vererek kendini kanıtlamaya çalışma boşuna 😂😂😂
- +1 yıl
@_Breeze_ Ben sadece kendi hayatımdan paylaştım bunu yaşıyorum diyerek. Şimdi arkadaşım eğri oturalım düzgün konuşalım realist olmakta fayda var. İstisnalar tabii ki olabilir bunlara lafım yok dediğin gibi de olanlar vardır. Türkiye'nin toplumunu bi düşün bakalım. Kaç tane böyle kadın veya erkek tanıdın mesela? Ben kirli diye nitelendirmiyorum ki bi insanın aklı başı yerindeyse istediği insanla istediği şeyi yaşasın görsün. Ben sadece dinin ve kültürün engel olmasını saçma buluyorum. Bu baskı da büyüyen insanlar yaş aldıkça hata yapmaya daha eğilimli oluyor ya da ne yapacağını nasıl aksiyon alacağını bilmiyor çünkü yaşamamış. İnsan hatalarını tecrübeleriyle geliştirir ilime bilime adayan insanlarda bu tecrübelerle zaten oraya gelir denemeden bilemez yani. :) Geçmişi kirli diye nitelendirdiğin kadınlar çoğu kadından cesur ve girişken oluyor. Bizim toplumumuzdaki gibi 30 yaşına kadar aile evinde anasına babasına hizmet eden çocuklar değil. Zaafları olmayan insan yoktur insan bunlar arkadaşım superman değiliz hiçbirimiz hayalperest konuşmanın anlamı yok. Ben bi şeyi kanıtlamaya çalışmıyorum sadece tecrübelerimi aktarmak istedim çarpıtarak bi yere varamayız. Siz ahlaki değerler ağzından konuşuyorsunuz yani doğru olanı güzel olanı bu ağzıyla. İnancınıza lafım yok fakat gerçekler öyle değil bunu uzun uzadıya konuşurum da. Kendinizden örnek verin savunduğunuz şey hakkında tecrübeleriniz ne? Kendinizi böyle bi insan olduğunuzu düşünüyor musunuz?
- +1 yıl
'İnsan hatalarını tecrübeleriyle geliştirir ilime bilime adayan insanlarda bu tecrübelerle zaten oraya gelir denemeden bilemez' bunun bedenini bir cok kişiyle paylaşmanın alakası yok. Deneme, yanılma, yapılan hatalar bilimde yapılan haftalardır cinsel hayatının olup olmaması kişinin ilim, bilim yolculuğuna engel olmaz. Ben erkeklerin kadınların kafasını karıştırdığını düşünüyorum. Çünkü kadınlar ne yazık ki hem fiziki hem bedensel bir erkekle oldukları zaman bilimde yavaslar. Bir aklı daima erkekte kalır. Ancak zaafı olmayan kadın her zaman bilim odaklıdır. Şanslıdır. Tek rakibi kendisi gibi zaafı olmayan insanlardır. Sen şimdi din inanç diyorsunda, hani baskılanmış kızlar falan... Bunu üniversiteye kaçarak yapıyorlar ki zaten. Okumuş yazılım mühendisi seviyesi, çok dil bilen kadın vs. Bunlar kendilerini üniversitede açıyorlar. Ben çok gördüm geçmişi kirli olupta baskıcı ailede yetişeni, özellikle baskıcı ailelerin çocuklarını geçmişi kirli oluyor. Benim gibi olan işine düşkün geçmişi temiz arkadaşlarımdan birisi diş hekimi. İşini de titizlikle yapar, bir erkeğin bedeniyle meşgul kafası yoktur. Kaldı ki eğlenmesini biliriz karşı cinse obje gibi bakmaz benim gibi kızlar. Bir erkekle duygusal ilişki kurabiliriz ille de bağımlı gibi geçmişimizi kirletmeye gerek yok 😉 bilime kendini adamış bir kadın veya adam zaten bedensel zevklerin boş olduğunun farkındadır ve bu yola başvurmaz. El değmemiş bir beden ne dersen de kutsaldır. Bebekler el değmemiş masumdur mesela ne dersen de. Masum, saf gelir gözümüze. Bu onun küçük olmasıyla alakalı değil yaratılış gereği boyle hissederiz.
- +1 yıl
@_Breeze_ Güzel nüktedanı anlamışsınız demek istediğim oydu zaten. Sosyal bi davranışı konuşurken konu niye ilime bilime dahil oldu onu da anlayamadım ama neyse. Bu sadece kadınlar için geçerli durum değil erkekler içinde aynısı olacaktır. En çok ne ile uğraşırsan o olursun durumu. Bunun üniversiteye gitmekle hiç alakası bile yok bence üniversiteye gitmeyip kendini çok geliştiren insanlarda var. Arkadaşım çok çarpıtıyorsun konuyu gel dağılmayalım. Ben sürekli bedeniyle meşgul olsun bu konuda uzmanlaşsın demiyorum ki. Basit düşün benim yatakta arzularım isteklerim vardır kimine göre azami gelir kimine göre normal tecrübeden kastım bunlar. Bu insan bu arzularını yaşamak istemesi de normal. Bu yüzden karşısında bunları karşılayabilen birini ister. Bu bence doğru da bi davranış en azından yalan söylemiyor ya da oyalamıyor. Bunu yaparsa zaten ileri ki safhalarda kadın veya erkek bu isteği ve arzuyu veremeyince soğukluk oluşur ilişki biter. Aynı şey davranışlarla da alakalı ben trip atan bi kızla uğraşmak istemem. Trip atan bi kızın kendine güveni olduğunu düşünmüyorum aynı şeyin kıskançlık olduğu gibi. Kendine güvenmeyen bi kızı yanımda partner adayı göremiyorum ve bunlarla vakit kaybetmek istemiyorum. Kısacası kadın istiyorum yanımda kız değil bu konularda tecrübesi olmayan insanlarda ne istediğini bilmiyor ben ne istediğini bilen birisini isterim durum bu kadar basit.
- +1 yıl
Konu neden dağıldı sana sormak lazım. Ben zaaflardan bahsederken sen geldin kendin gibi okumuş sevgilinden bahsettin. Geçmişi temiz insanların evde oturup koca beklediğini ima ettin şimdi neden ilime bilime geldi diyorsun 😂😂😂 sorun senin anlatiklarindaydi sen nereye çektiysen konuyu ben o yönde yazdım. Baktın işine gelmiyor bana konuyu çarpıtma diyorsun ahahahah. Sen cinselliğe dayalı bir ilişki olmadı mı biter diyorsun bende duygusuz ilişki diyorum buna. Çünkü bedenden sıkılırsin. Ama düşüncelerden sıkılmazsın. Kusura bakma ama hem kendini hemde karşı cinsi obje yerine koyuyorsun. Tecrübeli olan insanlar doyumsuz insanlardır, devamlı arayış içinde olurlar. Devamlı birşeye ihtiyaç duyarlar. Geçmişi kirli insanlar hem dertlidir, başa sonradan iş açarlar, hemde fiziki temizlik, işine verdiği önem vs. Çok zayıftır. Sosyal medyada her platformda görüyorum geçmişimi kirli kadın ve erkekleri. Çoğunun geçim sıkıntısı var.
- +1 yıl
@_Breeze_ Ben sana anla diye örnek verdim ama anlamamakta ısrar ettin durum bu bence. Aynı şey benim sevgilim içinde öyle kendisini geliştirmiş insan o da öyle birini istiyor ona uygun birini durum bu. Kültürlüyse kültürlü paraysa para. O kadar basit şekilde değil tecrübesiz kalıyor demek istedim neyse ama öyle değil mi Allah aşkına? Arkadaşım iğneleyeci konuşacaksak bende boş kalmam fikrime saygı duyabilirsin laf sokma girişimine girmene gerek yok. Ya her dediğimi dümdüz bi perspektiften bakarsan böyle çarpıtırsın. Cinselliğe dayalı bir ilişki olmalı mı demek istedim onlardan bunu mu anladın sen şimdi? Ben aşk yaşayamadığım biriyle iken erekte bile olmam beni herkesle kıyaslama. Bi kaç saat sonra sevgilime okutmak istiyorum bu konuşmaları senin hakkında düşüncelerini tahmin ediyorum ben ama iyi eğlenecektir. :D Bak hep varsayımla ilerliyorsun tecrübeli olan insanlar doyumsuz insanlardır ne alaka mesela? Arkadaşım senin yaşayacağın çok şey var daha sosyal medyada ibaret değil hayat benden tavsiye olsun sosyal medya da hiç bi şeyi kafanda onaylama ona göre aksiyon alma boş her şey. Umarım ilime bilime adayan bi erkek adayı bulursun hayatında ya da cinsel tercihin ne yöndeyse. Ama ilişkinde temele dayanan varsayımların olmasın onu o olduğu için sev geçmişine takılma sen boş ver. Yarın bi gün ilişkinde şunu bunu yaptı ne yapıcam ben ya diye de buralarda cevap arama ilime bilime dayanan şeyleri incele.
- +1 yıl
Kendini geliştirmesi ayrı bedenini sunması ayrı o kadar dar görüşlüsün ki ve dik kafalısın. Hala kendini geliştirmesinin bedenini sunmasıyla endeksli olduğunu yazıyorsun😂😂 bak kafan şunu bir alsın her bedenini sunan insan okumuş, kültürlü olmaz. Sana göre bedenini sunan kulturluyken bilgili ve ileri görüşlü insanlara göre zayıflıktır. Senin sevgilinin ne istediğinden bana ne. Hala onu bana kanitlamaya çalışıyorsun 😂😂 ayrıca sosyal medyada neyi onaylamışımda benim adıma yapamadıklarımi söylüyorsun 😂😂 evet hayat sosyal medyadan ibaret değil kendini ve sevgilini sosyal medyadaki bir insana ispatlamaya çalışıyorsun birde sevgilisine okutacakmış madem normal bir hayatın var neden sosyal medyadaki bir insanı sevgiline anlatıp hakkındaki düşüncelerini merak ediyorsun 😂😂bence git bir normal hayata dön nefes al kendine gel derim 😂😂 beni taniyormus gibi birde yorum yaptırıyor millete 😂😂 ben senin bu yazdıklarını bu siteye sorsam, ekşiye yazsam hakkında çok atıp tutarlar 😂 iyi makara olursun onların hakkında yazacaklarını okurken ahahhaa
- +1 yıl
@_Breeze_ Sen o at gözlüğünü bi çıkar ondan sonra kim dar görüşlü idrak edersin belki. Ona kendini inandırmakta inat eden sensin ben böyle bi şey söylemiyorum. Uyum ile alakalı daha iyi anlaşabilecek bir ile alakalı. İlk yazdığım şeye bakarsan anlarsın. Benim yaptığım yorum zaten çok insan tanımışlara geçerli. Çok ilişki yaşamış birisi ile hiç yaşamamış ilişki arasında tabii ki farklar vardır. Bunun olmadığını söyleyen saçmalar. Sevgilim senin hemcinsin böyle kadınlar görünce üzülüyor biraz feministtir kendisi de düşün yani o kadar. Kızım sen manyak mısın? Neyi ispatlıyorum ben sana? Ben sana tecrübelerimi aktarıyorum sen de anlat kendi perspektifinden anlat oymuş buymuş geç tecrüben ne bu konuda diyorum sana yok varsayımlarla konuşuyorsun tecrüben olmamış ilişkilere dair. Allah bilir 1 tane bebeyle belki çıktın ettin burada bana ilişki doktoru kesildin yok ilim bilim yok şu bilmem ne büyüyün biraz. Merak etme orada da yazarlığım var denk gelirsek yazmakta çekinmem. Paylaşabilirsin siteye katılalı 2 gün oldu benimle hemfikir ve gerçekleri paylaştığımı tecrübelerimi dile getirdiğinde minnet duyduğum çok oldu. Arada senin gibileri de çıkıyor napalım.
Bu ne saçma bir ayrılık 🤷♂️ benim de hiç sevgilim olmadı ne alaka 🙄 kafam yandı teşekkürler
00 YorumlaBir sorunun olduğunu düşünmüştür senin tercihinden dolayı yalnız olduğuna inanamamıştır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak isteyene bahane çok tatlım.. Bunu ileride cok daha iyi anlicaksin. Tek tartışmada anlasmazsizlikta ayrilip gidecekler hemde aylar sonra. Ve sen neden oldugunu anlamayacaksin
00 Yorumla
+1 yılPardon da bir şey soracağım Bu neyin kafası daha önce kimseyle beraber olmadın diye Terk etmek ne demek anlam Gerçekten bu insanlara akıl fikir ihsan eyle
00 Yorumla
+1 yılAmacı seninle yatmak bakmış sen bakirdsin bozsa seni onun başına kalırsın seni suçlayarak kendisini tatmin edip ayrılmıştır o kişi evli filandir
00 Yorumla
+1 yılseni tanımış, bakmış ki seninle yatamayacak, temiz kızsın o yüzden de ben şeyime düşkünüm diyememiş üstüne bir de seni suçlu göstererek manipüle etmeye çalışmış.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. şakamı bu ya da gerçekten böyle bir ayrılma bahanesi.. bırak ne yi düşünüyorsun akıl noksanı bir davranış biçimi böyle biri saten hayatında çevrende olmasın saten..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Başka birini bulmuştur. Hanzo böyle sebepten ayrılmaz. 😃
Diş macununun boşanma sebebi olduğu gibi. Gece vakti yoldan geldik gördüm soruya bak. 😃
00 YorumlaCinsel ilişki kurmak istemiş ama bakmış ki temizsin kirletmek istememiş. Hem normal hemde anormal
Normal çünkü vicdanı kabul etmedi.
Anormal çünkü hala zinanın peşinde00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılUlan otomobil mi bu test sürüşü yapılmadı diye bırakıyorsunuz.. Bu ülkenin % 75 üzeri ağır beyinsiz yemin ediyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaydaaa o nerden çıktı acaba bence o ne istediğini bilmiyor kendince böyle bir bahane yoluna gitmiş kendi bilir sal gitsin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından artık bir tane eski sevgilin var ve hayatına giren ikinci kişi seni bu sebepten terk edemeyecek. Bir de öyle bak duruma😂
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma. Ya yalan söylediğini düşünmüştür ya da takılmalık takılmak istiyordur ve sende ona göre olmadığını anlayıp ayrılmış
10 Yorumla
+1 yılbunun gerçek olmadığını düşünüyorum, gerçekse de böyle bir asalaktan kurtulduğun için derhal kutlamalara başlaman pek bir yerinde olacaktır :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Mantıklısı değil ama en hayırlısı neden ayrıldığı az çok belli niyeti ciddi ilişkiden çok Uzak
00 YorumlaBaşka bi sebeble cikmaya başlamış belli ki olmayacagini anlayınca bırakmış iyi olmuş senin için boş ver
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir şeyler yaşamak istiyordur, buna senin ilk yaşadığın olup vicdan yapmak istememiştir…Normal değil elbette ama kurtulduğuna şükret…
00 Yorumlamantık dışı tabi ki... boş ver sana başta değer vermeyeni sonunda da hayır gelmez. bu ayrılık bahanesi bile olsa hayırlısı böyle deyip geçeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Temelde mantıksız değil… yüzeyel bir erkek demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne ddmek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni kullanmak istemiş bakıra olduğunu duyunca bırakmış işte
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk defa böyle bir şey duyuyorum ne mutlu sana
10 Yorumlabenim bi tane rahmetli ( mecazen) vardı oda elini tutmamı 3 ay sonra yanlış buldugunu söyleyerek ayrıldı benden. bahane arayan ınsanla uzun bır yool yurumek allah nasıp etmesın ve ıyıkı de etmemıs :)
24 Yorumla- +1 yıl
nesi yanlış herkes evlenmeden vuruyor kıza el tutunca mı yanlış oluyor
- +1 yıl
desteklıyorum demedım dikkat ederseniz yapan var dıyorum
- +1 yıl
evet el tutmak çok doğal bir şey
Sevgilinin kişilikli bir insan olduğundan şüpheliyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBahane aklına gelmemiş. Biraz da ilginç bahane olsun istemiş galiba 😀
00 Yorumla
+1 yılDeğil ancak belki de senin için daha hayırlıdır. Dert etme dua et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAseksüel olmak tarzı değildir veya bu konuda sorumluluk hissedeceği bir ilişki istemiyordur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi bir sey istemiyordur takilmalik kiz ariyordur kendinle gurur duymalisin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence onun başka bir amacı vardı da deneyimli birini istiyordu ondan bırakmış olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBahane arayan bulur misali iyi ki sen benden daha iyilerine layiksin dememis😒🤢
00 Yorumla
+1 yılBence saçmalık... Seni sevmemiş ya da seni tam olarak istememiş ondandır...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBahane etmiş resmen bu ne saçma ayrılık sebebi kgjk
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ayy bana yeni korku yüklendi. Bu nasıl bir kafa. Kurtulduğun için sevinmelisin.
00 Yorumlamerhaba sevgilinizin sizinle ilgili niyeti farkli ola bilir onun icin sizden herhangi bir sekilde (yanlis anlasilmasin faydalanmayi ) dusunmus olabilir ayrilmasi bence sizin icinde hayorlisi olmus guzel gunler...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. evet gayet yerinde ve haklı bir terk etme sebebi. Artık ilişki tecrubesiz kadın istemiyoruz çok zorluyor kurulum tamamlanmış olmalı full paket
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBahane bulmuş kanka
Erkekler or... ospu kaş... mer sever ya da ondan olabilir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil bence hiç kaygılanma bi çöpten kurtulmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlagavat deniyor öylelerine. İlla bir erkeğin dokunması lazımmış sana bakması için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay canım ya
Beyinsiz
Neyse akşam akşam ben susayim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam cinsellik ariyodu senin tertemiz olduğunu görunce kaçtı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz motor kızlardan devam siz namuslular işimize yaramıyor nazınız boş kaprisleriniz çekilmiyor
00 YorumlaNasıl bir manyaklık bu anlamadim
10 Yorumla
+1 yılBir maldan kurtulmuşsun.
10 Yorumla
+1 yılHayır değil amacı farklı bir şey kendini kötü hissetme sakın.
00 YorumlaSaçma , kendine sevgili değil başka bi şey arıyor demekki
00 Yorumla
+1 yılA normal canım baktığı kapılar kapalı yüzüne gitmekten başka çare bulamadı
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin niyeti başkaymış canım bitmesi iyi olmuş senin açından
00 Yorumla
+1 yılHayatımda duyduğum en saçma şey, senden sıkılıp bırakmak istemiştir neden bulamamıştır bence
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık, seni terketmesi seni sıkıcı bulması kendini yenile veya yeni birini bul
00 Yorumla
+1 yılAbi canım bu neyini kafaya taktın amacı farklıymış demek ki
00 YorumlaAyrılmak için bahane arıyorumdur
20 Yorumla
+1 yılBaşka bir bahane bulamadın mı deseydin..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adam patlak lastik arıyormuş anlamadın mı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti başkaymış
10 Yorumla
+1 yılMal insanlarla beraber olmayın artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOda yosmaya hasta demeki
00 Yorumla
+1 yılMantık arama, iyi olmuş boş ver sal ya..
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat