Eşimden hiç birsey talep etmicem?

1 buçuk aylık evliyiz. Babasız herşeyimi yaptım tüm eşyalarımı yatak odası, beyaz eşya, 2 mekan tuttum vs vs. Erkek tarafı olarak 1+1 eşyalı ev tuttular bize. Ses etmedik hiç birimiz. Bekarlığa veda yaptı her arkadaşıyla ayrı gecelerde 100 bin kadar kart patlattı bunları da düğün takılarıyla kapatıyor düğün takılarına mı güvendim dedim. Benim tarafım taktı senin tarafın mı taktı o kadar takıyı neyin hesabını soruyon dedi ( akrabalarımız eşimiz dostumuz az olduğu için benim takım az oldu). Boşanmaya geldi muhabbet 5 bin nafaka alırsın en fazla dedi. Oturdum karşısına bir gün boşanırsak senden asla nafaka almam bunu bil için rahat olsun dedim. Düğün takılarını da talep etmicem dedim. (Mehir denilen şeyi hoca bana da sormadı imam nikahında hoca kendi Belirledi bu yeter sana dedi 50 gr. Biçti ve kabul ettirdi.) mehir de istemem dedim. Zaten maddi manevi ona karşı boyun büküklüğüm hiç olmadı. Dün gece bunları söyledim için rahat olsun boşanırsak bunların hiç birini senden istemicem dedim. Ben istemiyorum belki ailem sen büyük ap. talsın dicek ama inanın aç kalırım onun bişeyini istemem. Yediğim yemeği bile laf edicek birisi kolayca. İstemek hakkımsa istememekte hakkım değil mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Babasız eksiksiz yaptım maddi gücümüzde yok ayrıca evimize giren bi gelir bile yok
Eşimden hiç birsey talep etmicem?