Severken nasıl bitirilir ve gidilir?

Yaklaşık 20 gün önce uzun mesafe ilişkim bitti daha doğrusu terk edildim. Şok markette çalışıyordu hayatının çok düz olduğunu artık uzaktan da yapamayacağını söyledi. Her yerden Çok çabaladım elimden gelen her şeyi yaptım ulaşmak adına küfür bile yedim arkadaşı tarafından. Bitirdim bir şekilde artık ulaşmaya çalışmıyorum ama arkadaşlar inanın seviyorum Allaha sığınıyorum kuran okuyorum namaz kılıyorum sonra stalk yapınca bakıyorum hep birilerini eklemiş hesabı da gizli. Çok canım yanıyor arkadaşlar bu ay içerisinde gelecekti severken gidemiyorum arkadaşlar yardım edin lütfen 3 yıllık ilişki. Şimdi dönüp arkama bakıyorum sevmeyen insan üç sene beklemez ama son zamanlarda hep ayrılmak istiyordu ben çabalıyordum
Güncellemeler
+1 yıl
Çok gurursuzluk yaptım çok fazla ısrar ettim zoruma gidiyor param yokken o yıl full para biriktirip airpods aldım yetmedi gözleri güneşte acıyor diye güneş gözlüğü de almıştım hiç mi sevmedi bütün ilgimi sadakatimi ona verdim her yerden resimlerimi kaldırdım instagrama hiç eklemiyorum ama onun günden güne artıyor
Severken nasıl bitirilir ve gidilir?