Güncellemeler
+1 yıl
🤣🤣🤣 arkadaşlar tekrardan merhaba... Bugün yine o meseleye denk geldim haberlerde ikizler nasıl oluyor da biri bir babaya biri başka birine ait oluyor yaaa? 🙄🙄🙄🤣
Ya Betül olayındaki ozge denilen kişiye karşı duygulariniz nelerr?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Isın içinde bir iş var
Dna yi kabul etmiyor
Adam da da bir is var gibi
Ne gibi
Zorla tutuluyor gibi gidememesinin bir nedeni var gibi en azından bana öyle geldi belkide yanılıyorum
Yok yaa ne olabilir ki zaten rezil durumda kadin bir de cok şirret manipüle edebiliyor ayrıca dna konusunda aşırı derecede tepki gösteriyor
Aynen büyük rezil oldu oda şüpheli dna işinden emin değil gibi
Ya bir de cok gicik oldum yaa her şeye cevabi var ve betulu suçluyor resmen
Dna yapilcakmi şimdi anlamadım her bölüm istiyor diyor yapan olmadı
Ya şimdi kadinin rizasi olmadan yapılmaz adam da korkuyor o yuzden istiyorum diyemiyor esra Erol bence DNA için tutuyor bir bildiği var gibii ay keşke dna yapilsaa
Aynen bir bildiği var söylemiyor şimdilik adamin kuzenlerinin adami kurtarmaya çalışmasıda garip
O ne izlemedim şarkıcı mi
Ay izle yaaaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ aldatilan bir kadin
Sevmem öyle gündüz programlarini
İlk defa bu olayi izledimm aşırı sinir bozucu yaaa
Sanki kendi derdim yetmiyor ne gerek var sende izleme
Of yaa ama aadece o bolumu izle ne demek istedigimi anlayacaksinn
Tamam anladım zaten anlatmandan lakin beyin uyusturuyor geriyor
Nasill? Ya zaten son iki bolume denk geldim de izlersen sen de merak edeceksinn ve cok uzucu erkeklerin karilarini birakip gittiği kadınların aslinda ne kadar or us pu olduğunu accikca gösteriyor
Ben yalnız Bi adamim evliyken 1 kez bile eşimi aldatmadim hatta iflas ettik yatakta uzak durdu 1 sene ilişkiye girmedik sonra yatak ayrıldı ve para bitince beni de gözünde bitiren Bi kişiyle olamam dedim ve ayrıldım bitti hala öyle para ile ilişkiye girmem sevgilim olursa ya da görüştüğüm biti olursa onun ile olurum başla şekilde olmaz asla
Umarım oyledir
Öyle zaten TV izldegin hemen doğru oluyor da benim dediğim neden olmuyor
Kanka nerden bileyim senin kim olduğunu 🤣
Kanka? TV de kim olduğunu bildiklerin mi konuşuyor? Ayrıca kim olduğumun ne önemi var senin de kim olduğunu bilmediğim için samimi olarak kendimden birsey paylaştım inanmamak senin seçimin iyi günler diliyorum sana
Hayır inanmamak değil böyle bir şey dile getirmedim
Önemli değil
Oyle bir iddiam olmadı ayrıca ayrıca zor şeyler yasamişsiniz geçmiş olsun maalesef bu şeyler yüzünden insanlar evlenemiyor
Mesela şu an 45 yaşındayım evlilik düşünmüyorum belki çok aşık olursam tanirsam iyice öyle evlenirim
İşteee...🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Neyse iyi günler diğer yorum yapanlara ayıp oluyor bildirim gidiyor onlara da hayırlı günler dilerim. size
İzlemiyorum knk televizyon bırak Esra hanimi
İlk defa bu olayi izledim
Anladım
özge haklı
Vizyonsuzz
Sebeb
Hayır
Neden
TV sıkıcı bir katogeri benim için
Ya benim için de ama dun annem izlerken denk geldim iki bölüm izledim ama aşırı merak da ediyorumm izlersen anlarsin yaa🤣🤣🤣
Konu her ne olursa olsun birşeylere çabuk bağlanan biriyim progmam tamamıyla bitene kadar bağlanmak istemem o nedenle es geçiyorum:)
Yaaa sadece bu bölümü izlesenee bir erkeğin gözünden gormek istiyorum.. son iki bolumu sbdggdddh hem fazla da değil 🥺🥺🤣🤣🤣
Stresli bir dönemdeyim odaklanamam:(
:(((( pekiii