benden aylar önce ayrilan erkek arkadasim gecen ona bir mobilya satma konusunda yardimci olmami rica etti. daha öncede ilana vermistim mhemen satmistim bazi mobilyalarini. bende nezakettden hayir diyemedim ve kabul ettim. simdi ara ara mobilya hakkinda yazisiyoruz. onun haricinde bana yazmiyor aramiyor. bende umursamaz davraniyorum. siz eski kiz arkadasinizdan yardim istemenizin nedeni ne olabilr?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sadece iş için konuşuyor ise maksat başka olmaz gibi
bende normal kibarca cvp veriyorum. bende baska konular acmiyorum
İnsan insana muhtaçtır kötü bitmemiş ise gayet doğal
yani senden ayrildigin kizdan yardim istermisin?
Önemli bir şey ise evet gurur ve kibir kötü bir şey
ama sadece yardim icin mi yazmis oluyorsun. yani geri dönmek icin yazmazsin yardim istiyorsan?
Evet bu durum bir umut yaratır ama sadece belirli bir konu üzerine konuşuluyor ise ilerisi zor
aynen haklisin. ama arada hikaylerime yorum atarsa. istiyor demek midir?
Sen onu hâlâ özlüyorsun
özlesem ne olur adam adim atmali
Eğer oluru yok ise kendini yorma
yani kendiligimden yazmyior aramiyorum. sadece yazarsa cevap veriyorum. tek yaptigim sey arada haftada 1-2 hikaye paylasmak okadar
Anladım bekliyorsun yani zor ama beklemek başkasına fırsat vermektir
yooo beklemiyorum yani karsima iyi biri ciksa ona firsat veririm. ama bununla da düsman gibi degiliz. yardim istiyor bende müsait oldukca ediyorum hepsi bu. belki oda gün gelir birgün pisman olur?
Kimse pişman olmuyor sadece edindiği alışkanlığı başasında bulamaz ise geri dönüyor
yani erkekler sadece örnegin bendeki aliskanliklari baskasi ona vermez ise diyelim yardimsever, becerikli vs vs... ozaman mi geri dönerler? peki geri dönünce acikca tekrar barisalim mi der yoksa böyle ufak ufak yem mi atmaya calisir?
Daha çok ne hoşuna gidiyor ise onu tercih eder geri döndüğün de tedirgin olur çekinir soru sorar genelde
yani ilk baslarda sorular ile baslar... sonra nezaman tam olarak patlar? kiz umursamaz davrandiginda mi?
Gizemli olursan çok belli eder
37 yaşında değilsin sanırım
yooo dogru yasim ne alaka? gizemli olursam neyi belli eder? ben mi gizemli olayim? ama hikaye vs paylasabilirm dimi? ne gibi gizem yapayim mesela?
Örnek olarak dışarıda bir kafe de iki tane kahve bardağı gizem oluşturur
hmmm mantikli imis... ama ozamanda kiz arkadasim zanneder hemen erkek düsünmez ki
Foto nun altına bir şeyler yazarsan düşünmesine gerek kalmaz
anladim mesela hersesy deger verdigin insanlar ile güzel gibi sözler mi ama bu sefer geri teper adam hepten gider :D hahaha
İşte onu ayarlamak lazım ince bir çizgi sevgilin var mış gibi yaparsan zaten giden kişi bu sefer kaybolur
anladim tabi erkek ile el ele cekmicen... sadece sözler ile gizemli diyorsun
Tabii şüphe kadar insanın içini kemiren bir şey yoktur
olse etmez
eden niye ediyordur sence?
merhamet vefa sevgi