Aşk İlişkileri Bu sefer ki kahvem iyi mi olmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Diyarbekir yoluna lee Bu sefer evlenmeye hazır olduğumu gösteriyor dimi köpük aşkom Bu sefer ki kahvem iyi mi olmuş? Cevapla Evlilik Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun bu sefer ki kahven de öncekiler gibi güzel olmuş. eline sağlık. bende bol köpüklü sade kahveleri severim ama fark etmiyor sdjsdj soğuk kahve de seviyorum zaten bana kahve olsun da gerisi önemli değil 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Köpük kalp şeklinde olunca tamamdır o iş, en azından kulpu sağlam djsj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapıştırdım dlgödöd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Marifetli hatun kişisi djsj Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Süper köpüklü olmus 0 0 Yorumla