Ya burdan birileriyle yorumlarda sohbet ediyoruz mesela (şimdiye kadar bi 5 6 kişiyle uzun uzun konuşmuşumdur) konu da şey değil de tam olarak ona benzer bi şeyler öyle samimiyetle konuşuyoruz , işte neyse özele geçiyoruz tanışıyoruz falan ben anlatıyorum o anlatıyor ondan sonra sanki çocuklara bi şey oluyor yumşuyorlar gibi o konuyu tamamen unutup öyle benimle ilgileniyorlar ondan sonra da hiç o konuyu açmıyorlar ama sohbetimiz de devam ediyor ben kesene kadar bu konuştuğum neredeyse tüm erkekler için geçerli nedeni nedir sizce?
2 ay
Erkekler beni evlenmelik kız olarak mı görüyor?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O konu dediğin tam olarak ne, cinsellik mi? Soruyu tam anlamadım ondan soruyorum.
Tam olarak cinsellik değil libido falan
Bunun iki sebebi olabilir. Ya güzelsindir seninle düzenli ilişki yaşamak istiyorlardır. Ya da sana acıyorlardır.
Ne gibi şeylere acıyabilirler ki zaten fotomu görmeden önce böyle davranmaya başlıyorlar
Sadece boyumu kilomu soruyorlar meslek vs
He fotoğrafını gördüğünü düşünerek böyle dedim. Yaşı küçükse ve tecrübesizse konuştuğun kişilerin tedirgin olmuş olabilirler. Yani bir anda sapık damgası yememek için senden ilk aldığı sinyallere güvenememişlerdir. Karakterin etkileyicidir seninle sohbet etmek tanımak istemişlerdir.
Hayır ben 23 yaşındayım konuştuklarım da 26-30 arası
Ama boyumu kilomu daha önce hiç kimseyle ilişki yaşamadığımı okul hayatımı falan sorduktan sonra değişiyorlar bu yüzden diyorum acaba evlenilecek bi kız olarak mı bakıyorlar
Muhtemelen. Sen libidodan devam etmelerini mi istiyorsun anlamadım?
Evet
Erkek olduğunu mu düşünüyorlar acaba? Anonim kalmaya devam mı ediyorsun?
Hayır fotomu da atıyorum ama tanıştıktan bi saat sonra falan onlar da iltifat edip öyle konuşmaya devam ediyorlar ve sohbetimiz de baya ilerliyor ta ki ben sıkılıyorum kesiyorum öyle
İlginçmiş
Konuşmak istiyosan konuşalım ateşin dinsin 😂
e sen karşındakini erkek olarak görmüyorsun ki o zaman dostça yaklaşırsan dostça karşılanırsın? ne diye şikayetçisin bu durumdan
Hayır yorum kısmından gayette konuşuyoruz sadece biraz fazla samimiyim
Özele geçince konuyu unutuyorlar
işte o çizgiyi tutturmadıkça standart kız olursun evlenilecek kız kendi halinde uslu ev kızıdır bir erkeğin gözünde 😅 ama şımarık ortamcı içmesini cilveyi bilen kız eğlenilecek kızdır
😂😂😂
İşte şımarık ortamcı değilim başarılarımdan bahsediyorum falan ondan mı öyle oluyorlar acaba
tabi 😂😂😂 ne sandın
Ya niye her şeyi dalgaya alıyorsunuz normal bi soru soruyorum ama 🤦♀️
dalga değil 😅 sadece sen ne istiyorsun onu çözemedim evlenilecek kız olmak mı eğlenilecek kız olmak mı
Tabi ki evlenilecek biri olmak isterim ama bir erkek o an öyle yükselmişken benimle tanıştıktan sonra niye sakinleşiyor ve o konuyu kapatma gereği duyuyor
eril enerjin fazlaysa erkek istemsiz geri çeker kendini o yüzdendir tavırları va nasıl baskılamayı seven birimisin dediğim dedik tarzında birisimiain
Hayır tam tersi konuşmak isterdim o konuları ki bunu gösterdiğimi de düşünüyorum ama onun başlatmasını istiyorum o da başltamıyor bi türlü
😂😂 azıcık cilve yap erkeğin içi gider
Ya yapıyorum bu senin attığın gülücüklerden atıyorum ki mesafeli olduğumu sanmasın ama yokk değişiyorlar bi anda
😂😂😂 sen başaramıyorsundur muhtemelen
Ama boyumu kilomu daha önce hiç kimseyle ilişki yaşamadığımı okul hayatımı falan sorduktan sonra değişiyorlar bu yüzden diyorum acaba evlenilecek bi kız olarak mı bakıyorlar
😂😂😂 seni saf olarak görüyorlardır ev kızı modunda olan kızlar olur ya efendi terbiyeli hiç bir erkek öyle kızı kolay kolay takılmalıl kız olarak görmez bir süre sonrada boşverir
Hiçte saf biri değilim ama yine de sağol dalga geçer gibi yorumlar yaptığın için
dalga geçme değil hiç bir erkek hanım hanımcı bir kızla eğlence amaçlı düşünmek istemez, ortamcı kızlar her yönden daha iyidir daha çok erkeği tatmin eder, erkeği çıldırtır. Her erkek itaatkar köle gibi kızları sever, kendi halinde uslu kız erkeğin ilgisini pek çekmez heleki sende konuştuklarına ailen çevren yok başından geçenler va anlatıyorsan erkek sevmez böyle şeyleri ha anlattım o dinled seni dostu arkadaşı olarak görür, diğer kızlar gibi görmez 😇 öyle yani bu arada dalga geçmedim sadece tuhafıma gitti sorun
Ben sadece sordukları sorulara cevap veriyorum kendimden bi şey anlatmıyorum zaten ki lafı yine o konulara getirmeye çalışıyorum ama görmezden geliyorlar gibi yani anlamadım bu durumu bende, ki biz sanaldan konuşuyoruz ve kız buna razıysa bir erkek niye konuşmaz da üstünü kapatır konunun mantıklı hiç bi sebep bulamıyorum bu kadar iyi olduklarını da düşünmüyorum
sana dişil enerjilisi geliyordur dominant baskın bulman lazım, cidden haz arıyorsan kendine
Ya yorumlarda gayette baskın dominant biri gibi konuşuyor ama özelde tamamen 180 derece değişiyor diyorum niye anlamıyorsunn 😬
yoruma ne bakıyorsun sen performansına bakacaksın, kadını doyurmasına bakacaksın, lbiidosuna bakacaksın... erkek görünümlü yumuşaklarla dolu ortalık
İkisi de aynı kişi ama ya soruma hala cevap bulamadım
cevap evet erkekler seni evlenilecek temiz aile kızı olarak görüyor ve olgunluğa erişmemiş erkek böyle bir kızla vakit öldürmek istemez
Peki teşekkür ederimm
Nasıl gördüklerini anca konuştuğun kişiler bilir hepsi aynı gözle görmez
Konuştuğunuz kişiye göre değişir
Konuştuğum tüm erkekler öyleydi neredeyse
Konuşma o zaman öyle hissediyorsan
Hayır ama kötü bi şey değil ki bu yaptıkları çok tatlı bi davranış ama nedeni nedir diye sordum
İlk başta öyle olur sonrasi farklı yerlere gelir
Birisiyle bir haftadır konuşuyorum hala da öyle ama hatta benden hoşlandığını hissediyorum her saat başı napıyorsun nasılsın diye soruyor
😏🤷
Yinede dikkat et
Ya ama siz beni anladınız mı bilmiyorum mesela soru soruyorum yorumlarda o konuları konuşurken özele gidince konuşmuyoruz
Konuşalım diye demiyorum ama bir erkek neden bunu yapar onu merak ediyorum
Her erkek farklı
Peki teşekkür ederim yorumların için
Önemli değil selâmetle
Anlamadım ki
Konuşalım