Kendisinden 2 yaş küçük 1 yıldır evli kız. Önceden güçssüz erkek bile işe almak istemiyordu. Malzeme indirirken yüklerken bana yardımcı olamaz diyordu dolap düzenleme falan da ağır iş onu da yapamaz diyordu. Şimdi 9-5 çalışacak ve ağır işlerin hiçbirine karışmayacak ayrıca akşam da erken gidecek bir kadını işe alıyor.
Daha önce bi erkek çalıştırıyordu işten çıkardı anlaşamadılar şimdi de babası yabancılarla uğraşmayalım hem kuzeninin de işi yok daha önce 101 filan gibi marketlerde çalışmış onu işe alalım demiş evli de olsa biraz canım sıkıldı haksız mıyım sabahtan akşama kadar birlikte duracaklar yemek çay vs hep beraber. Hemen yan tarafları fırın zaten ama dükkan içinde çoğunlukla sadece ikisi olacak arada babası gidip geliyor sürekli de müşteri oluyor filan böyle bir ortam
Daha önce bi erkek çalıştırıyordu işten çıkardı anlaşamadılar şimdi de babası yabancılarla uğraşmayalım hem kuzeninin de işi yok daha önce 101 filan gibi marketlerde çalışmış onu işe alalım demiş evli de olsa biraz canım sıkıldı haksız mıyım sabahtan akşama kadar birlikte duracaklar yemek çay vs hep beraber. Hemen yan tarafları fırın zaten ama dükkan içinde çoğunlukla sadece ikisi olacak arada babası gidip geliyor sürekli de müşteri oluyor filan böyle bir ortam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevglın evlı olan kuzenıne asılacak kadar karaktersızse senın yapacak bıseyı yok ha kız oyle bırıysede sevglın atar ısten yuz vermez bu kadar basıt
Yok kuzum benim asıl endişem bu kız ömür boyu onunla çalışacak değil illaaki işten çıkacak ama sevgilim de müşteriyle iletişim anlamında bi kadın çalıştırmanın iyi olduğu izlenimine alışırsa sonrada hep bi kadın çalıştırmak isteyecek ve genç bekar başka kişileri de bu defa işe almaya başlar diye
Akraba kontenjanından dolayı boyle bı karar vermıs sonucta kaldı kı daha sonra alacagı eleman kız olsa dahı yınede kımseyı kontrol edemıyoruz ıste ıcınde olan bı sekılde yapıyo o yuzden sımdıden kendıne stres yapıp gerılme kendı ısıne yarayacak eleman erkekse erkek alır daha sonra ona o zaman gelınce bakarsınız
Gereksiz kıskançlık yapıyorsun hem evli hem de kuzeni yani kendine özgüvenin olsun biraz
Öyle ama benim asıl endişem bu kız ömür boyu onunla çalışacak değil illaaki işten çıkacak ama sevgilim de müşteriyle iletişim anlamında bi kadın çalıştırmanın iyi olduğu izlenimine alışırsa sonrada hep bi kadın çalıştırmak isteyecek ve genç bekar başka kişileri de bu defa işe almaya başlar diye
Sen çalış :D
Ahah ona sorsan dünden razı 😂 birlikte aynı işi yapalım hep diyor ama ben orada çalışmak istemem hem kendi uğraşlarım var iş anlamında yani
Evli kız mı? 🤣
Ya neyse ne farkeder sen de takıldığın şeye bak genç o yüzden öyle söyledim daha 23 yaşında sevgilim de 25
Genç kadın diyebilirsin. Soruya gelecek olursak, ben olsam tanıdık biriyle bütün gün burun buruna olmak istemem. Akrabanın yanında katiyen olmaz. Sevgiline güveniyorsan, kuzen de evli barklıysa şeytan dürtmez herhalde. 😅
Bir şey olmaz abartma