kariyerim eğitimim hep bugüne kadar istedigim gibi gitti. hem cok calıstım elde ettim hem de sans da yanımda oldu Allah nasip etti. ama askta yüzüm bi gülmedi ya. cok az flörtüm oldu onlar da basarısız oldu. bi iliskim oldu uzun sürmedi hemen ayrıldım. karsıma dogru düzgün istikrarlı biri hic cıkmadı ki. yasım 26 oldu daha karsına cıkması da zor diyolar isyerinde herkes evlenmis oluyo diyolar.. en yakın arkadaslarım sen cevrene duvar örmüssün diyor ama kapımda kuyruk 50 talibim var da hepsini reddettim durumu da yok ki. kısıtlı cevremde mutlu mesut yasıyorum.. 40larıma dogru evlenmek isterim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. İnan sana 4 4 lük bir eşte olsam yarın sıkılır başkasına kaçarsın adım gibi biliyorum eminim. Bu hayat öyle bir hayat ki Allah nasıl yarattı bilmiyorum ama çok yanlış zamandayız. İnsanlara ne fazla iyilik sevgi aşk ne az ortasını tutturmak her babayiğitin harcı değil. O yüzden bıraktım ben bu aşk meşk işlerini. Yengeç burcuyum.
01 Yorumla
Soran+1 yılyo nşye kacayım cevremi kısıtlı tutmak istiyorum tam tersi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılİş önemli tamam da evlenmek için genel anlamda ideal yaş en erken 26 en geç 29 benim kendi kafamda tasarladığım aralık bu 30 geçti mi zaten artık evlenme ya seçiciliğin var ya da karşına çıkıyorlar ama sen kimseyi istemiyorsun kusura bakmasın kimse de ben evliliğimden özel cinsel hayatımdan işim için mahrum olamam işim tabi önemli iki üniversite okumak ya da çap yandal yüksek lisans doktora vesaire önemli yükselmek önemli ama evliliği de kenara atamayız ama kimisi der banane ya elalemin kızından oğlundan kimseden ne fayda var deyip öyleleri de var ama ben kendimi de düşünüyorum ama evliliği zaten evlilik yapan da çocuktur çocuksuz hayat bence olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılcocuklu yasadıgını zannettigin sey hayat degil tam tersi
Cevap sahibi+1 yılÇocuksuz evlilik de hayatta olmaz evliliği zaten evlilik yapan unsur çocuktur tekrar ediyorum herkesi görüşü farklı olabilir ama bu konu da ısrarcıyım
Soran+1 yılyo evliligi evlilik yapan birbirini seven iki cifttir, cevremdeki cocuksuz evlilikler cok daha saglıklı ve mutlu, cocugun derdinden cıkıyo asıl kavgalar
Cevap sahibi+1 yılHer sebepten kavga çıkabilir sadece çocuklardan değil bir sürü örnek verebilirim sadece bu konunun arkasına sığınmayın herkesi düşüncesi farklı
Çünkü kariyerine cok odaklanmışsin. 40 ina kadar bekleme bu hayatta insan neye emek verirse onunn karşılığını alır. 40 a kadar bekleyip evlenmek istersen hayal kırıklığına uğrarsın kimse seni beklemiyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl40ımda evleneyim diye beklemiyorum olursa 40ıma dogru olsun ama
Soran+1 yıl3 yıl icinde mesela evlenmem öyle planım yok hazır degilim zaten
Bu dediğin ise akıl sır ermiyor kimisi erkenden yol alıyor kimisi geç buluyor çok daha iyi oluyor , akışa ayak uydurmak ve teslimiyet lazım... Sizi anlıyorum bende aynı dusuncedeyim ama bilmediğimiz konu için üstüne ne söylenir ki... doğru kişiyi beklemekten başka bir şey yapamayız.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın benim sectigim yol buydu aslında demek ki benim icin en mutlu yol bu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
61Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zamanla şansınız gelir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi diğer insanların kalıplarına sıkıştırmaya çalışırsanız, mutsuz olursunuz.
İnsanlar çok şey istiyorlar. Hem mesleğini hemde her akşam menü yap mutfakta. Hem çocuk hem kariyer yap, istiyorlar. Kendini bir erkeğe kaptır ama teslim etme istiyorlar. Çok yani anlatabiliyor muyum, beklentiler tavan. Herşeye aynı anda sahip olamazsınız. Demem o ki, olacak ama şimdi değil demek ki. Bunun kime ne zararı var, siz kendinizi mutsuz etmedikten sonra? Vardır Allahın bir bildiği.
Ben de 26 yaşındayım. Son yılım. Hâlâ okuyorum. Evliyim çünkü, üstelik birde çocuğum var. Evlenmek bir başarı değildir, evli kalabilmek bir başarıdır bu devirde, bana göre. Onun için çevrendekiler evlenmişte, çoluk çocuğa karışmışta… Sorman gereken soru şu: Mutlular mı? Onlarda senin hakkında belki “ah nekadar şanslı, nekadar mutlu bir kadındır kim bilir” diye düşünüyordur.
Bu hayatta en kıymetli şey, elinde olanla mutlu olmaktır. Olmayanlarla hayatı kendine dar etmek değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılo kadar haklı ve güzel yorum ki cok tesekkür ederim. biz insanlıkta genelde su var. olmadıgımız yerde mutlu olacakmısız gibi geliyo hepimize. ya da yasamadıgımız hayata sahip olunca mutlu olacakmısız gibi. ben birine ay ne kadar mutlu diye bakıyorumdur ama onun da kim bilir ne sıkıntısı vardır baskasına ay ne kadar sanslı diye bakıyordur.. aslında nankörüz elimizdekinin degerini bilmiyoruz. cok tesekkür ederim
- +1 yıl
Nankörüz diye de kendimizi aşağlamayalım. Çevremize baktığımızda da şunu göreceğiz: İnsanların gözü hep daha fazlasında. Bu bilgi (ilim) ve başarı dışında uzun vadede tamamen mutsuzluğa ve elindekini değersizleştirmeye yarıyor. Bir tür görgüsüzlük gibi düşünebiliriz. Elimizdekide bütün kalbimizle şükretmenin aslında kaybetmek değil, kendinle memnun olmak anlamına geldiğini anlamamız gerekiyor. İnsanlar bekarken, eşim yok, yalnızım diye mutsuz ederler kendini, evliyken de, ah nekadar bedbaht bir hayatım var, kocası olmayan millet nekadar rahat yaşıyor hayatı diye darlar durur kendini.
Kendine iyi davran güzelim, bekarlıkta güzel, evlilikte. Herşeyin değerini kaybedince anlamaya meyilli işte bu insanoğlu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen her iki yönden de başarısız biriyim. Ve 32 yaşındayım. Bence siz gecsiniz 26 yaş geç degil birini bulmak ve evlenmek için. İnsanların çoğunluğu artık 30, dan sonra evleniyor. Saçma düşüncede olan insanlari pek takmayın. Eğer kendi ayakları üzerinde duruyorsaniz elbet bir insanla tanisirsiniz. Önemli olan iyi bir evlilik yapmak. Kötü bir insana denk gelecekseniz ya da boşanma olacaksa erken evliliğin ne faydası var. Siz mesleki kariyerinizde çalışmaya devam edin. Umarım ömür boyu mutlu olacağınız insanı bulursunuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben de 35 ve sonrası icin düsünüyodum cok tesekkür ederim görüsleriniz icin haklısınız. amin hepimiz icin insallah
+1 yılBenim de hep öyle oldu ya düzgün biri cıkmadı karşıma ya da ben istemedim küçük detaylara takıldım. Ablam bi gün sordu sen evlilikten korkuyo olabilir misin diye. O güne kadar hiç bu ihtimali düşünmemiştim ama evlilikten korkmak için cok sebebim olduğunu gördüm. Senin de belki ciddi ilişkiden korkuların vardır
22 Yorumla
Soran+1 yılkorkum yok aslında canım ben iliskiden degil ebu cehilden hallice erkeklerden uzak durmaya calısıyorum
- +1 yıl
O zaman sende sorun yok Allah hepimizi ebu cehillerden korusun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasibinin ne zaman nerede karşına çıkacağı belli olmaz. İş hayatındakilerin çoğunun evli olması fikri çok gereksi geldi bana. Nasibinin değilse bi tane bekar vardır seni bulur. Değilse hepsi bekar olsa kaç yazar. Denk gelme ve uyum meselesi
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım benim gereksiz yere evhamlanmam bu
+1 yılKariyerimin başındayım zorlu hırslı ve güzel ilerliyorum şimdilik ama aşk konusuna gelince akışına bırakmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum kasmamakta fayda var
13 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım ben de bunu fark ettim. bu biraz da akısta kalınca seni bulacak bise nasip. calısıp elde etmelik bise degil
- +1 yıl
Elbette ki nasip önemli fakat tercihler çok daha önemli. Akışına bırakmak bir tercih mesela. Siz kariyerinize odaklanmaya devam edin aşk bu yolda sizi bulacaktır
Soran+1 yılhayırlısı canım musibetle bulacaksa hic bulmasın hicbirimizi daha iyi, akıs bize mutluluk huzur getirsin
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir kadın 30a kadar evlendi evlendi sonrası çok zor
Flört konusunda sana tavsiyem sevmediğiniz birini ( ilk başlangıçta ) aşırı irdeleyip eliyorsunuz doğru kişi olabilirdi
Ama tanımadığınız kişiyi ilk başta sevince hiç bir şekilde irdelemeyip sonrasın aşka küsüyorsunuz 🙄 yanlış kişiye aşık olmak aşkın suçu değil sizin bencilliğiniz !06 Yorumla- +1 yıl
3 defa okudum, hic bir sey anlamadim
Soran+1 yılyok basta olmazsa olmaz
- +1 yıl
yani demek istediginizi sonunda anladim da, daha duzgun anlatabilirdiniz :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kokenden zengin bir ailenin ogluyum. Hatta Şu an kendi ailemden daha bile durumum iyi. Evlendim bosandim. Hic birsey hissedemedim.. Baziki arkadaslarim bana buz gibi insansin diyor. Ama o hissi bana yasatamadi. Tekrar evlilik mi.. hayir. Belki 45'imde filan tekrar evlenirim. Sadece cocuklarimin olmasi guzel.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. İstediğini başaran birisisin. Hatta o yolda daha iyisini buluyorsun. Evleneceğin insanı da bulursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılinsallah tesekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaşında evlenirsen çocuğun olmaz. Çocuk istemem diyorsan mantıklı ama o zamana kadar da yalnız yaşamak çok zor olacak söyleyeyim.
11 Yorumla
Soran+1 yılcocuk istemem aynen
+1 yılKariyerin varsa geri jelatin emin ol hiçbir önemi yok aşk çok önemli değil kaybet işine odaklan
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın seninle kalan kariyer
- +1 yıl
Ve seninle kalan senin aşın eşin bile değil
+1 yılHah bende de durumlar benzer. Yasim 26, izmirin en iyi lisesi İzmir Atatürk lisesinde okudum. Universitede 42k sıralama ile mühendislik okudum. Kariyerim fena değil ama aklimda farkli bir is var tabii, şimdi ise çalışıyorum. Bunca geceb senede hic sevgilim olmadi. Evlenmek istiyorum deli gibi aslinda ama o kadar zor ki bu devirde.
07 Yorumla
Soran+1 yıl26 yasında evlenip napıcan sacmalama
- +1 yıl
Evlenmeyip napicam insanin duyguları arzulari var. Bana iyi gelecek bir iliskiden neden uzak durayim.
- +1 yıl
Yanlış insanlarla karsilasmissiniz sonra da ilişki kötü deniyor
Soran+1 yıldogru insanla denk gelecegine bu kadar inanıyosan karsındakine yüzde yüz güvenebileceksen evlen tabi
- +1 yıl
İzmir'in En iyi lisesi Atatürk lisesi değil:)
- +1 yıl
@Bir-sennnn izmirin en iyi lisesi IAL :)
her zaman - +1 yıl
@nomorebets35
İzmir Fen
BAL
Atatürk diye gidiyor İal in hiç şansı yok
+1 yılKumarda kaybeden aşkta kazanır derler seninki de ona benziyor 😅 kariyerde kazanan aşkta kaybeder. boş ver bence kariyer daha önemli kariyer olmadan aşk da olmaz zaten
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ayarını sakın bozma , Çevreni dinleme , işine kariyerine odaklan, ye iç gez yeni şeyler keşfet , sonlara doğru manıtığın çerçevesinde kör topal bir beyefendi bul ve sezonu kapat
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜmitsizliğe kapılma bende bir çok insan var bende dahil olmak üzere benim yaş da 26 kariyerim senin kadar iyi gitmemiş olabilir daha iyi gidebilirsin kesinlikle ama hakkımızda hayırlısı kısmet çok farklı bi boyut
10 YorumlaKariyer çalışarak zamanla elde edilir ama kısmet aniden de çıkabilir. Bu yüzden hemen umudu kesmemek lazım.
10 Yorumla
+1 yılSen şükret, sevin ne bileyim değerini bil ki şanslı olduğun bir şey var. Bahtsız bedevi gibi dolaşan ben napayım. 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKariyerin iyi olsun yeter zaten bide siz kızlarda şey var aman maaşım 2 bin ise erkeğin maaşı 200 milyar dolar katrilyon olması lazım bu yüzden zaten bulamıyosundur
04 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerde de aynısı var
- +1 yıl
Bilmiyon bari sallama ama
Soran+1 yılbasıma geldi
- +1 yıl
Dorudur
+1 yılKariyer geçicidir karakter önemli rol oynar aşkta evlenmek ve evlenmemek kişinin tercihidir ama 40 yaşında kız almaktansa 45 yaşındaki dul daha mantıklıdır
01 Yorumla
Soran+1 yılherkesin tercihi baskadır tabi
Bir yerden kazanınca illa bir yerden kaybediyorsun ya benimde öyle yani. Hayat 🥲
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden hedef hep evlilik aga ben çözemedim bunu? Yani mutlu olmak için başka bişey yok mu koca dünyada? 😂🤦♂️
11 Yorumla
Soran+1 yılyo böyle de mutluyum
+1 yılAşk hesap işi değil nasip işidir. Aşk arayış değil adanıştır. Belki de bir ihtimali sevmektir Aşk.
10 YorumlaZaman herşeyin ilacıdır. Doğru zamanda doğru kişiyle tanışırsan mutlu olursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yıleh, kısmet bu işler, kendini üzme, akışına bırak 🖐️
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke bizimde kariyer iyi gitse de aşk kapıya uğramasa ikisi de yerlerde
10 Yorumla Bende ikisi de kötü durumda. Beterin beteri var. 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkesin bir tarafinda eksiklik ve kusur vardir fazla detaylara girme. bak yoluna
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKader kısmete çokça inaniyorum... Bir de bazen çok cabalasan da o uğruna çabalarının şey olmayabiliyor...
20 Yorumla
+1 yılAmaan aşkta şansız ol klâsik olucak ama evlilik vs hepsi boş geliyor aşk karin doyurmuyor
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın canım
Ben ikisinde de şanslı olmadım ama inşAllah olur
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kariyerde şanslı ol bence gerisi gelir.
20 Yorumla
+1 yıl50 talibin varsa iyi sadece sen kolay sevemiyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır yok yani iste :))
- +1 yıl
Hiç mi seni seven cikmadi
Soran+1 yılgercek sevgiyse, hayır
Kariyeri sen seçersin ama aşkı sen değil kalbin seçer
04 Yorumla
Soran+1 yılyo askı da beyin secer
Soran+1 yılbence asık olacagın kisiyi kendin secersin
Ekonomik özgürlüğün olduğu için güçlü erkek istemiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılyo güclü olsun isterim
Soran+1 yılekonomik statü kas gücü
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin konunla alakalı bir kavram Öğrensen iyi olur Neler olduğu ve Olacağını
https://www.youtube.com/embed/SxLzlyFfpKc06 Yorumla
Soran+1 yılcinsel pazar ne demek? ben kendimi pazarda satılıga cıkarılmıs mal olarak görmüyorum sen kendini bu kategoride sınıflandırabilirsin, kendine mal muamelesi yaptırabilirsin
Cevap sahibi+1 yılAh ah sürekli aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum görür görmez herkes atlayıp bunu diyor. Olayın ne cinsellikle nede pazarda satılmakla alakası yok burada ki konu yaşlara oranla Kadın ve Erkeğin değer Statüsünü etkileyicilik faktörlerini belirtiyor. Keşke bi dinleyip yazaydın 🤣
Soran+1 yılbence etkileyicilik deger yas aldıkca artar olgunlastıkca saygın bir insan olursun, herkes tarafından saygı görürsün
Cevap sahibi+1 yılİşte her iki tarafda bu farklı işliyor Erkek 35 lerde en yüksek değere ulaşırken Kadının değeri 30 larda düşmeye başlıyor. Bunun örnekleri ve istatikleride bolca var. Kadınında en yüksek değer yaşı 23 bandı olarak saptanmış Yani zaman kadınların aleyhine işliyor. Detaylar videoda Gerçi birazdan gelecek yorumuda tahmin ediyorum 🤣
Soran+1 yılyo kadının degerinin düstügü zırvasını kim uydurdu? canan dagdeviren yeryüzüne gelmis gecmis en degerli bilim insanıdır, tüm gencligini insanlık icin harcamıstır, 35 yasında cok güzel bi yuva kurup evlendiginde is adamı olan kocası 30u gecmis degeri düsmüs demedi, tam tersi yıllar gectikce degerlendi kadın
Soran+1 yılkaldı ki konu zamansa eger, zaman asıl erkeklerin de aleyhine isler. 40lı yaslara dogru ve sonrasında erkegin sperm kalitesi düser, spermlerinin hareketliligi azalır ve sıfıra yaklasır.. dolayısıyla kadın 20lerinin basında bile olsa böyle bi koca ile evlenmisse hamile kalması zorlasır cünkü artık erkek kaliteli sperm üretemiyordur üretilen spermler ya mutasyonludur ya da hareketsizdir :))
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSen 40 da olsa evlenmezsin ya da evlenemezsin şekerim
01 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı artık
Aşkında sırada var demek ki bekle doğru zamanda gelir ve asktada şanslı olduğuna inanmayı ihmal etme
04 Yorumla
Soran+1 yılben artık inancımı kaybettim canım sanırım hahah
Soran+1 yılinandıgım zaman da gelmedi canım napayım baska o zaman :DD
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen çalışmama rağmen kariyerde gülmedi aşk zaten...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. İki işi bir arada yapamıyorsun demek ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğruları söylüyorsun olduğun gibi görününce bu işler yürümüyor
10 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadı utangacligim yüzünden hiç kızlarla konusamadim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kariyerinizi merak ettim bir de hangi şehir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam projesiy çizmişin mutluluklar 🍀
böyle olmaz ama neyse umarım çok mutlu olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ne demek istedigini aslında yaa ama tesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılKavramlarda sorun var …. bakış açın Kariyerde sana başarı getirir ve getirmiş anladığım kadarıyla … ama bu bakış açısı başka şeyleri götürür ….
Çok uzun konu …
Farkındalıklarımız artsın hepimiz diyip hepimize iyi dileklerimle kapatıyorum… 🍀
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de ask‘ta sansligim ama issizligin zirvesi yasiyorum 🥴 herkes secimin bedeli ödüyor biz de öyle dkdkdkd olsun keske para gelse gökten 🫣🥹
02 Yorumla
Soran+1 yılay cok isterdim keske elon musk dedem falan cıksa
Cevap sahibi+1 yılKeske ya keskee elon dede duy bizi evlatlik alin raziyiz dkdkdk
Bende şanssızım kariyer olarak normal bir havalimanı memur olsamda aşk hayatinda yoklara oynuyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılAramayı bırak o seni bulur
11 Yorumla
Soran+1 yılinsallah hayırlısı
+1 yılAbla ne işle mesgulsun ne okudun. Bence kariyer daha önemli aşk boş
20 Yorumla
+1 yılOlsun be en azindan iyi kariyerin iyi bir egitimin var
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBazen, kariyerli kızların/kadınların sevgili edinmesi zor diye düşünür erkekler.
00 Yorumla
+1 yılZaten hiç bir zaman ikisi bi arada olamıyo maalesef:( illa biri iyi ise diğeri olmuyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. 40 çok geç ideal evlilik 25 en geç 30 yaş kariyer işi kumar tr de büyük ihtimal memursundur
09 Yorumla
Soran+1 yıl25 ne cocuk evliliginden hallice
Soran+1 yıl40 yasında biri cok kisi olmustur anlamına gelmez, kaldı ki cok kisi ile tanısmayı ben olumlu görüyorum 25inde asık oldugun kadından 30unda nefret edebilirsin yeni kisiler tanıstıkca, cünkü iliskiden beklentilerin degisir o yaslarda ama 40ında degismez
Soran+1 yılcocuk istedigimi kim söyledi
Soran+1 yılcocuk dogurmamakla dinin ne alakası var ateistler mi cocuk yapmıyo bu nasıl kafa
Soran+1 yılkisinin tercihine kalmıs bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuvara çarpmış ve gerçeklerle yüzleşmiş gibisin The Wall!!
00 YorumlaYaz özelden kariyerini ben yapayım (TRT de çalışıyorum)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Knk sende 1 var 1 yok bende 2 Side yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılKariyer aşktan daha önemli boş ver
20 Yorumla
+1 yılİkisi eşit gitmiyor demek ki
20 Yorumla
+1 yılHep oyle olur zaten o yuzden kariyeri cok kasmamak lazim ask daha onemli
02 Yorumla
Soran+1 yılkariyeri bi sabah kalktıgında seni sevmiyorum demez
- +1 yıl
Yine de așkın hissi daha güzel
Şans işte açıklaması yok
10 Yorumla
+1 yılen azından kariyerde şanslısın, ben de o da yok.
10 Yorumla
+1 yılEn azından bitanesinde gülmüşsün 😊
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kariyerde ne kadar şanslıysam aşkta bir o kadar şanssızım, neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler