Dürüst olmamı istersen eğer, ilk basta beni etkilemez hani birini görürsün ilk intiba önemlidir ya. O mesele. Ama şimdi bilmiyorum kız kim? Görmeden bir şey diyemem. Ama ne olursa olsun eğer kız bana istediğimi veriyorsa : iste ilgi veriyorsa iletisimimiz güzelse bitmiştir. Ben bundan bahsediyorum.
zavallı ördeğe tecavüz eden bi cinsiyete bunu mu soruyorsun cidden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
fizik dediğin sözlerle anlatılmaz görsellik ister
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Böyle bir görsel hayal et
Cevap sahibi
+1 yıl
hayalle sana yazılacaklar baştan sağma biraz ilgini çekmeye odaklı olur ayrıca olgun biriyim dediğin gibi fizikte ne nere nasıl az çok anlar ve seçicilik yerine arzulara göre yorumlarım her ne kadar aynada kendini izlerken bazen sevip bazen sevmediğin detaylar gözüne takılıyor olsa da zevk verecek bir fiziğin var
Bir kez o hataya düştüm gençken 15 yaşında falandım insanlar dalga geçerdi ayrıca yanımda ayı gibi duruyordu ben o zaman 59 kg falan 170 dim galiba şimdi 80 kg 180 oldum ama kızla hala yan yana gelsek aynı olur kız da baya vardı 80 kg 90 kg civarı o yüzden yok o bende travma yarattı çok da güzel olsa reddederim zayıf olacak 175 180 aralığında max 60 65 kg zayıf olacak
Terketti gitti zaten adını bile hatırlamam öyle şimdi aklıma geldi yani bana göre Balıketli kadınlar iradesiz oluyor kendisine bakmayı bilmiyor isteseler o kiloyu verirler ama umurlarında değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tek mesele fiziksel özellikleri değil. Yani kilo alınır verilir. Ne biliyim estetik bile yaptırabilir.
Önemli olan içi
Dürüst olalım:))
Dürüst olmamı istersen eğer, ilk basta beni etkilemez hani birini görürsün ilk intiba önemlidir ya. O mesele. Ama şimdi bilmiyorum kız kim? Görmeden bir şey diyemem. Ama ne olursa olsun eğer kız bana istediğimi veriyorsa : iste ilgi veriyorsa iletisimimiz güzelse bitmiştir. Ben bundan bahsediyorum.
Farklı bir bakış açısı ama güzel
Dış görünüş önemsiz. Önemli olan benim onu sevmem ister zargana gibi incecik isterse yarım ton olsun kilo veya dış görünüş önemsiz benim için
Göbek olması şart mı ince belli göbeksiz olsa olmaz mı sjsjssj
Hayır dediğim gibi
Yüzü güzel ise olur ama yüzü güzel değilse işi zor bence
Hahahah farkli bir bakış açısı ama iyiymiş :D
Farkımız tarzımız sjsjs
Ay Türk erkekleri çok mu kusursuz sanki kıllı vücutları, kel kafaları, göbekleri ve maksimum 13 cm pipileri ile?
Sizde çok şey istiyonuz ama ya elde olan bu napalim 😅
@Kenank07 türk kızlarına laf söylemeyeceksiniz o zaman
Ben söylemedim ya yükselme hemen 😅
Biri eşimi mi tarif etti 😅 bırak hoşlanmayı neler yaptığımızı bilsen 🤫
Ama onu öyle görsen istermydin evlendikten sonra almıştır
Usulünce anlatabilirsiniz sorun olmaz :D
Gizliden çıkıyorum özele gel sonra yorumumu kaldır 🤫
Yazmamakta hakkın tabiki yorumu mu kaldırır mısın? Gereksiz yazanlar var
Nasıl kaldircam
Buraları cok bilmiyorum
Takp at önce bana
Yahu neden hoşlanılmasın niye yani
Herkes manken istiyor erkekler
Kendileri de Brad Pitt zaten
Haklısın 🤣
Karımdan hoşlanırım sadece.
zavallı ördeğe tecavüz eden bi cinsiyete bunu mu soruyorsun cidden
fizik dediğin sözlerle anlatılmaz görsellik ister
Böyle bir görsel hayal et
hayalle sana yazılacaklar baştan sağma biraz ilgini çekmeye odaklı olur ayrıca olgun biriyim dediğin gibi fizikte ne nere nasıl az çok anlar ve seçicilik yerine arzulara göre yorumlarım her ne kadar aynada kendini izlerken bazen sevip bazen sevmediğin detaylar gözüne takılıyor olsa da zevk verecek bir fiziğin var
Evet niye olmasınn kilo sorun edilmemeli bence
Şimdiki devirde erkekler manken istiyor görsele çok takılıyor
Hayır tabikide senin tanıdıkların öyle olabilir
Hoşlanırım
Hayır
Sebeb🤣
Bir kez o hataya düştüm gençken 15 yaşında falandım insanlar dalga geçerdi ayrıca yanımda ayı gibi duruyordu ben o zaman 59 kg falan 170 dim galiba şimdi 80 kg 180 oldum ama kızla hala yan yana gelsek aynı olur kız da baya vardı 80 kg 90 kg civarı o yüzden yok o bende travma yarattı çok da güzel olsa reddederim zayıf olacak 175 180 aralığında max 60 65 kg zayıf olacak
Kız bunu duysa onda da travma olurmuş😅
Terketti gitti zaten adını bile hatırlamam öyle şimdi aklıma geldi yani bana göre Balıketli kadınlar iradesiz oluyor kendisine bakmayı bilmiyor isteseler o kiloyu verirler ama umurlarında değil
Belkide haklısın
Jiç sevmem
Neden :D
Biliyorum ama neden:D
Midem almaz
Mesala ne dersin kırmadan bunu söylemek için ona
Mesafe koyarım
Çok zor
Neden😅
Azıcık bir göbek varsa bir şey olmaz ama bacaklar çok kalınsa sevmiyorum bunu tabi insanın huyu karakteri yüzü de sevilebilir☺️
Neden bacak kalınlığı sizi rahatsız ediyor mesela 😄
Kötü görünüyor çok kalın olması
Hoslanirim
Benım hoşuma gıder
Evet
Hoşlanabilirim gibi geliyor