neden beni sevdin diye sorulmasını neden bıktırıcı buluyosunuzki? o sizin için bi fırsat. verdiğiniz cevaba göre kızı kendinize ççok daha fazla bağlayabilirsiniz
1
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgiye neden bulursan şartlı sevgi oluşur. Şartlar uyuşmadığında direkt ayrılık yaşanır.
35 yaşındasımisin gerçekten. İşte nasıl genç kaldın len a. mk napayim herseye kafa takip cokeyimmi nenemi olayım, bakim yapmayayimmi, 35 yasindayim diye yırtık kot giymeyeyimmi hızma halhal takmayayimmi, burnumun biyigimin killarini almayayimmi elime tesbih alıp olecegimimi bekleyeyim, ruhum genç anam, enerciiim yüksek var mı ulan itiraziniz ajsjsja
"Hiç sevgilin oldu mu" bana hep tanışma da bu soruluyor cevabım da aynen şöyle "hiç olmadı olmayacak da zaten" sonra bana nasihat vermeler falan içimden gülüyorum 😄😄
Neden ben? Etrafımda bir ton kız var hepsini kardeşim bilirim. Ama bunu karşında ki kişiye bir türlü anlatamıyorsun. O kadar kızın arasında seni sevmişim demek ki awq
Gecekten 43 yasinda misin? Gercekten... misin? (Meslegim) Gercekten bu ev senin mi? Ya bu erkeklere neler yapmışlar ne travma yaşamışlar da boyle olmuşlar :))))