Neler yapılmalı neler yapılmamalı?
ilginizi belli ederek yaklaşmak mı yoksa soğukkanlı davranmak mı gerekir?
Neler yapılmalı neler yapılmamalı?
ilginizi belli ederek yaklaşmak mı yoksa soğukkanlı davranmak mı gerekir?
Hoşlandığın kişinin ilgisini çekmek için yapabileceğimiz birkaç şey var: Kendiniz olun: Karşınızdaki kişinin ilgisini çekmeye çalışırken, kendinizden vazgeçmeyin. Kendinizi olduğu gibi göstermek, karşınızdaki kişinin sizi daha iyi tanımasını ve sizinle daha fazla ilgilenmesini sağlayacaktır. Olumlu olun: Olumlu bir insan olmak, karşınızdaki kişinin sizinle vakit geçirmekten keyif almasını sağlayacaktır. Gülümseyin, pozitif olun ve karşınızdaki kişiye neşe verin. İlgi gösterin: Karşınızdaki kişinin söylediklerini dinleyin ve onunla ilgilendiğinizi gösterin. Sorular sorun, onun hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışın. Kendinize güvenin: Kendinize güvenmek, karşınızdaki kişinin size olan ilgisini artıracaktır. Dik durun, göz teması kurun ve kendinizi iyi hissedin. Nazik olun: Nazik ve saygılı olmak, karşınızdaki kişinin sizi daha çekici bulmasını sağlayacaktır. Fiziksel çekiciliği ihmal etmeyin: Fiziksel çekicilik, karşınızdaki kişinin ilgisini çekmek için önemli bir faktördür. Kendinize özen gösterin, temiz ve bakımlı olun. İşte hoşlandığımız kişinin ilgisini çekmek için yapabileceğimiz bazı pratik davranışlar: Karşınızdaki kişiyle göz teması kurun: Göz teması, ilgiyi gösteren güçlü bir işarettir. Karşınızdaki kişiyle konuşurken göz teması kurun, ancak onu rahatsız edecek kadar uzun süre bakmayın. Gülümseyin: Gülümseme, karşınızdaki kişiye kendinizi daha sıcak ve samimi hissettirecektir. Onun ilgi alanlarını öğrenin: Karşınızdaki kişinin ilgi alanlarını öğrenin ve onunla bu konularda sohbet edin. Bu, onunla daha iyi bağlantı kurmanıza yardımcı olacaktır. Ona iltifat edin: Ona iltifat etmek, ona değer verdiğinizi ve onunla ilgilendiğinizi gösterecektir. Ancak, abartılı iltifatlardan kaçının.
Onunla vakit geçirin: Onunla birlikte vakit geçirmek, onu daha yakından tanımanıza ve onunla bağ kurmanıza yardımcı olacaktır.
Tabii ki, hoşlandığımız kişinin ilgisini çekmek için yapabileceğimiz tek şey bu değildir. Karşınızdaki kişinin kişiliğine ve ilgi alanlarına göre farklı davranışlarda bulunabilirsiniz. Önemli olan, kendiniz olun ve karşınızdaki kişiye samimi bir şekilde ilgi gösterin.
Teşekkürler siz buraların koçusunuz sanırım☺
Eğer daha fazla etrafında bulunursan senden daha çok etkilenebilir. Aşık olduğun kişiye yakın olmak için bulduğun doğal fırsatları değerlendir! Örneğin, eğer her zaman okuldan önce arkadaşlarıyla spor salonunun dışında buluşuyorsa en iyi arkadaşından seninle orada buluşmasını isteyebilirsin. Eğer yakındaki bir kafede çalıştığını biliyorsan arada bir latte içmek için oraya uğrayabilirsin.[1]Bu, aşinalık ilkesi olarak bilinir; birinin etrafında zaman geçirmek genellikle o kişinin etrafında daha olumlu hissetmeni sağlayabilir.
Aşırıya kaçma yeter. Gittiği her yerde ortaya çıkman ürkütücü görünecektir. Genelgeçer bir kural olarak, o orada olmasa bile sadece gideceğin yerlerde takıl, böylece doğal olarak yollarınız kesişiyormuş gibi görünecektir.
Sana yardım etmesi için ona bir şans vermek, onun senden hoşlanmasını sağlayabilir. Bir kızdan hoşlandığında, kitaplarını taşımak veya patlak lastiğini onarmak gibi onun için her şeyi yapmak istemek cazip gelebilir. Senden bir şey istediğinde yanında olmak hiç sorun değildir, ama onun yerine sana bir konuda yardım etmesine izin verirsen senden hoşlanma olasılığı daha da artar. Benjamin Franklin’in insanları kazanmak için bu numarayı kullanması oldukça meşhurdur; bu, onun için işe yaradıysa senin için de pek tabii işe yarayabilir![2]Birlikte sınıftaysanız ondan bir kalem istemeyi dene. Dışarıda bir bardaysanız ondan bir telefon görüşmesi yaparken içeceğine göz kulak olmasını iste.
Harika bir mizah anlayışına sahip olmak her zaman çekicidir. Ona seni güldüren bir meme göndermeyi dene veya ona gün îçerisinde olan komik bir şeyi anlat. Biraz sapşal olmaktan korkma; eğer onu güldürebilirsen seni sevilesi biri olarak görmeye başlayabilir.[3]Kendine gülmeye de istekli ol! Mesela, gömleğine hardal döktüğün için üzülmek yerine, "Bu gömleğin her zaman bir tutam sarıya ihtiyacı olduğunu düşünmüşümdür." gibi bir şey söyleyebilirsin.[4]
Bence kasmaya gerek yok, kendin olmak yeterli, bugün ilgisini çekmek için yaptığını yarında neden böyle değil sorgulamaya başlar…
Doğal olmak, ve açıksözlü ve özün gibi davranmak, ilgisini böyle çekerse ne alâ, çekmiyorsa da zaten gözüne sokmaya gerek yok..
Asıl olan ilgi ilişki başladıktan sonra ki safhadır..
Zaten o zaman spontane gelişir ilgi, etkileşim ve oluşacaklar..
Kendin olarak ilgisini çekemiyorsan uğraşma
Cevap
13Cevap
Soğukkanlı davranarak dikkatini çekemezsin. Dikkatini çekmek istiyorsan o'na olan ilgini belli edeceksin. Ya real hayatta ya da sosyal medyada iletişime geçebilirsin. Zaten arada bir çekim varsa gerisi her türlü gelecektir. Önemli olan adım atmak..
Umarım her şey gönlünce olur..
Doğal, olduğunuz gibi ve ilginizi belli ederek yaklaşırsanız eğer size ilgisi varsa aranızda birşeyler gelişir
Rica ederim 🩷
ilgini belli edersin elbette ama öyle laubalilikte yapmazsın, bilirsin işte, hem ilgili hem ağır olmak :D
Resim seninse zarif bi kiza benziyosun sohbet ortami olsa yeter
Peki cekincen nedir? Cekingen biri misin? Muhabbetiniz var mi?
Bunu asman gerekiyor biliyosun
İlgi belli edipte kazanamayacak kadın yoktur bence. Ama önemli olan ilgiyi tutadabilmek.
Sıcak sempatik ol gözlerinin içi gülsün
Yakınlaşırsan kaybedersin
Kullanırlar seni
Atmasın atmamalı Çünkü ben erkeklere güvenmiyorum bu konuda
ne yönden ilgisi olsun mesela
yani kendin olman lazım, ben diğer yönden ilgi çekme istiyorsun sandım ahdsh
cnsel
anladım, öyle olsaydı konuşurduk :D
Tabiki ilgi belli 3derek
İlgini belli etmelisin. Sürekli görüyor musun?
Ne iş yapıyor?
normal,
Cilve yap
Twerk yaparak
Ne gerek var
Seni uzerler bebeğim
Takipleştiknde mesaj atamıyorum
Takip atarim 😍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?