•Sabah namazını kıldın mı? •Sabah namazını unuttun mu •Unuttuysan davetim olsunnn da 🥰 az sevap point kazanam 😐🔪 geliyon demi? 🪙+1 sevap pointimden mahrum etme beni 🥺
Dini şeylere mizah katmayın diye bir yazı okumuştum 👀)= hocam din ile ilgili bir araştırma yapacaksanız lütfen sahi kaynaklardan ve kurandan değit alın
Zira bu toplum yıllardır saçma sapan şeylere din altında günah yasak haram diyor
Bir grup sahabe göbekli bir hafızla dalga geçiyor. Bu hafızların hepsi de göbekli he diye bunu duyan bir sahabe Peygamberimize söylüyor. Ya Resulallah bu kimse dinle alay ediyor bunun üzerine senin yazdığın ayet iniyor. "Allah ile O'nun ayetleriyle ve peygamberiyle mi eğleniyordunuz?"
Beni başkasıyla karıştırma araştırmadan konuşmak bana yakışmaz. Sadece ayetler üzerinden yorum da olmaz tefsir hadis ten de bakmak lazım. Araştırma yapmadan sahih kaynak bulmadan konuşmam da bana yakışmaz!
Allah kabul etsin. Üniversitede kadroya girmeye çalışıyorum ama çok torpil dönüyor. Sadece Allah'a güveniyorum. Torpille işim olmaz. En kısa zamanda isteğimin olması için senden dua istiyorum kardeşim. Müslüman'ın Müslüman'a ettiği dua kabul olur. Allah razı olsun. Senin de kalbinden geçen isteklerin kabul olsun inşallah
Canım benim dinde insan öldürmek var mı kurban vermek var mı bul bakalım o hangi ayetmiş Cahiliye döneminde kız çocukları diri diri gömülüyordu ( Müslümanlık gelmeden önce )
Sahi hadisler + kuran bunlar dışında bi kaynak gösterme
Bu tarihe kadar birsürü iyi hoca geldi bir sürü ben hocayım diye gezinen akılsızlar geldi
Şeyi diyorum dinde fetvalar hadislere sünnelere ve kurana göre verilier ordaki yazan yazılara göre
İnternetteki tanımını yazam Kelime anlamı “söz ve haber” olan “hadis” terim olarak, Hz. Peygamber'in sözleri, fiilleri ve onayları (takrir) ile bunların nakledildiği rivayetleri ifade eder. Sünnet ise sözlükte “doğru veya yanlış sürekli takip edilen yol, kanun, âdet” gibi manalarda olup Hz. Peygamber'in söz, fiil ve onaylarının ortak adıdır.
Kuran allahın kuranı işte ( he bunlar ayrı değildir kuranda namaz kıl diyor ancak nasıl kılıncağı yazılı değildir peygamberlerde o görev )
şu an ki müslümanlar ( hepsi değil ) dini düzgün yaşamıyor yok şunu yapma günah yok bunu yapma dinde o kurallar yok batıl inaçlar onlarıda allahın yasası gibi gösteriyorlar
Kuran mükemmel bir matamatik ile yazılmıştır kanıtları var
Ve değiştirilme iştir 1500 yıl önceki hali oksfort damı ne orada var
İşte iranlı koyu dinciymiş müslümanmış farahı yaktılar bugün dizideeee)= dostum her bıyıklı baban değilse 😅 her cübbeli her ben müslümanım ben hocayım diyen müslüman değil ki 🌹
O islam değil adamın yaptığı cehalet o ayrı bir din
İstersen bu konuları tartışabiliriz yardımcı olmaya çalışırım ama öğrenmeye açık olman lazım ben biliyorum bitti dersen olmaz İLK ayet oku allahın adı ile okudur oku araştır benim dinime körü körü inanma ( ilk ayet oku )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Abi seni hep görüyorum gizliden yorum da atıyorsun namazı beklemekle ilgili
😅 evet
Soruyu anlamadım
Seni tanımıyoruz ama gizliden namaz kılan o kişisin 😂😂😂
😅 şow için yapmıyorum oyüzden kapalı alarm gibi bişeyim ben hatıtlatıcı 😅
Ahahahaha sağolasın abi 😂
Her müslüman Tebliğ ilr yükümlüdür
😁🌹 namazı kıldıysan allah kabul etsin kılmadıysa 😐🔪 sevap ponit lazım ulen çabuk namazı kıl gel
Abi diyonda aynı yaştayız 😂
Ne bilim yaşın belli olmuyor 😅
Dini şeylere mizah katmayın diye bir yazı okumuştum 👀
O alaya olmasın okudupun şey
Tövbe suresi 65 ayet
Onlara soracak olursan, “Biz dalmış, eğleniyorduk” derler. De ki: “Allah ile O'nun ayetleriyle ve peygamberiyle mi eğleniyordunuz?”
Dini şeylere mizah katmayın diye bir yazı okumuştum 👀)= hocam din ile ilgili bir araştırma yapacaksanız lütfen sahi kaynaklardan ve kurandan değit alın
Zira bu toplum yıllardır saçma sapan şeylere din altında günah yasak haram diyor
Ayet nasıl inmiş onu da okudun mu
Nasıl inmiş?
Bir grup sahabe göbekli bir hafızla dalga geçiyor. Bu hafızların hepsi de göbekli he diye bunu duyan bir sahabe Peygamberimize söylüyor. Ya Resulallah bu kimse dinle alay ediyor bunun üzerine senin yazdığın ayet iniyor. "Allah ile O'nun ayetleriyle ve peygamberiyle mi eğleniyordunuz?"
Beni başkasıyla karıştırma araştırmadan konuşmak bana yakışmaz. Sadece ayetler üzerinden yorum da olmaz tefsir hadis ten de bakmak lazım. Araştırma yapmadan sahih kaynak bulmadan konuşmam da bana yakışmaz!
Özür dilerimi
Hala çalışıyorum ve başım çok ağrıdı 🥺
Özet olarak nedemek istediniz
Ayetin indirilişini anlatmışsınız
Müsait zamanda bana özelden yaz ben de müsait olunca anlatırım
Yazdım
Dini şeylere mizah katmayın diye bir yazı okumuştum 👀)= bunu bu ayete için mi dedin
Eğer öyle dediysen göbekli hafız olayı hakarettir
.
😐🔪
Ya 😂 mesaja bakim diye mi bu
Evet bakmıyon sonra 😐🔪
Bildirim gelmiyor ki 😂
Dkdkdk
İnsta verdim yazmıyon ben napam flflfl
😂😂
İnsta da bildirim vermiyor ki zor görüyorum
1 saat var daha namaza İstanbul'da
😱😱
Hocam şimdi ön hatırlatma 😅
Namaz vakti bidaha atacam
Allah kabul etsin. Üniversitede kadroya girmeye çalışıyorum ama çok torpil dönüyor. Sadece Allah'a güveniyorum. Torpille işim olmaz. En kısa zamanda isteğimin olması için senden dua istiyorum kardeşim. Müslüman'ın Müslüman'a ettiği dua kabul olur. Allah razı olsun. Senin de kalbinden geçen isteklerin kabul olsun inşallah
İnşAllah girersin amin
Aklımdasın 😅 seni unutana kadar dua edecem ( aklıma geldikçe ederim )
Allah razı olsun, duaya çok ihtiyacım var. Sen de aynı şekilde aklımdasın.
🥰.
Ben deistim. d
Umarım birgün senide aramızda görürüz 😊
Aranızdan ayrıldım ben. d
Olsun dönersin belki 😊
Yok knk ya farahı izledin mi bugün bismillah inş mşl dediler yaktılar kızı diri diri
Canım benim dinde insan öldürmek var mı kurban vermek var mı bul bakalım o hangi ayetmiş
Cahiliye döneminde kız çocukları diri diri gömülüyordu ( Müslümanlık gelmeden önce )
Sahi hadisler + kuran bunlar dışında bi kaynak gösterme
Bu tarihe kadar birsürü iyi hoca geldi bir sürü ben hocayım diye gezinen akılsızlar geldi
Knk ne anlattın blmym ama neymiş namusu temizlenecekmiş kaynar suyla
Canım benim
Şeyi diyorum dinde fetvalar hadislere sünnelere ve kurana göre verilier ordaki yazan yazılara göre
İnternetteki tanımını yazam
Kelime anlamı “söz ve haber” olan “hadis” terim olarak, Hz. Peygamber'in sözleri, fiilleri ve onayları (takrir) ile bunların nakledildiği rivayetleri ifade eder. Sünnet ise sözlükte “doğru veya yanlış sürekli takip edilen yol, kanun, âdet” gibi manalarda olup Hz. Peygamber'in söz, fiil ve onaylarının ortak adıdır.
Kuran allahın kuranı işte ( he bunlar ayrı değildir kuranda namaz kıl diyor ancak nasıl kılıncağı yazılı değildir peygamberlerde o görev )
Knk sen imam mısın. d
Namusu temizlemek için kaynar su diyor ya işte o hangi sinde var
Sünnete mi?
Hadiste mi?
Kuranda mı?
Yalancı hoca çok ve bunlar hoca değil şarlatan
Knk sen imam mısın. d)= hayor bunlar dinin temel bilgileri googlede bile var
İşte iranlı koyu dinciymiş müslümanmış farahı yaktılar bugün dizideeee
şu an ki müslümanlar ( hepsi değil ) dini düzgün yaşamıyor yok şunu yapma günah yok bunu yapma dinde o kurallar yok batıl inaçlar onlarıda allahın yasası gibi gösteriyorlar
Kuran mükemmel bir matamatik ile yazılmıştır kanıtları var
Ve değiştirilme iştir 1500 yıl önceki hali oksfort damı ne orada var
İşte iranlı koyu dinciymiş müslümanmış farahı yaktılar bugün dizideeee)= dostum her bıyıklı baban değilse 😅 her cübbeli her ben müslümanım ben hocayım diyen müslüman değil ki 🌹
O islam değil adamın yaptığı cehalet o ayrı bir din
Ne blym knk ya amaan boş ver uzak dursunlr bnden. dd
İstersen bu konuları tartışabiliriz yardımcı olmaya çalışırım ama öğrenmeye açık olman lazım ben biliyorum bitti dersen olmaz İLK ayet oku allahın adı ile okudur oku araştır benim dinime körü körü inanma ( ilk ayet oku )
Canım benim birgün ölecez bundan kaçış yok
Doğru yol neyse bulman gerek burada olmanın amacı var
Yok sağ ol knk bn namusunda bi kızım öyle şimdi kuran kurslarını biliyoz malum almıyım sağ olasn. d igclr sana
Anlamadım?
Taciz olaylarını mı diyorsun ya da bir karaktersiz hoca diye geçinen birinin taciz etmesini mi diyorsun
Müslümanlık kişiye atfedilmez matamatikte 1+1 = 2 dir matamatik hocası gıcık diye sayı saymayı bırakır mısın
Ayrıca bende namusunda bir erkeğim cinsel birlikteliğim olmadı ve bir kıza temasım olmadı olabildiğince sakındım ( üzgünüm ama tokalaşma amaçlı oldu )