20 hemcinsinle aynı anda konuşan, içlerinden düşürebildiğini beceren erkekler öyleler evet. Onların 20 kişilik güruhundan biri olmayı kabullenmen, bu yoklukta birinin zengin ve yakışıklı olduğunu düşünmen ilginçmiş
Off gerçekten şimdi burada kalkıp sanal alemden sana bahsedemem bunu benden iyi bildiğin kesin. Onun dışında gerçekten anlamış değilim seni neden bu kadar memnuniyetsizsin? Geçen gün diyordun ki yok instagram şöyle biri yazdı diye sapık abaza mı oluyor şu an tam tersini söylüyorsun🤦🏻♀️ biraz yapıcı olmanı tavsiye ederim eğer troll değilsen
Öyle bir söylemim mi var benim? Ben daima kadının yazmasından yana görüşler bildiririm, yazan erkek sapık abazan olmasa da yoklukta olduğu aşikar tiplerdir. Erkek her kadına yazar, kadın her erkeğe yazmaz. Karıştırıyorsun sen kişileri
Evet soruyu kaldırmasaydım gösterirdim ne demek istediğini... Son görüşüne bir şey demiyorum orası ayrı bu kadar olumsuz ve negatif konuşman tuhaf çok iyi hatırlıyorum bütün ilişkiler sosyal medyadan başlıyor diyordun
Evet hala diyorum aynı şeyi. İlişkilerin sosyal medyadan başlaması değil konu, konu zengin ve yakışıklı sandığın adamın sana yazıyor olması. Üstelik aranızda hiçbir etkileşim yokken, takibinde bile değilken. Anlamamakta ısrarcı olmanın nedeni ne? Adama dönmek istiyorsan dön fakat gerçekleri göz ardı etmeye çalışman seni rahatlatmayacak, tamamen vakit kaybı
Tamam da adam zengin veya yakışıklı diye yazmasın mı veya yazdı diye kötü mü oluyor? Sizin kriterleriniz arasında şöyle güzel olsun böyle olsun diyince bir şey yok, durumu iyi, yakışıklı isteyince biz kötü oluyoruz
Yavrucum, zengin ve yakışıklı adamın etkileşim halinde bile olmadığı birine yazacak kadar yoklukta olmasından bahsediyorum sana. Her neyse, bildiğin gibi takıl
Hanımefendi öncelikle ön yargılı olmanız gerçekten hiç şaşırtmıyor. İnternete girip eforamotors. sahibinden. com yazarsanız şirketimizi görebilirsiniz. Ayrıca size yazan çocuğa da sabırlar dilediğimi iletin lütfen 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
hep aynı terane yemin ederim hep aynı mesajlar hepsinde
Ablacığım adamın dış görünüşü bana hitap ediyor aynı şehirdeyiz ve hos birine benziyor bir şans verilebilir
Sana yazan herkese yazar yavrum, boş işlerle uğraşma
Erkeklerin geneli böyle değil mi zaten😃
20 hemcinsinle aynı anda konuşan, içlerinden düşürebildiğini beceren erkekler öyleler evet. Onların 20 kişilik güruhundan biri olmayı kabullenmen, bu yoklukta birinin zengin ve yakışıklı olduğunu düşünmen ilginçmiş
Off gerçekten şimdi burada kalkıp sanal alemden sana bahsedemem bunu benden iyi bildiğin kesin. Onun dışında gerçekten anlamış değilim seni neden bu kadar memnuniyetsizsin? Geçen gün diyordun ki yok instagram şöyle biri yazdı diye sapık abaza mı oluyor şu an tam tersini söylüyorsun🤦🏻♀️ biraz yapıcı olmanı tavsiye ederim eğer troll değilsen
Öyle bir söylemim mi var benim? Ben daima kadının yazmasından yana görüşler bildiririm, yazan erkek sapık abazan olmasa da yoklukta olduğu aşikar tiplerdir. Erkek her kadına yazar, kadın her erkeğe yazmaz. Karıştırıyorsun sen kişileri
Evet soruyu kaldırmasaydım gösterirdim ne demek istediğini...
Son görüşüne bir şey demiyorum orası ayrı
bu kadar olumsuz ve negatif konuşman tuhaf çok iyi hatırlıyorum bütün ilişkiler sosyal medyadan başlıyor diyordun
Evet hala diyorum aynı şeyi. İlişkilerin sosyal medyadan başlaması değil konu, konu zengin ve yakışıklı sandığın adamın sana yazıyor olması. Üstelik aranızda hiçbir etkileşim yokken, takibinde bile değilken. Anlamamakta ısrarcı olmanın nedeni ne? Adama dönmek istiyorsan dön fakat gerçekleri göz ardı etmeye çalışman seni rahatlatmayacak, tamamen vakit kaybı
Tamam da adam zengin veya yakışıklı diye yazmasın mı veya yazdı diye kötü mü oluyor? Sizin kriterleriniz arasında şöyle güzel olsun böyle olsun diyince bir şey yok, durumu iyi, yakışıklı isteyince biz kötü oluyoruz
Yavrucum, zengin ve yakışıklı adamın etkileşim halinde bile olmadığı birine yazacak kadar yoklukta olmasından bahsediyorum sana. Her neyse, bildiğin gibi takıl
Şu yavrucuğum lafını bırakır mısın?
Tamam haklısın en iyisi ve mükemmeli sensin
Kopyala yapıştır atıyor dm dm gezerek biliyosun demi dkdk
Hepsi öyle değil mi zaten :d
Dene istersen. sonra ağlayarak gelmede kullandı beni diye :D
Benim param onu satın alabilecek kadar güçlü 3 yaşındayım istersen gel birlikte konuşalım eğer beni sevmezsen engellersin
Asıl kabul etme sebebinin zenginlik olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Ee yani sonuçta birçok yakışıklı yazıyor bana😃 ikisi bir arada olunca neden olmasın benim gibi güzel bir kız hakediyor
senin gibi guzeller yataga girdikten sonra degerini yitiriyor. bu seferde stres basliyor ihtiras hasetlik fesatlik mizmizlik va vs..
160 takipcisi mi varmis zengin ve yakısıkli cocuğun? Hsbs
Bu sitede ki modların ben taaaaaaa gelmişini geçmisini.
Ksdeki mesajlara benziyo bence bu bir çakal
Mesaj sonuçta KS ne alaka jsjsf
Herkese atılan kim denk gelir de düşerse mesajlarından bu
e başka kime vereceksin 😂
Çok haklısın 😂😂
164 takipçisi var Oluru var bence :)
Evet ona da baktım bu yüzden dedim zaten canım
Ver bi şans bakalım olur gibi bi his aldım
Okul acıldı ya gorusme ihtimalimiz yok simdilik kalsın
Görüşesin yok gibi :)
Memlekete gidersem gorurusuz
O da gelebilir
karakteri de iyiyse bence verilebilir
Seni sevdim çocugum eig
eyvallah allah razı olsun
Zengin olduğunu nereden biliyorsun?
Galerici
Hahahaha
Ağlama
Ağlama mı?
Uu sende galericiymişsin seni de düşünebilirim
Başka kapıya
Takip atarken iyiydi ama jddj
Takip?
Geçen gunlerde takip attığını hatırlatırım? Geri dönüş almayınca çıktın 😃
Anonim olduğun için göremiyorum, ayrıca bir erkeğin parasına bakan bir kadını da iyi ki tanımamışım
Yaa öyle mi siz güzelliğe bakınca iyiydi dimi
Beni tanımıyorsun…
Hikaye hep böyle başlar zaten
Hikaye derken? 😅
"Beni tanımıyorsun, onlar gibi değilim"
Sen gerçekten büyük bir ön yargıya sahipsin
Olabilir
Umarım kendine zarar vermeden düzelebilirsin
Umarım. Fake profilinle sana başarılar diliyorum bebeğimm xjxkkx
Fake? Hahahahahaa gerçekten komiksin. Sana yakışıklı ve zengin sandığın kişiyle mutluluklar
Kıyamam... profilini inceledim yalandan kendini elit ve zengin göstererek kız düşüneceğine inanıyorsun sanırım. Acınası
Hanımefendi öncelikle ön yargılı olmanız gerçekten hiç şaşırtmıyor. İnternete girip eforamotors. sahibinden. com yazarsanız şirketimizi görebilirsiniz. Ayrıca size yazan çocuğa da sabırlar dilediğimi iletin lütfen 😂
Aynen aynen mxkd
Profil fotoğrafın bile kendine ait değil hayeller dünyasında yaşamaya devam et sen dkdk gerçek dünya acıdır askısu
İnstagram; takaabdulhak25
İnstagramını napayım kxxj profil fotoğrafından bahsediyorum çiçeğim
Senin aklından zorun mu var? Nolur beni engeller misin? Rica ediyorum gerçekten. Basit bir pantolon ve gömlekle fake profil oluşturduğumu düşünüyorsan lütfen beni engelle.
Kendini bana kanıtlama ben olanların farkındayım zaten😃 diğer kızları ikna et sen haha mavi gözlü adamın siyah sakalı varmış alla alla sjsjsj
Allah akıl fikir versin…
İnşallah bu ezik psikolojisinden çıkıp normal hayatına geri dönüş sağlaman dileğıyle 😃
Hahahahaha
Ağlama bebek ağlama
bizden😄😄
164 takipcisi var sans verebilirsn
Para p'şta yakışır. P*şt olanla da evlenilmez
Instadan önüne geleni yazanı bal olsa unut
Ver tabi karakteride düzgünse müq olur 🤌
Şu emojiyi kullanan biri ile flörtleşmem amca emojisi ya
Yok olmaz
Ver tabi
Ver kendine gel
Ver herşeyi
Tabiki evettttt
Bi şans ver
Birde bunlar sözde zor kızlar
Hayır
Klasik giriş yapmış.
Nayn
Ver gitsin:)
olgun bul
Kart h*rozlarla içim yok ammcacık
gun gelir onuda bulamazsin. cok ararsin cok
Jsjdj yaa komikmis
komik olan birsey yok is adami olan biziz insaat otomotiv galeri vs o yuzden senin gibiler bizden cok gelip gecti. tecrubeyle sabit
Ammcacuk sen önce git o elindeki skınle oyna sonra hayat dersi verirsin djdj
Ne demek bu simdi