• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Neden sevdiğimizi itiraf edemiyoruz? Gurur mu? Sorunumuz ne?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Neden sevdiğimizi itiraf edemiyoruz? Gurur mu? Sorunumuz ne?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Jansereeyy
    Jansereeyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Seven sevdiğine sevdiğini söylesin diye hadis var söyleyin gitsin arkadaşlar ne olacak ölümlü dünya rahat olun karşı taraf sevmiyor mu uğraşın herşeyi yapın sonra geri çekilin yokluğunuzu hissedecek it gibi geri dönecek korkmayın mücadele edin aşkta gurur olmaz hem relax. Olursa olur olmazsa dalga geçer güleriz napalim

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamm ama kötü niyetli insana denk gelirsek saf duygularımız kullanilabilir

Yorumla
    • Jansereeyy
      Jansereeyy
      +1 yıl

Kullansın etme bulma dünyası çalma kapını çalarlar kapını hesabı. Duygularını yaşa gerisini boş ver

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

3

Cevap

• _malesefeylul
    _malesefeylul Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Gurur kibir utangaçlık kendine güvenmeme sevilmeye layık olmadığını düşünme vs

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki çözüm? Sevmeye devam etmek mi vazgeçmek mi?

Yorumla
  • MK18811938
    MK18811938 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak
    Arasındadır
    İnsanoğlu
    Bu yolculuğun asidir Hayat
    Bunun en büyük sıkıntısı ret edilme
    Ve sonrası doğacak travmatik tablo
    Bu Bu çekimserligin en temel nedeni

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Reddilince noluyor mesela herkes kendi yoluna bakar işte ama neden bunu yenemiyoruz anlamiyorum

Yorumla
    • MK18811938
      MK18811938
      +1 yıl

Hayaller kuruyoruz bunun bitmesi acının oluşmasini sağlıyor
      Unutamamak ondan ama şu akıp yolunu buluyor ve hayat herseye rağmen devam ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Platonikte her sey yolunda hayaller cok guzel her sey istenilen gibi. Red olursa o kadar hayal çöpe.😑

Yorumla
    • MK18811938
      MK18811938
      +1 yıl

Bende de hayatımda da uzun zamandır kimse yok zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hakkınizda hayırlısı olsun.

Yorumla
    • MK18811938
      MK18811938
      +1 yıl

Amin herkesin

Yorumla
  • Kara_gece
    Kara_gece Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.

Umarım haklısındır. Cevap sahibini çok rahatsız ettik, buradan yazayım dedim

0
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ince dusunmeniz cok guzel tebrik ederim. umarim haklısınizdir derken sizin insanlara pek inanciniz kalmamış gibi. üzüldüm

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Umut her zaman olmalı, ama güvenecek insanın azaldığını da unutmamak lazım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hissettiğim sey bu cumle aslında. Beni aciklayan en iyi cumle bu.

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Nasıl yani?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her zman umudum var ama guvenilecek insan azaldi ben de boyle düşünüyorum. Onu cok seviyorum onun da beni sevdiğini hissediyorum ama güvenilecek insan az insanlar kolaylikla duygularla oynuyorlar ve bunun cok kötü bir sey olduğunun farkinda degiller ya da oyleler ama işlerine gelmiyor. Özetle ona guvenmekten guvenimin bosa çıkmasından korkuyorum

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Mücadele seni bekliyor o zaman.
      Bir yerde okumuştum. Bir ilişkide seven değil sevilen olursanız daha çok haz alırsınız diye. Şimdiye kadar çok sevebileceğim insan çıkmadı karşıma, şanslı hissediyorum kendimi bu konuda. Kullanılmaktansa kullanmayı tercih ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben hangi tarafım burda😄 seven mi sevilen mi

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Kullanılacak olan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

neden kullanicak olan oluyorum 😔

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Onu çok seviyorum diyorsun, bunun sonu hüsran

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

moralimi bozmayin lütfen. Sevmek kötü bir sey degil ki.

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

her şey tadında güzel, sevme demiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cok sevip vazgecilmeyecek hissettirme diyorsun belki de oyle yapiyorum zaten. Kaldi ki sevdigimi ona göstermedim daha cunku guven sorunu olan biriyim

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Güven sorunu bende de var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu şekilde hayat cok zor. Duygularimla oynamayacagindan emin oldugum zaman ancak kalbimi açabilirim

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadınların egosu tavan yaptığı için aşırya ve aşağılamay varan şiddetli reddetme tepkileri verdikleri için Erkekler vazgeçmeye başladı denemiyorlar bile

0
    32 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayir denmesini goze alirim ama kötü bir uslupla red edilmeyi goze alamam ben de. Kaldi ki buna gerek yok yani sevmek dunyanin en guzel duygularından birisi ve bunu soyleyen kotu bir muamele gormemeli.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

maalesef ama bunada kendileri neden oldu. Sırf uçkurundan 10 üzerinden 5 kıza bile Tanrıça muammelesi yaparsan Egoları böyle kabarır. İlginçtir harbiden ciddi ciddi Güzel kızlar tuhaf şekilde mütevazi oluyorlar. Şimdi bunlarda ki 10/5 civarı olanlarda ki egoyu gören erkekler Güzel birini görünce yok mümkün değil ağzında kuş tutsan bakmaz dedikleri için ve birazda bu kızlar gerçekten güzel olduğunun farkında kendilerine güveniyorlar Özgüvenleri var yani o yüzden Tuhaf şekilde Mütevazi olduklarını görüyorsun. İşe burada da özgüvenle egonun farkı ortaya çıkıyor. Kendine gerçekten güvenen insanlar hep mütevazi olmuştur. Çünkü kendini ispatlama ağırdan satma olduğundan daha değerli göstermeye ihtiyaç duymazlar Onay ihtiyacı gütmezler gerek yokki zaten farkındadırlar. Neyse sonuç itibariyle erkekler bi merhaba derlerse Sen kimsin be s, alak gibi tepkiler alacaklarını düşünüp vazgeçiyorlar maalesef tavsiyem ilkinde kibar bir hayır demekten zarar gelmez. Tabi ınadına ısrar ederse sert tepki gösterilmesi oldukça yerinde bir haraket olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Egolu falan degilim kendimi zor gostermek gibi bir derdim de olmadi bugune kadar cunku zaten zor bir insanim. Guven sorunum var karsimdaki insani gerçekten tanimadan hayatima alamam. Ne yapabilecegini gormek istiyorum gerçekten beni karakterimden dolayi mi yoksa dis gorunusumden dolayi mi sectigini anlamaya calisiyorum. Bazi arkadaşlar sana acilamiyor gulumse fakan diyor kimse kusura bakmasin elin cocuguna sırıtamam deli gibi. Bi derdi varsa gelsin desin adam yemiyorum. Usulünce hayir demesini bilirim. Kimseyi küçük düşürmem. Dedikodusunu da yapmam. Hayir cevabi vermissem o konu konustugumuz yerde kapanir. İnsanları rencide etmeye sevmekten sogutmaya gerek yok. Bunlari yapamamış insanlar yuzunden bugun sevdigimiz kisiye acilamiyoruz. Ben kendi adıma cevap vereyim duygularimla alay edilmesinden kötüye kullanilmasindan korkuyorum. Disardan soguk ve mesafeli gorundugum için de gelip açılmıyorlar ama dedigim gibi elin cocuguna bakip sırıtamam karakterime ters. Bu naza cekmek kendini agirdan satmak degil. Benim bir duruşum var bi karakterim var sirf gelsin açılsın diye de sacma sapan hareketler yapamam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dediğin gibiyse kendine güvenin var fakat tam değil eksiklikler var demektir. Bu bahsettiğin tampon düşünce şeklidir. Tampon düşünce şey gibi düşün cepte görür basit görür. Gibi herkes öyle düşünse kimse kimseye açılmaz. Kendine olan güvenin tam olursa bu tarz şeyleri düşünmezsin bile yani şöyle izah edeyim. Önce gelsin sonra görürüz eğer öyle davranırsa karşılığını görecektir nasıl olsa şeklinde olmalıdır. Güven büyük bir proglem doğru fakat kimse mutlak şekilde güvenilir değildir Hani bi laf var bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye ama burada şu soru geliyor İyide güvenemessem kendimi vererek Sevemem ki İlginç ama aksi şekilde düşünmek kendimizi verememize sebep oluyor. Eğer ki hayatta böyle şeyler zaten var Neden illa birine güvenmek zorundayım ki kimsenin ne aldatmayacağının nede terk etmeyeceğinin garantisi yok Diye gerçekci bir düşünce yapısına sahip olduğun zaman daha rahat oluyor aslında. Öbür türlü o insanı seviyorsam güvenilcek olmak zorunda şeklinde düşündüğünde ilişki içinde havadan nem kapmalar meydana gelir. Herşeyden bir aldatma soğuma ilgisizlik çıkarmaya döner. Böyleyken gerçekten kendini vererek sevebilirmisin? Ama gerçekci düşünürsen İhtiamllere hazırlıklı olursun Kabullenme piskolojisi insanları rahatsız eder. HAYIR ASLA şeklin fakat tam tersi Kabullenmek özgürleştirir. Çünkü o duruma karşı seçenekler çıkarır:Ve insanlar genelde en kötüsünü düşünmekten kaçınır. Aksine en kötüsünü düşünmek ilginç şekilde rahatlatıcıdır. Çünkü farkındasın ve ne yapman gerektiği düşünmeye başlamış Çözüm yolları üretmişsin. Örnek senden soğuduğunu terk ettiğini düşün Zaten en başından buna olanaksız bakmıyordun bu ihtimali düşünmüştün. O zaman o kadar sarsıcı olmayacaktır. Hayat bu böyle şeyler olacaktı zaten İlişkide ki tecrübe ve deneyimleri al hatalrından ders çıkar diğer ilişkiye Mantığı anlamışsındır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Soyledilerinde haklısın evet katı kurallarım var ve en ufak bir seyden nem kaparim. Mükemmeliyetçi biriyim her sey harika olmali. Bu dusunce de oldugum icin hayatim zor geciyor. Hata ve yanlış yapmak beni cok uzer. Hirsliyim ve kaybetmekten hoslanmam.
      Yazdıklarında anlamadigim nokta şurası cepte görmek kısmı. Ben cepte mi goruyorum ya da o mu cepte goruyor ya da cepte mi gormek isteyen biriyim ne demek istediniz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani burada ""arkadaşlar sana acilamiyor gulumse fakan diyor kimse kusura bakmasin elin cocuguna sırıtamam"" şeklinde arka planında güven ve birazda Şu cepte görür basit görünürüm Düşüncesinden kaynaklı olduğunu Bununda Tampon Düşünceyi ifade ettiğini Söyledim. Tampon görevi gören düşüncelerde Kendine güvenin olmadığının işaretleridir. Tamamen güvensiz olduğunu söylemiyorum. Bİr nebze var güvensizlik Zaten bununda hangi düşünce yapısından ileri geldiğini anlatmış oldum. hiçbir şey mükemmel değil olmak zorunda da değildir. Kimse %100 güvenilir aldatmaz terketmez değildir. Bunu kabul ederek yaşamak daha rahattır ve böyle düşünmek daha özgüvenli olmanı sağlar. Yaşıyacağın güzel şeyleri engelleme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayir kardesim cepte görünmekten degil ben tesetturlu biriyim ve erkeğe bakip gülümseyemem. Sebebi dinimin emrettikleri. Zaten ona baktigim icin kendimi kötü hissediyorum. Artik bakmıyorum ama. Dinimize gore bir kız da erkeğe talip olabilir ben bunu hocamıza sordum senin konusman dogru degil bugun yaşadığımız kültür buna uygun degil dedi yanu kullanılırsin diyor. Eee ben de napiym bekliyorum. Ama sevdigim cocuk duygularini cok belli ediyor bana karşı. Bunu neden nasil yaptığını anlayamıyorum yanu bi korkusu cekincesi olmaz mi insanın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ha inançlar gereği demek şimdi daha iyi anladım. Allah tamamına erdirsin şu dönemde Tesettürlü olmak büyük hayır getirir. Zira Peygamber efendimiz Gelecek ümmetlerin daha hayırlı olduğunu söyleyince neden diye sormuşlar Ahir zamandayız bozuk zamanda doğru yolda olmak daha hayırlıdır. Gülümsemende bi sakınca olduğunu zannetmiyorum mesafen olsun yeterli O bunu nasıl yapıyor dersen Kendine gerçekten güveniyor demektir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mesafeliyim yani ona diger erkeklere davrandigimdan farkli davranmiyorum. Sonucta mahremim degil. Duan icin teşekkür ederim kardesim sagol. Musluman kardeslerin birbirine hayir duasi kesin kabul olan dualardan birisi. Ben onun bana nasip olmasi icin cok dua ettim ediyorum. Her namazdan sonra, her ezan okunurken ediyorum. Bu sene ramazan da orucumu acmadan once de onun bana nasip olmasini istedim. Oruclu kimsenin ettigi dua da kesin kabul oluyor diye biliyorum. Onun gelmesini bekledim bekliyorum bekliycem. Hakkimizda hayırlısı olsun. Cok ağlıyorum cok sabrediyorum bakalim hayırlısı. Ona sevgimi gostermedim ama o çok belli ediyor bunu hissediyorum ama gelmiyor. Kendine guveniyordan kastın ne yani onun gibi biri reddedilmez diye mi yoksa benim duygularimi mi anladi? Kendimi övmek gibi olmasin ama çevrem zekama hayrandir Allah vermis ama su aşk meşk işlerinde kafam çalışmıyor. En acikla kardesim bi zahmet😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1 ay boyunca orumu hep gec actim dua etmekten😄😄😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Reddedilmezden değilde sonuçlarından kaçmıyor o anlamda Evet bu işin içinde nasip kısmet var. Tıpkı Rızık gibi Allah Rızkıda gönderir ama sende ona ulaşmalısın elinin tersiyle iter görmezden gelirsen yapacak bir şey yoktur Kısmette öyle konuşmaktan gülümsemekten çekinecek bir şey yok diğer konularda mesefeli ol yeterlidir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kardeşim ulaşırım sevdigimi de soylerim ama benim korkum şu dinime ve benim gibi tesettürlü kardeşlerime zarar ve laf getirmekten korkuyorum. Biliyorsun bi gruptan birisi bir sey yapinca tumu oyleymis gibi konuşuluyor. Derdim o yoksa sevdigimi bagira bagira derim sevmek cok guzel bir sey. Bi de aile ve yasadigimiz cevreden de cekincem var. Ben sevdigimi soylesem millet dedikodu yapar ha benim umrumda degil ama ailem cevreye cok bakiyor onlari üzmek istemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sadece konuşmaya açık ol tebessüm etme o yeterli zaten hamle yapacaktır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

4 senedir boyleyiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

noldu yaw o kadar komik mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

böyle giderse çocuğu birisi kapar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne alaka sorun bende mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

burada çocuk anlattığına göre girişken ama sen fazla pasif davranmışsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sizin yuzunuzden instagramdan istek attim ona yarım saat once başıma ne isler açtınız 😄
      benim de taliplerim çıkıyor ama ben onu bekliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Korkup diyerleri gibi hemen geri çekme 🤣 bak gör tanış sonra karar verirsin ne yapacağına dert etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

gecen atmistim bi kac gun kaldi oyle sildim sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

simdi yeniden attim bakalim nolcak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

madem girişken gelip konusabilirdi insan yemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ketum ve soğuk tavırlar sergilersen normaldir. Neyse dediğim gibi sonrası önemli şimdi öğren işte ne olup bittiğini o zaman bundan olur veya olmaz dersin yoksa bu bekleyiş bir türlü ama türlü bitmeyecek 4 sene olmuş resmen bu süre zarfında eğer doğru kişi olsaydı belki iş nişana felan gitmişti Eğer Doğru kişi olmasaydı bu sefer sen çoktan farklı limana yelken açmış olacak belki daha iyisini keşfetmiş olacaktın Ortada berbat bir sonuçsuzluk var. Sen sonucu bi al hele ona bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bu ikimizden kaynaklaniyor ne o başkasına gitti ne ben.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Duygularimi belli etmem ve soğuk davranan birisiyim bu doğru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

E işte sen sonuca odaklan sonrasına bak önemli olan o bi 4 sene daha çakılıp kalırsınız böyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😄
      4 sene geçmesinin temel sebebi benim sanırım o da bana bağlı olduğu icin boyle oldu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ayn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim kardesim vakit ayirdin hakkini helal et. Her sey gonlunce olsun.😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aimn 👍

Yorumla
  • moonlasssike
    moonlasssike Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Reddedilme korkusu w

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Reddedilme korkusu her iki tarafta da olabilir ama söylemeden bilemeyiz sonucta. Nasil yenecez bu durumu?

Yorumla
  • KbraKübraa
    KbraKübraa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

gurur bence

0
    17 Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Utangaçlıkta olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hem gurur hem utangaçlık ikimizde de var. Hangimiz inadı bırakıp itiraf edecek 😄

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Bundan emin olamazsın, sen böyle hissediyorsun ancak karşındakinin kalbini açıp bakabiliyor musun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

boyle degilse bi sebebi var gelmemesinin 4 sene oldu. Bak bak nereye kadar.

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

4 sene bakanın 1 kere bile gelmemesi hayra alamet değil, kurtul bu saçma düşünceden.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gelecek konumda değil çünkü uzaktan akrabalık var ve aynı mahallede yasiyoruz. Eş dost ne der algısı var.

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Seven insan bir yolunu bulur, 4 sene beklemez. Uyandırayım istedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bütün moralimi çökerttin simdi.

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

İnsanların seni kullanmaya çalışmasını önledim desek?

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Seni sevdiği yalanını söyleyip senden faydalanmak istese daha kötü olurdu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkür ederim kardesim sagol
      o serseri bi cocuk degil ama

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Önemli değil, mutluluklar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne desem inanmiycaksiniz yorumu bu😄

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Yok ya, gerçek temenni bu, insan hayatta mutlu olmalı, art niyetli olmadıkça herkes hakediyor bunu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

moralimi bozdunuz biraz ama

Yorumla
    • Kara_gece
      Kara_gece
      +1 yıl

Hayatın gerçekleri de var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

evet var haklisiniz bunlaru ben de düşünüyorum düşünmüyorum degil ama bana bakarken gözlerinin içi gülen ve beni gördüğünde gülümseyen bir insandan sahte duygular beklemiyorum sizce bunlar sahte olabilir mi

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden sevdiğimizi itiraf edemiyoruz? Gurur mu? Sorunumuz ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Konu aşk olunca gururumuzu neden hiçe sayıyoruz? 25 cevap verildi
Neden sevilmek için kendimiz olmamamız yetmiyor? 12 cevap verildi
Aslında aşk olmasa, hepimiz gururlu insanlar mıyız? 16 cevap verildi
Neden Şerefsiz seviyoruz ya? 13 cevap verildi
Sevdiğinden vazgeçememek gurursuzluğa mı giriyor? 7 cevap verildi
Biz neden aşkımızı saklamak zorundayız 🤐? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨