+1 yılSeven sevdiğine sevdiğini söylesin diye hadis var söyleyin gitsin arkadaşlar ne olacak ölümlü dünya rahat olun karşı taraf sevmiyor mu uğraşın herşeyi yapın sonra geri çekilin yokluğunuzu hissedecek it gibi geri dönecek korkmayın mücadele edin aşkta gurur olmaz hem relax. Olursa olur olmazsa dalga geçer güleriz napalim
12 Yorumla
Soran+1 yılTamm ama kötü niyetli insana denk gelirsek saf duygularımız kullanilabilir
- +1 yıl
Kullansın etme bulma dünyası çalma kapını çalarlar kapını hesabı. Duygularını yaşa gerisini boş ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGurur kibir utangaçlık kendine güvenmeme sevilmeye layık olmadığını düşünme vs
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki çözüm? Sevmeye devam etmek mi vazgeçmek mi?
+1 yılModern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak
Arasındadır
İnsanoğlu
Bu yolculuğun asidir Hayat
Bunun en büyük sıkıntısı ret edilme
Ve sonrası doğacak travmatik tablo
Bu Bu çekimserligin en temel nedeni06 Yorumla
Soran+1 yılReddilince noluyor mesela herkes kendi yoluna bakar işte ama neden bunu yenemiyoruz anlamiyorum
- +1 yıl
Hayaller kuruyoruz bunun bitmesi acının oluşmasini sağlıyor
Unutamamak ondan ama şu akıp yolunu buluyor ve hayat herseye rağmen devam ediyor
Soran+1 yılPlatonikte her sey yolunda hayaller cok guzel her sey istenilen gibi. Red olursa o kadar hayal çöpe.😑
- +1 yıl
Bende de hayatımda da uzun zamandır kimse yok zor
Soran+1 yılHakkınizda hayırlısı olsun.
- +1 yıl
Amin herkesin
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Umarım haklısındır. Cevap sahibini çok rahatsız ettik, buradan yazayım dedim
016 Yorumla
Soran+1 yılince dusunmeniz cok guzel tebrik ederim. umarim haklısınizdir derken sizin insanlara pek inanciniz kalmamış gibi. üzüldüm
Soran+1 yılhissettiğim sey bu cumle aslında. Beni aciklayan en iyi cumle bu.
Soran+1 yılHer zman umudum var ama guvenilecek insan azaldi ben de boyle düşünüyorum. Onu cok seviyorum onun da beni sevdiğini hissediyorum ama güvenilecek insan az insanlar kolaylikla duygularla oynuyorlar ve bunun cok kötü bir sey olduğunun farkinda degiller ya da oyleler ama işlerine gelmiyor. Özetle ona guvenmekten guvenimin bosa çıkmasından korkuyorum
Soran+1 yılBen hangi tarafım burda😄 seven mi sevilen mi
Soran+1 yılneden kullanicak olan oluyorum 😔
Soran+1 yılmoralimi bozmayin lütfen. Sevmek kötü bir sey degil ki.
Soran+1 yılcok sevip vazgecilmeyecek hissettirme diyorsun belki de oyle yapiyorum zaten. Kaldi ki sevdigimi ona göstermedim daha cunku guven sorunu olan biriyim
Soran+1 yılBu şekilde hayat cok zor. Duygularimla oynamayacagindan emin oldugum zaman ancak kalbimi açabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların egosu tavan yaptığı için aşırya ve aşağılamay varan şiddetli reddetme tepkileri verdikleri için Erkekler vazgeçmeye başladı denemiyorlar bile
032 Yorumla
Soran+1 yılHayir denmesini goze alirim ama kötü bir uslupla red edilmeyi goze alamam ben de. Kaldi ki buna gerek yok yani sevmek dunyanin en guzel duygularından birisi ve bunu soyleyen kotu bir muamele gormemeli.
Cevap sahibi+1 yılmaalesef ama bunada kendileri neden oldu. Sırf uçkurundan 10 üzerinden 5 kıza bile Tanrıça muammelesi yaparsan Egoları böyle kabarır. İlginçtir harbiden ciddi ciddi Güzel kızlar tuhaf şekilde mütevazi oluyorlar. Şimdi bunlarda ki 10/5 civarı olanlarda ki egoyu gören erkekler Güzel birini görünce yok mümkün değil ağzında kuş tutsan bakmaz dedikleri için ve birazda bu kızlar gerçekten güzel olduğunun farkında kendilerine güveniyorlar Özgüvenleri var yani o yüzden Tuhaf şekilde Mütevazi olduklarını görüyorsun. İşe burada da özgüvenle egonun farkı ortaya çıkıyor. Kendine gerçekten güvenen insanlar hep mütevazi olmuştur. Çünkü kendini ispatlama ağırdan satma olduğundan daha değerli göstermeye ihtiyaç duymazlar Onay ihtiyacı gütmezler gerek yokki zaten farkındadırlar. Neyse sonuç itibariyle erkekler bi merhaba derlerse Sen kimsin be s, alak gibi tepkiler alacaklarını düşünüp vazgeçiyorlar maalesef tavsiyem ilkinde kibar bir hayır demekten zarar gelmez. Tabi ınadına ısrar ederse sert tepki gösterilmesi oldukça yerinde bir haraket olur.
Soran+1 yılEgolu falan degilim kendimi zor gostermek gibi bir derdim de olmadi bugune kadar cunku zaten zor bir insanim. Guven sorunum var karsimdaki insani gerçekten tanimadan hayatima alamam. Ne yapabilecegini gormek istiyorum gerçekten beni karakterimden dolayi mi yoksa dis gorunusumden dolayi mi sectigini anlamaya calisiyorum. Bazi arkadaşlar sana acilamiyor gulumse fakan diyor kimse kusura bakmasin elin cocuguna sırıtamam deli gibi. Bi derdi varsa gelsin desin adam yemiyorum. Usulünce hayir demesini bilirim. Kimseyi küçük düşürmem. Dedikodusunu da yapmam. Hayir cevabi vermissem o konu konustugumuz yerde kapanir. İnsanları rencide etmeye sevmekten sogutmaya gerek yok. Bunlari yapamamış insanlar yuzunden bugun sevdigimiz kisiye acilamiyoruz. Ben kendi adıma cevap vereyim duygularimla alay edilmesinden kötüye kullanilmasindan korkuyorum. Disardan soguk ve mesafeli gorundugum için de gelip açılmıyorlar ama dedigim gibi elin cocuguna bakip sırıtamam karakterime ters. Bu naza cekmek kendini agirdan satmak degil. Benim bir duruşum var bi karakterim var sirf gelsin açılsın diye de sacma sapan hareketler yapamam.
Cevap sahibi+1 yılDediğin gibiyse kendine güvenin var fakat tam değil eksiklikler var demektir. Bu bahsettiğin tampon düşünce şeklidir. Tampon düşünce şey gibi düşün cepte görür basit görür. Gibi herkes öyle düşünse kimse kimseye açılmaz. Kendine olan güvenin tam olursa bu tarz şeyleri düşünmezsin bile yani şöyle izah edeyim. Önce gelsin sonra görürüz eğer öyle davranırsa karşılığını görecektir nasıl olsa şeklinde olmalıdır. Güven büyük bir proglem doğru fakat kimse mutlak şekilde güvenilir değildir Hani bi laf var bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye ama burada şu soru geliyor İyide güvenemessem kendimi vererek Sevemem ki İlginç ama aksi şekilde düşünmek kendimizi verememize sebep oluyor. Eğer ki hayatta böyle şeyler zaten var Neden illa birine güvenmek zorundayım ki kimsenin ne aldatmayacağının nede terk etmeyeceğinin garantisi yok Diye gerçekci bir düşünce yapısına sahip olduğun zaman daha rahat oluyor aslında. Öbür türlü o insanı seviyorsam güvenilcek olmak zorunda şeklinde düşündüğünde ilişki içinde havadan nem kapmalar meydana gelir. Herşeyden bir aldatma soğuma ilgisizlik çıkarmaya döner. Böyleyken gerçekten kendini vererek sevebilirmisin? Ama gerçekci düşünürsen İhtiamllere hazırlıklı olursun Kabullenme piskolojisi insanları rahatsız eder. HAYIR ASLA şeklin fakat tam tersi Kabullenmek özgürleştirir. Çünkü o duruma karşı seçenekler çıkarır:Ve insanlar genelde en kötüsünü düşünmekten kaçınır. Aksine en kötüsünü düşünmek ilginç şekilde rahatlatıcıdır. Çünkü farkındasın ve ne yapman gerektiği düşünmeye başlamış Çözüm yolları üretmişsin. Örnek senden soğuduğunu terk ettiğini düşün Zaten en başından buna olanaksız bakmıyordun bu ihtimali düşünmüştün. O zaman o kadar sarsıcı olmayacaktır. Hayat bu böyle şeyler olacaktı zaten İlişkide ki tecrübe ve deneyimleri al hatalrından ders çıkar diğer ilişkiye Mantığı anlamışsındır.
Soran+1 yılSoyledilerinde haklısın evet katı kurallarım var ve en ufak bir seyden nem kaparim. Mükemmeliyetçi biriyim her sey harika olmali. Bu dusunce de oldugum icin hayatim zor geciyor. Hata ve yanlış yapmak beni cok uzer. Hirsliyim ve kaybetmekten hoslanmam.
Yazdıklarında anlamadigim nokta şurası cepte görmek kısmı. Ben cepte mi goruyorum ya da o mu cepte goruyor ya da cepte mi gormek isteyen biriyim ne demek istediniz?
Cevap sahibi+1 yılYani burada ""arkadaşlar sana acilamiyor gulumse fakan diyor kimse kusura bakmasin elin cocuguna sırıtamam"" şeklinde arka planında güven ve birazda Şu cepte görür basit görünürüm Düşüncesinden kaynaklı olduğunu Bununda Tampon Düşünceyi ifade ettiğini Söyledim. Tampon görevi gören düşüncelerde Kendine güvenin olmadığının işaretleridir. Tamamen güvensiz olduğunu söylemiyorum. Bİr nebze var güvensizlik Zaten bununda hangi düşünce yapısından ileri geldiğini anlatmış oldum. hiçbir şey mükemmel değil olmak zorunda da değildir. Kimse %100 güvenilir aldatmaz terketmez değildir. Bunu kabul ederek yaşamak daha rahattır ve böyle düşünmek daha özgüvenli olmanı sağlar. Yaşıyacağın güzel şeyleri engelleme
Soran+1 yılHayir kardesim cepte görünmekten degil ben tesetturlu biriyim ve erkeğe bakip gülümseyemem. Sebebi dinimin emrettikleri. Zaten ona baktigim icin kendimi kötü hissediyorum. Artik bakmıyorum ama. Dinimize gore bir kız da erkeğe talip olabilir ben bunu hocamıza sordum senin konusman dogru degil bugun yaşadığımız kültür buna uygun degil dedi yanu kullanılırsin diyor. Eee ben de napiym bekliyorum. Ama sevdigim cocuk duygularini cok belli ediyor bana karşı. Bunu neden nasil yaptığını anlayamıyorum yanu bi korkusu cekincesi olmaz mi insanın?
Cevap sahibi+1 yılHa inançlar gereği demek şimdi daha iyi anladım. Allah tamamına erdirsin şu dönemde Tesettürlü olmak büyük hayır getirir. Zira Peygamber efendimiz Gelecek ümmetlerin daha hayırlı olduğunu söyleyince neden diye sormuşlar Ahir zamandayız bozuk zamanda doğru yolda olmak daha hayırlıdır. Gülümsemende bi sakınca olduğunu zannetmiyorum mesafen olsun yeterli O bunu nasıl yapıyor dersen Kendine gerçekten güveniyor demektir.
Soran+1 yılmesafeliyim yani ona diger erkeklere davrandigimdan farkli davranmiyorum. Sonucta mahremim degil. Duan icin teşekkür ederim kardesim sagol. Musluman kardeslerin birbirine hayir duasi kesin kabul olan dualardan birisi. Ben onun bana nasip olmasi icin cok dua ettim ediyorum. Her namazdan sonra, her ezan okunurken ediyorum. Bu sene ramazan da orucumu acmadan once de onun bana nasip olmasini istedim. Oruclu kimsenin ettigi dua da kesin kabul oluyor diye biliyorum. Onun gelmesini bekledim bekliyorum bekliycem. Hakkimizda hayırlısı olsun. Cok ağlıyorum cok sabrediyorum bakalim hayırlısı. Ona sevgimi gostermedim ama o çok belli ediyor bunu hissediyorum ama gelmiyor. Kendine guveniyordan kastın ne yani onun gibi biri reddedilmez diye mi yoksa benim duygularimi mi anladi? Kendimi övmek gibi olmasin ama çevrem zekama hayrandir Allah vermis ama su aşk meşk işlerinde kafam çalışmıyor. En acikla kardesim bi zahmet😄
Soran+1 yıl1 ay boyunca orumu hep gec actim dua etmekten😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılReddedilmezden değilde sonuçlarından kaçmıyor o anlamda Evet bu işin içinde nasip kısmet var. Tıpkı Rızık gibi Allah Rızkıda gönderir ama sende ona ulaşmalısın elinin tersiyle iter görmezden gelirsen yapacak bir şey yoktur Kısmette öyle konuşmaktan gülümsemekten çekinecek bir şey yok diğer konularda mesefeli ol yeterlidir.
Soran+1 yılKardeşim ulaşırım sevdigimi de soylerim ama benim korkum şu dinime ve benim gibi tesettürlü kardeşlerime zarar ve laf getirmekten korkuyorum. Biliyorsun bi gruptan birisi bir sey yapinca tumu oyleymis gibi konuşuluyor. Derdim o yoksa sevdigimi bagira bagira derim sevmek cok guzel bir sey. Bi de aile ve yasadigimiz cevreden de cekincem var. Ben sevdigimi soylesem millet dedikodu yapar ha benim umrumda degil ama ailem cevreye cok bakiyor onlari üzmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılSadece konuşmaya açık ol tebessüm etme o yeterli zaten hamle yapacaktır.
Soran+1 yıl4 senedir boyleyiz
Cevap sahibi+1 yıl🤣
Soran+1 yılnoldu yaw o kadar komik mi
Cevap sahibi+1 yılböyle giderse çocuğu birisi kapar
Soran+1 yılne alaka sorun bende mi
Cevap sahibi+1 yılburada çocuk anlattığına göre girişken ama sen fazla pasif davranmışsın
Soran+1 yılsizin yuzunuzden instagramdan istek attim ona yarım saat once başıma ne isler açtınız 😄
benim de taliplerim çıkıyor ama ben onu bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılKorkup diyerleri gibi hemen geri çekme 🤣 bak gör tanış sonra karar verirsin ne yapacağına dert etme
Soran+1 yılgecen atmistim bi kac gun kaldi oyle sildim sonra
Soran+1 yılsimdi yeniden attim bakalim nolcak
Soran+1 yılmadem girişken gelip konusabilirdi insan yemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKetum ve soğuk tavırlar sergilersen normaldir. Neyse dediğim gibi sonrası önemli şimdi öğren işte ne olup bittiğini o zaman bundan olur veya olmaz dersin yoksa bu bekleyiş bir türlü ama türlü bitmeyecek 4 sene olmuş resmen bu süre zarfında eğer doğru kişi olsaydı belki iş nişana felan gitmişti Eğer Doğru kişi olmasaydı bu sefer sen çoktan farklı limana yelken açmış olacak belki daha iyisini keşfetmiş olacaktın Ortada berbat bir sonuçsuzluk var. Sen sonucu bi al hele ona bak
Soran+1 yılAma bu ikimizden kaynaklaniyor ne o başkasına gitti ne ben.
Soran+1 yılDuygularimi belli etmem ve soğuk davranan birisiyim bu doğru
Cevap sahibi+1 yılE işte sen sonuca odaklan sonrasına bak önemli olan o bi 4 sene daha çakılıp kalırsınız böyle
Soran+1 yıl😄
4 sene geçmesinin temel sebebi benim sanırım o da bana bağlı olduğu icin boyle oldu.
Cevap sahibi+1 yılayn
Soran+1 yılteşekkür ederim kardesim vakit ayirdin hakkini helal et. Her sey gonlunce olsun.😊
Cevap sahibi+1 yılaimn 👍
+1 yılReddedilme korkusu w
01 Yorumla
Soran+1 yılReddedilme korkusu her iki tarafta da olabilir ama söylemeden bilemeyiz sonucta. Nasil yenecez bu durumu?
+1 yılgurur bence
017 Yorumla
Soran+1 yılHem gurur hem utangaçlık ikimizde de var. Hangimiz inadı bırakıp itiraf edecek 😄
Soran+1 yılboyle degilse bi sebebi var gelmemesinin 4 sene oldu. Bak bak nereye kadar.
Soran+1 yılGelecek konumda değil çünkü uzaktan akrabalık var ve aynı mahallede yasiyoruz. Eş dost ne der algısı var.
Soran+1 yılBütün moralimi çökerttin simdi.
Soran+1 yılteşekkür ederim kardesim sagol
o serseri bi cocuk degil ama
Soran+1 yılne desem inanmiycaksiniz yorumu bu😄
Soran+1 yılmoralimi bozdunuz biraz ama
Soran+1 yılevet var haklisiniz bunlaru ben de düşünüyorum düşünmüyorum degil ama bana bakarken gözlerinin içi gülen ve beni gördüğünde gülümseyen bir insandan sahte duygular beklemiyorum sizce bunlar sahte olabilir mi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat