Güncellemeler
+1 yıl
Cevappp verebilecek olan var mıı
Mesela telefonla konuşunca bozuldu, sevgilisi mi var tarzında falan demek ki benim beğenilecek biri oldugumun farkında?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Beğenilcek şeklinde değil o rahatsızlık maalesef olmayacak kızın sevgilisi var sanırım şeklindedir Yani fırsatı kaçırma bozulması diyebilir Gerçekten sevgilin olduğunu düşünurse kendisini geri čekecektir.
Telefonla konuşuyordum bir iki baktı falan bir kere de telefonla konuşmam uzun sürünce baya bozuldu hissettim sonrada bir hafta gelmedim benden uzak duruyordu ben siniftaysam bana bakiyordu çıkıyordu falan ama senin dediğin gibi uzak mı durmaya çalışıyor?
evet
Sevgilim var sandı yani
Muhtemelen bu sistem kadınlarda farklı çalışıyor Erkeğin beğenilmesi onlarında ilgisini artırıyor Ama erkekde tam tersi etki yapıyor maalesef
Hmm yani erkek sevgilim var dese peşinde mi koşarlar? Peki sevgilisi olanın peşinde koşmayan tam tersi uzak duran olduğu yerlere ayak basmayan kız hakkında ne dusunursunuz
Buna Maid Coffin Effect diyorlar Erkek bir veya birden fazla kadın tarafından seçilirse ilgi görürse Diğer kadınında ilgisini çeker Bunda bişi var gibisinden Erkeğin değeri yükselir. Bununda bilinç altı piskolojisinin tarihsel süreçte meydana geldiğine inanılır. Şöyle tarih edeyip geçmişe gittiğini farzet Bir erkek var etrafında birden fazla kadın. Muhtemelen bu adam ya bir haremi olan padişah ya bi kral ya üst düzey bir aristokrat ya da ünlü birisi Yani birden fazla kadını olan erkek hep üst düzey birisi. Bunun bir genetik kodlanmaya döndüğü düşünülüyor Bu günde aynı etkiye neden oluyor. Kadınların bazıları şunuda itiraf etmiştir Erkeğimi kıskanma ihtimalini seviyorum içten içe gibi Kadın tarafına gelirsek ters işliyor. Aynı mantık düşünürsek tarih boyunca ve şimdide etrafında erkekler olan kadınlar Ya bir fah, işe ya cariye , ya da genel ev kadınıydı Diğer erkeklerde ondan yarar sağlamak için etrafındaydılar. O yüzden ciddi düşünen adam bu durumu görünce soğur. Erkek kadında saflığı korunmuşluğu sever. Ama burnundan kıl aldırmamak merhaba diyene küfür edecekmiş gibi bakmaktan bahsetmiyorum. Konuşsun gülsün muhabbet etsin fakat dünden rağzı gibi tavırlara girmesin yeterli olur. Zaten bu yüzden aynı zamanda niye ciddi ilişkide bakire aradıklarınıda anlamış olursun.
Her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışmak hata
Başka çocukla ilgilendim diye de ödü koptu demek ki çocuğun beni begeneceginden korkuyor
Bilemiyorum o anı sonuçta görmedim ne desem yalan olur ve hevesinizi kırmak istemem ama size öyle gelmiş olma ihtimali de olabilir. Hareketlerden anlam çıkarmaya çalışmak pek de doğru değil gibi geliyor yani ümit bağlamamak.