Evet söyleyin şimdi kızlar ne istediğinizi ha dur ben söyleyeyim mi
Engelli bir insana şans vermemek normal yürüyen bir insana şans vermek parası olması zengin olması karaktersiz aldatan yalan söyleyen bir insan olması nı ister bu kızlar başka ne isteyecekler ki 🤷♂️00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir sürü insan yorum yapıyor ama samimi değil hiç biri ilgi çeken erkek kalıpları bellidir istedikleri kadar inkar etsinler 1. Sırada makam mevki para gelir yani "GÜÇ"
2 sırada tip ve fiziksel yeterlilik yani "dış görüntü"
3 sıraya kesinlikle iletişim kabiliyeti yani tatlı dili koyabiliriz
Geriye kalanlar karakter dürüstlük merhamet falan filan olabilir ki bu son saydıklarım ilk 3 ü barındırmadığı sürece sadece iyi bir insan sıfatını yakalar 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAğırlığı, duruşu efendiliği. Bonkör ama sevdiklerine eli açık, merhametli ne cimri ne kibirli. Dışarda belli etmeyen ama eşine açık olan. Cinsel anlamda da beklentinin üzerinde dışardan görülmediği gibi biri olmasını isterdim. Sapkınlıktan değilde o konularda bilgili olması iyi olur yani.
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur peki karşınıza böyle biri çıksa reelde veya sanal da ona şans verir misiniz
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılCinsel manada konusmam bunuda bilmem imkansız yani özellikle bu konunun konusulmaması kanaatindeyim
Soran+1 yılAnlıyorum eğer isterseniz konuşabiliriz tanışabiliriz tabi arkadaş olarak
+1 yılAramıyorum da en önemli özellik kendimi yanında onunlayken güvende hissetmeliyim.
Her canım yandığında, üzüldüğümde, sevindiğimde yanına koşmalıyım, dünya yansa başımı göğsüne koyduğumda unutmalıyım huzur bulmalıyım.
Bir erkekte olması gereken en önemli ve en zor şey bu sanırım.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kız erkek fark etmeksizin böyle bir karaktere kişiliğe sahip birini bulmak çok ama çok zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDuruşu olan erkekleri çok beğeniyorum. Böyle baktığında ağırlığı olan, güven veren, arkanı dönsen gidecek ya da bıçaklayacak türden olmayan
00 Yorumla Duruşu olsun, herkesin ulaşabildiği türden güven vermeyen çoğu.
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi duruşu olmalı ağırbaşlı olmalı baktığında güven vermeli
- +1 yıl
Evet.
Soran+1 yılPeki bir ilişki de güveni oluşturan şeyler nedir
Gizli Üye(30-35)+1 yılD&R'de dikkat ettim bazı kadınlar kitap bakarken kitabın kapağını değilde içini inceliyorlardi, fakat söz konusu karşı cins olunca içine değilde dışına bakıyorlar yok kaslı yok paralı yok yakışıklı bu ne tezatlıktir böyle...
00 YorumlaEdep ve 3m. Bunlar da merhamet, mahcubiyet ve masumiyet.
00 Yorumla
+1 yılomurga
yaptığıyla söylediğinin birbirini tutması00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇizgilerinin olmasi guvenilir ve sadık olmasi tenku
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu arada kedileri sever misiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle şeyleri kadınlara sorma dürüst cevap alamassın Misal zeki diyorlar İnekler o zaman harem kurmuştu mesela
07 Yorumla- +1 yıl
Haklısın aslında
- +1 yıl
Çoğu kişi tipe bakar dürüst olmak gerekirse
Cevap sahibi+1 yıl@BisoruSorcamönemlii Evet sonrasında da diğer nitelikler devreye girecektir.
- +1 yıl
ÇOĞU KİŞİDE
Cevap sahibi+1 yıl@BisoruSorcamönemlii Aynı zamanda diğer konularda düşükse tip bir işe yaramayacaktır.
- +1 yıl
İnsanların yüzlerini hatırlamıyorum bile ben sadece gözleri ve dudakları kalıyo aklımda benim için çok önemli değil ya tip
Cevap sahibi+1 yıl@BisoruSorcamönemlii Bana göre tipe güvenende cahildir. İncel alıp tipsizim diye hayata küsende yakışıklı olup Kızla masada oturunca batıran bocalayanda gördüm. Ki bundan bi halt olmazmış diye kız yarın daha dönmüyor.😂 Tipten müebbet yer bu dediğim kolunda maitasıyla gezen adamda gördüm. Sonra Tipin evet bir avantaj olduğu fakat sonrasında bir işe yaramadığını gördüm Kadın Erkek farketmiyor. Olay asıl sonrasında başlıyor. Tipsiz olan evet direk bir Tanışma faslında dikkate bile alınmıyor fakat dolaylı şekilde irtibat kurarsa başarıyor. Sosyal yetenekleri kariyeri duruşu oturuşu kendine güveni ve diğer güçlü nitelikleri ile cezbederse istediğini alabiliyor. O yüzden kimse ümitsiz olmamalı Bana diyorlar tabi olum sende tip var konuşuyorsun diye 😂 söylüyoruzda dinletemiyoruz Tedavi olmak istemeyen Hastaya doktor ne yapsın Demekten başka bir şey kalmıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılParalı olması, parasının olması, para saçması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılDürüstlük, cesaret, merhamet
00 Yorumla
+1 yılZeki olması birincisi efendi olması ikincisi
Zeka olmadan olmaz ya benim için
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur peki zeki olmanın ilişkiye veya karşıdaki kişiye nasıl katkısı faydası olabilir
- +1 yıl
Zeka herkes için önemli değildir orta zekada bir kız gelip Ben zeki istiyorum demez ben kendi açımdan söyledim kafamın uyması için zeki olması lazım ve gereksiz bir şekilde zeki insanlara aşık oluyorum
Soran+1 yılEvet anlıyorum sizi hakkınızda hayırlısı
+1 yılKendimizde bulamadığımız özellik 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Zeki , yakışıklı, zengin
01 Yorumla
Soran+1 yılBirde zengin olmalı tabi 😄
sadık olması kesinlikle ve yanıma yakışmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılSanırım boylu poslu bir fiziğe sahipsiniz
Soran+1 yılVe çok güzelsiniz çiçekler kadar ☺️
İnsani duyguları olsun yeter.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılDürüstlük, merhamet ve sevgi
00 Yorumla
+1 yılPara yazmamışlar ama gerçeği o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSaygı duyması.
00 Yorumla
+1 yılBir özellik aramıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMerhamet ve dürüstlük
00 Yorumla Akıllı ve vicdanlı olması
05 Yorumla- +1 yıl
Hocam vicdan derken tam olarak ne yönden vicdan olarak bahsediyoruz?
- +1 yıl
Şunu demek istiyorum. Mesela insanlara karşı ne yönden vicdanlı olmalı? Herkese karşı da vicdanlı olamayız diye düşünüyorum
- +1 yıl
Doğru katılıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı adam gibi adam olacak
016 Yorumla
Soran+1 yılİlk tercihiniz yakışıklı olması sanırım ☺️
Cevap sahibi+1 yılEvet 🤣
Soran+1 yılBenim de ilk tercihim çok ama çok güzel olacak 😄
Cevap sahibi+1 yılSende çok ama çok yakışıklısındır o zaman!!!
Ben o kadar istemiyorum be 🤣 ama yanıma da yakışmalı yani
Soran+1 yılEvet ben çok ama çok yakışıklıyım yanıma yakışmasını istiyorum ve hu yüzden tercihim çok ama çok güzel olacak kısacası aşırı derecede güzel olmalı aşırı derecede 😄😄
Soran+1 yılŞaka maka insanı insan yapan karakterdir güzellik değil, insanı mutlu ve huzurlu kılan yine karakterdir sadakattir güzellik değil evet profilimize simamıza göre biraz biraz tercihimiz olabilir ama öncelik herzaman karakter olmalı çünkü güvenin temeli karakterdedir güzellikte değil güzellik geçicidir ama kalp ebedi
Cevap sahibi+1 yılCanım benim dış görünüşünü beğenmediğin birinin karakterine bakmazsın ki niye birbirimizi kandırıyoruz şu an, alttaki kızlar da yok zeka meka diyor da sana yemin edebilirim ki tipsiz bi erkek gelse bunlara redderler yani biraz da dürüst olalım
Soran+1 yıl😄😄
Soran+1 yılBende zaten diyorum ki herkes profiline göre tercih yapabilir davul bile dengi dengine dimi ama
Soran+1 yılAnlaştık mı canım benim 😄
Cevap sahibi+1 yılBen sana bi şey demedim zaten canım benim alttaki kızlara diyorum hepsi yalancı sjsjs sen doğrusun yani zaten demiyorum ki sadece yakışıklı olsun yakışıklı olup adam olmadıktan sonra ne işime yarar ama en önemli kriter o dur benim nazarımda
Soran+1 yılTabikide zaten bana sen bişey demezsin ki kıyamazsın bana 😄😄
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi canım olur mu öyle şey 🤣
Soran+1 yılBu arada tanıştığıma memnun oldum canım benim ya 😄
Cevap sahibi+1 yıl😅 Bende memnun oldum teşekkür ederim canım
Soran+1 yılŞaka maka tanıştık görüyon mu 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadakat ve zeka
045 Yorumla
Soran+1 yılSadakat elbette önemli ancak zeka neden bu kadar çok önemli
Cevap sahibi+1 yılÇünkü ben de zekiyim ve karşımdaki kişi fazla zeki değilse soğuyorum.
Cevap sahibi+1 yılÜstün zekalı falan beklemiyorum ama zeki olsun yani
Soran+1 yılEvet anlıyorum hakkınızda hayırlısı ☺️
Cevap sahibi+1 yılAmin sağol. Senin de. Umudum az bu konuda kimseye güvenim kalmadı ama yine de dua etmekte fayda var tabi
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu devirde zaten kimseye güveninizin kalmaması çok normal benim de yok ama Allah'tan umut kesilmez benim canımın sıkıldığı bir nokta var sadece umarım zamanla bunu da aşarım diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Senin canının sıkıldığı nokta nedir peki
Soran+1 yılBen askeri personelim ve şu an tek istediğim kalbime göre birisine denk gelmek ömürlük ilişki istiyorum tek isteğim bu ama olmuyor artık gerçekten eskisi gibi değil biri diyor ben uzak istemiyorum biri diyor ben asker istemiyorum olmuyor artık
Cevap sahibi+1 yılAsker olmak da zor ama ya. Düzenli bir hayatınız yok mesela. Kabul eden eder illa ki çıkar kabul edecek biri ama düzenli bir hayat isteyenler için zor. Korkanlar için de zor. Mesela ben korkardım ya sevdiğime bişey olursa diye
Soran+1 yılSonuna kadar haklısınız ama artık eskisi gibi değil askeriye eskiden daha çok sıkıntılıydı
Cevap sahibi+1 yılEvet ama işte insan korkuyor yine de. Görevlendirme oluyor, uzağa gidiliyor vs. vs. hep aynı yerde düzenli olarak calismiyorsunuz. orada oraya gidiyorsunuz ki bu da hem sizin için hem de eşiniz için zor bir durum gercekten
Soran+1 yılEvet ama kader meselesi bu kaderinde yazgında varsa olur kaderinde varsa bulunduğun yer fark etmeksizin gerçekleşir
Soran+1 yılNe yapalım biz peki siz söyleyin ne yapalım
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum. Ne desem bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnsan korkar yine de. Ben korkardım
Cevap sahibi+1 yılAma herkes benim gibi değil tabiki
Soran+1 yılEvet ama artık herkes sizin gibi gerçekten bak belki tanımadığınız için bana bir gram dahi güvenemezsiniz ama inanın kalbim de tek bir gram art niyet yok tek isteğim bir arkadaş konuşmak istiyorum ben izne çıktığımda sevdiğim kadına sarılmak istiyorum yok yani yok askeriyeye girdim gireli bir boşluktayım
Cevap sahibi+1 yılSana özel değil benim kimseye güvenim kalmadı artık zaten
Soran+1 yılKimsenin kimseye güveni kalmadı zaten ama insanlar birbirlerine şans verebilir çünkü yeni insanlar tanımak tecrübe kazanmak için şans vermemiz gerekir dimi ama
Soran+1 yılBu arada rahatsız olmayın saat geç oldu beni dinlediğiniz için çok teşekkür ederim ☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılYok rahatsız olacağım bişey yok ki. Rica ederim
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ben pek şans verecek halim de modem da kalmadı. Bu konuda çok yoruldum çünkü
Cevap sahibi+1 yılModum*
Soran+1 yılSizi anlıyorum bende çok yoruldum ama kendime ve karşımda ki kişiye şans vermek zorundayım çünkü yalnız kalmak istemiyorum artık evet güçlüyüm sevdiğim kadından beri yaklaşık 2 sene yalnız kaldım ama yalnızlık bir yere kadar olması gereken yeni bir başlangıç yeni bir sayfa çünkü hayata tutunmanın en önemli gayesi yalnız kalmamaktır
Soran+1 yılTamam sabaha kadar konuşuruz artık uykumda yok 😄
Cevap sahibi+1 yılBen sabaha kadar duramam ama birazdan uyucam. Ve eğer unutamadığın biri varsa başkalarını kendine yara bandı yapma olur mu
Soran+1 yılBende görevden geldim zaten onu takılmak amaçlı söyledim
Soran+1 yılUnutmadığım unutamadığım biri yok ilişki konusunda güçlü olduğumu söylemiştim biraz önce
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Doğrudur. Ne diyim hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim senin de hakkında hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılAmin abi sağol. İyi geceler
Soran+1 yılİyi geceler
Cevap sahibi+1 yılSence bi gün doğru insanı bulabilecek miyiz
Soran+1 yılAllahtan umut kesilmez
Cevap sahibi+1 yılOrası öyle..
Soran+1 yılAma ben şunu anladım gerçekten eskisi gibi değil
Cevap sahibi+1 yılEskiden nasıldı ki
Soran+1 yılEskiden samimiyet vardı sadakat vardı sadakatsizlik yoktu aldatma çok fazla değildi boşanma hemen. hemen hiç yoktu sıkıldım bitti yok ayrılma yok
Cevap sahibi+1 yılHala var ama çok az. Benim kırmızı çizgimdir sadakat. Bana sadakatsizlik yapanı ben affedemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAffetmiyim de zaten. Affettim desem de affedemem. Mutlu olamam
Soran+1 yılAnlıyorum çok haklısınız isterseniz uyuyun uykunuz gelmiştir bende birazdan uyucam ama şunu da söyleyeyim size ben bilmiyorum sanırım çok iyi niyetliyim sizi tanımadan da olsa mutlu olmanızı isteyecek kadar hemde hep mutlu olun inşallah karşınıza güzel insanlar çıkar
Soran+1 yılKonuşmak istersen desteğe ihtiyacın olursa ben burdayım
Cevap sahibi+1 yılİyi dileklerin için teşekkür ederim. Ama kimse bana destek olamaz. Zaten destek olunacak da bişey yok ki
Soran+1 yılSiz bilirsiniz bana mesela konuşmak iyi geliyor şuanki konuşma bile bizim için bir motive
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar için Para ve tip gerisi önemsiz kriterler
00 Yorumla
+1 yılDürüstlük
01 Yorumla
Soran+1 yılRica etsem mesaj kutunuza bakar mısınız
Güven vermesi
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek dediğin zaten güven vermeli baktığında o güveni hissetmelisiniz
Soran+1 yılPeki karşınızda ki kişiye sonsuz güven hissetmeniz neye bağlı
+1 yılYalan soylemesin
01 Yorumla
Soran+1 yılHerzaman dürüst olmalı dimi
merhamet.
03 Yorumla
Soran+1 yılEn önemli konulardan bir tanesi de merhamettir ama neden sadece merhamet dediniz onu anlamış değilim açıkçası
Soran+1 yılEvet çok haklısınız Allah gönlümüze göre nasip etsin inşallah
+1 yılDürüstlük
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sağlam karakter…
00 Yorumla
+1 yılZeka
00 Yorumla
+1 yılBir erkek aramiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCiddiyet ciddiyet ciddiyet
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılYa afedersin ama neden böyle bir soru sordun
Soran+1 yılMaksat zaman geçirmek
Cevap sahibi+1 yılSöyle soyliyim buradan verilen cevaplara çok kanma herzaman dürüst davranilmiyor gerçeklikle sanal alem okadar farklı ki
Soran+1 yılHayır kanmıyorum zaten problem yok sadece Zaman geçirmek amacım hatta şöyle söyleyim açıkçası samimi arkadaş edinmek diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılNe güzel bol şans cidden aşırı tatlı insanlar var
Soran+1 yılEvet bol şans 😄
Adam olması
20 YorumlaMertlik ve sadakati
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok önemli peki siz sadık mısınız
Soran+1 yılPeki neden birisine sadık olursunuz karşınızdaki kişi nasıl olmalı ki siz o kişiye sadık olursunuz
Merhamet ve zeka
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne