Aşk İlişkileri Karşı cins için en etkili yürüme cümlesi nedir? çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor KS'nin kazanovaları flörtözleri en etkili koşma yürüme cümlesi yazalım bakalım ne olacak ne bitecek görelim.Aman güzel yavaş yürü dokuz gardaşa bedelsin. :D#çarliabiniz #yürüyoruz Güncellemeler+1 yıl Karşı cins olacak cin değil hocam, 😬😬 Karşı cins için en etkili yürüme cümlesi nedir? Cevapla Nedir Soruları Flört Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Sen ilksin cümlesi 0 1 Yorumla çarliabiniz +1 yıl O aşırı klasik hocam yiyen var mı hala
IntrovertBaşkanı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Sana güzelsin demeyi çok isterdim ama önemli olan iç güzellik. Ve ben henüz içinde değilim. 😜 2 3 Yorumla çarliabiniz +1 yıl :) :) zalimce Yorumla IntrovertBaşkanı +1 yıl Her durumda ortamda söylenmez tabi ama pi. çliğini kabul edenlere söylediğinde kahkahalar attırıyor :) Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @İntroverBaşkanı benn güldüm bile 😂 süpersin 👍👍 çok güzel hareketler bunlar 😂 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Ne kadar zamandır bu dünyayı güzelleştiriyorsun zalımın kızı de 😂😂 1 4 Yorumla çarliabiniz +1 yıl düşer mi :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Düşmezse çelme takarsın ozaman kesin düşer 😂 düşündükten sonra burada güncelleme kısmında belirt 🤣 nasıl düşürdüm ama anlatmaya gerek yok görüyorsunuzzzzzz 😂 diye yaz haberimiz olsun Yorumla çarliabiniz +1 yıl öyle yapacam :D Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yaparsin ben sana güveniyorum 👍👍 ben arkandayım korkma 😂 Yorumla
polestar34 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Şu gorseldeki gibi taktiklerde artık bir işe yaramıyor en iyisi ortak nokta bulmak 1 2 Yorumla çarliabiniz +1 yıl Ortak nokta bulmak sıkıntı valla Yorumla polestar34 +1 yıl Benim için kolay jzjxd Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Karşı cin için bu ne münasebetsizlik hala benim değil misin diyorum 1 2 Yorumla çarliabiniz +1 yıl ya benimsin ya toprağın Yorumla uomoitaliano +1 yıl Selamun aleyküm bilader sana bakıp sende kalıcaktım diyeriz yado Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Hadi yine şanslısın, çok güzel görünüyorsun gözüme falan :) 0 0 Yorumla
Qbeylerbeyi35 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Karşı cinsi etkilemek için oyuncak olmayı sevmem 1 1 Yorumla çarliabiniz +1 yıl ne yaparsın Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kullanmıyorum yürüme cümlesi sdjdjjs 1 2 Yorumla çarliabiniz +1 yıl bodozlama :D Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Swksjsj hayır tabiki de 😅 Yorumla
Dokungaç Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Cin kime karşi burada? 1 2 Yorumla çarliabiniz +1 yıl Cins yazacaktım olmadı :D Yorumla Dokungaç +1 yıl Olsun olduğu kadar 🚬😁 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fok balıkları neden yalnız? 😀 1 2 Yorumla çarliabiniz +1 yıl :S :D :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀 Yorumla
Skdjrhddjdjf Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ben erkek sen kadı hadi gel bana dön de yeter 😄😂 1 1 Yorumla çarliabiniz +1 yıl :D :D Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cine yürümem ya😂 1 1 Yorumla çarliabiniz +1 yıl s tuşu basmamış :D :D Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Senle konuşmayınca o gün hiç geçmiyormuş 0 1 Yorumla çarliabiniz +1 yıl öyle ölmez hocam füze at Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sen ilksin cümlesi
O aşırı klasik hocam yiyen var mı hala
Sana güzelsin demeyi çok isterdim ama önemli olan iç güzellik. Ve ben henüz içinde değilim. 😜
:) :) zalimce
Her durumda ortamda söylenmez tabi ama pi. çliğini kabul edenlere söylediğinde kahkahalar attırıyor :)
@İntroverBaşkanı benn güldüm bile 😂 süpersin 👍👍 çok güzel hareketler bunlar 😂
Ne kadar zamandır bu dünyayı güzelleştiriyorsun zalımın kızı de 😂😂
düşer mi :D
Düşmezse çelme takarsın ozaman kesin düşer 😂 düşündükten sonra burada güncelleme kısmında belirt 🤣 nasıl düşürdüm ama anlatmaya gerek yok görüyorsunuzzzzzz 😂 diye yaz haberimiz olsun
öyle yapacam :D
Yaparsin ben sana güveniyorum 👍👍 ben arkandayım korkma 😂
Şu gorseldeki gibi taktiklerde artık bir işe yaramıyor en iyisi ortak nokta bulmak
Ortak nokta bulmak sıkıntı valla
Benim için kolay jzjxd
Karşı cin için bu ne münasebetsizlik hala benim değil misin diyorum
ya benimsin ya toprağın
Selamun aleyküm bilader sana bakıp sende kalıcaktım diyeriz yado
Hadi yine şanslısın, çok güzel görünüyorsun gözüme falan :)
Karşı cinsi etkilemek için oyuncak olmayı sevmem
ne yaparsın
Kullanmıyorum yürüme cümlesi sdjdjjs
bodozlama :D
Swksjsj hayır tabiki de 😅
Cin kime karşi burada?
Cins yazacaktım olmadı :D
Olsun olduğu kadar 🚬😁
Fok balıkları neden yalnız? 😀
:S :D :D
😀😀
Ben erkek sen kadı hadi gel bana dön de yeter 😄😂