Akıllı bir adamla nasıl başa çıkacağım?

Aylar önce bir gün ona her gün ilgi gösterdiğimi düşünüp bir gün boyunca arayıp sormamıştım. Akşam bana ''evet arada bir değerini anlamam için böyle yapman iyi'' dedi. Yani kötü anlamda söylemedi hem üzgündü hem de uyanık. Neden yaptığımı tam olarak biliyordu. Bende ona 'kendimce depresyona girdiğimi amacımın öyle olmadığını söylemiştim. Her zaman yaptığım hareketlere 'göze göz dişe diş' cevap veriyor. Onu yalarsam yalar, ona yazmazsam yazmaz (ama en sonunda yazıyor ve arıyor yani bir iki defa çok uzun süre küs kalmıştım) üzüldüğümde yanımdadır, desteğini ve sevgisini hissettirir ama göze gözden anlatmak istediğim, eğer ona bölf yaparsam hemen anlıyor. Kadınların erkekleri manipüle etmek için kullandığı her şeye hakim. Daha önce çok zorlu 5 kadınla uzun ilişkisi olmuş. Her ayrıntıyı biz sevgili değil arkadaşken uzum uzun dinlemiştim. O zamanlar yarım kulak dinliyordum ama yeterince bilgi var. O kadınlar bu adama cidden iyi davranmamış, şu an çok akıllı, çok uyanık ve ne istediğini biliyor. Şımarırken geriliyorum. Ne yapmalıyım? Hiç bu kadar uyanık bir adamla ilişkim olmamıştı.
Akıllı bir adamla nasıl başa çıkacağım?