Erkekler ne tür kadınları sever? Her işini kendi çözen kadını erkekler sevmez mi? Sizin düşünceniz nedir?

Erkekler ne tür kadınları sever? Her işini kendi çözen kadını erkekler sevmez mi? Sizin düşünceniz nedir?

Bir erkeğe olan ihtiyacı günlük yaşamının kolaylaştırılması, özel işlerinin görülmesi için değil, erkeğin "O" kişi olmasından kaynaklanıyorsa o kadınlara daha fazla saygı duyuyorum. Kadının hayatını herhangi biri kolaylaştırabilir, bir çok özel işini de parası karşılığında birine yaptırabilir. Bunlar için erkeği kullanmasına gerek yok. Bana bağımlı yaşamak isteyen kadınlar bana itici geliyor. Onun yanındaki varlığımın, onun için işgücünden daha farklı bir anlamı olmasını isterim. İnsan işyerinin hemen yanındaki araba yıkamacıya da arabasını bırakmasını da kocasından istemez, değil mi?
Erkekler güzel sürekli parası için onu sevecek seksi kızları severler. Ama ben böyle düşünmüyorum, benim düşüncem dış güzellik olarak sporu seven fit biri veya zayıf da olabilir ve bakımlı olması da şart ve kalbimi sevecek hissedecek saygıyı sevgisini ilgisini asla bırakmayacak birini istiyorum tabi olursa 😑
Hayırlısı olsun hakkınızda..
Rica ederim.. 😊
Her işini kendi halletsin kimseye muhtaç olmasın isterim kadın dediğin kendi ayakları üzerinde durmalı. Yarın öbür gün erkeğe bir şey olursa kadın hayatına kaldığı yerden devam edebilmeli
Her erkek böyle düşünmüyor ne yazık ki..
Bana göre yanlış düşünüyorlar birine muhtaç olmak iyi değil
Kesinlikle.. Her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı..
Durun çalışın ekmeğinizi kazanın kimseye eyvallah etmeyin 😌
Teşekkür ederim eic için 😄
Rica ederim.. 😅
Güçlü kadın sevmez tc erkeği. Muhtaç olsun ister. Sorgulamasın koyun olsun ister Ülkenin yarıdan fazlası bu kafada en azından🤔
Kesinikle.. Bu yüzden güçlü olan kadınlar yalnızdır..
Aynen öyle🤔 eski manitam zeki kadın severim ama benden zekisini sevmem derdi 😂 öylede oldu😂
😂😂 Geçmiş olsun en azından yol yakınken öğrenmişsin düşüncesini..
Teşekkür ederim😇😀
Rica ederim.. 😄
Cevap
30Cevap
Maddi manevi onları kullanan, onları pohpohlayan, gaz veren, yardımına muhtaçmış gibi davranan, güçsüz, mümkünse onlarsız hareket edemeyen, her şeyi onlara danışan, umursamayan, basit olan ama zor görünen kadınları sevenler çoğunlukta.
Kesinlikle.. 😅
Hiç de sevmem bu saydıklarını. Iyyy çok itici. Bensiz her işini halledebilen, bağımsız, becerikli bir kadının bana amele ya da uşak olarak değil, başka bir sıfatla ihtiyacı olur, onu tercih ederim.
@Banker_Bilo istisnalar kaideyi bozmaz :)
Benden de çok vardır, emin ol. Size denk gelmemiş. Gerçi her işini kendi halleden kadın, erkeği adam yerine koymuyor ki... Bunları ben yapacaksam sana ne gerek var diyor. Erkeği işgücü olarak görüyor çünkü, içindeki dişilin tamamlayıcısı olarak görmüyor. Sanki erkeğin tek görevi kadının işlerini halletmekmiş gibi...
Kadınlar her işini zaten kendi halledebiliyor, halledebilir. Nenelerimiz bile tarlada çalışırken dedelerimiz kahvede çay kahve içiyordu :D erkeği işgücü olarak görmüyor kadınlar yani. Hangi işimizi hallediyorlarsa artık de hele?
Vekaletname ile yürüttüğüm abonelik işleri, getir götür işleri, araba yıkatma, yazlık/kışlık lastik değişimi (lastikçi evden ofise yol üstü), site genel kuruluna vekaleten katılmak ve anne olarak yapabileceği, hatta yapması gereken pek çok şey... Diğer çocukların anneleriyle gittiği bir doğumgünü partisine tek baba olarak gidip 15 tane kadının arasında kaldım. Bu saydıklarımın arasında bir kadının yapamayacağı bir şey var mı? Ama benim aptallığım. Her şeyini kolaylaştırmaya çalışırsan böyle görevin oluyor işte, yapmayınca da sen kötü oluyorsun. Yahu bütün kadınlar bahçeye dikecekleri çiçekleri gidip kendileri seçer alır, bunu da bana yaptırıyordu.
Kafama s*çayım, değmeyecek biri için boşa paralamışım kendimi yıllarca... Sonunda da gitti başkasının altına yattı...
Ben olgun ve aklı başında ama bir yanda da deli dolu çocuksu komik ve eğlenmeyi bilen bir kadından hoşlanırdım.. ama en önemlisi tabi ki de karakterimiz uyumlu olmalı, yani birbirimizi anlamalıyız yanımızda olmalıyız ve hiç bir zaman bırakmamalıyız.. bir de kendi ayaklarının üstünde duran kendi kararlarını alan bir kadın olmalı
Kendi görüşü olan her şeye tamam demeyen, didismesini inatlasmasini bilen, kurduğu her cümleyi hissettire bilen , güvenveren , bir duruşu olan , özelin olduğunu hissettiren, benimle ilgili her detaya hakim , kahve ve pirinç pilavıyla arası iyi bir kadına yok demem
Güçlü kadın profilinin erkekler tarafından daha az tercih edilmesi konusunu ben ataerkil kültürümüz yüzünden ev işlerinin kadına daha çok yüklenmesine bağlıyorum.
Genelde bu iş dengesini de erkek dışarıda bir adım öne çıkarak dengelemek istiyor. Eğer dışarıda da kadın en az erkek kadar her şeyin üstesinden gelmeye başlarsa erkek kendini işe yaramaz hissetmeye başlıyor.
Bu da duygusal anlamda erkekleri rahatsız ediyor.
Aklıma trip atmayan, güçlü, çözüm odaklı, şefkatli ve güleryüzlü, bakımlı kadın geldi ilk anda ama kendi adıma ben sadece sevdiğim erkeğin sevdiği tarz kadın olayım bu benim için kâfi. Seveceğim erkeğin haricinde ki erkekleri bilemem bilmek te istemem. Her çift kendisine özgüdür daima.
Tatli ve hırçın olmayan özverili başarılı anaç kadınları güzel gülümseyen bakışlarıyla etkileyen iyi bir kişiliğe sahip zeki bakimli kibar ve yanında rahat hissettiği vs... uzar gider daha bunlar bir kaçı
bazısı nefes alanları bazısı nefes almayanları bile :D
O bazılarını es geçelim.. 😅
Neyse bir şey demeyeceğim.. 😂
Peki Allah kabul etsin.. 😅
😄😄
Zeki ve güçlü kadın, ancak dişlerini erkeğe geçirmeye niyetli olmayan. Güçlü ve zeki olduğunu erkeği severek ispatlamalı, onunla savaşarak değil. Türkiye'de böyle kadın maalesef çok az.
Düğün karakterli Allah inancı olan sevdiğini. Aslanlar gibi kollayan yanında olan yardım sever saygılı vatanın milletini kınayan değil seven insan isterdim bir erkek olarak
Erkekler genellikle kendini beğenmiş kibirli böyle havalı şımarıkları severler ama nerede iyi kalpli güvenilir birini de cepte sanarlar onları da hiç sevmezler
Benim için saygılı , güvenilir ve espiri anlayışıma uygun biri olması yeter. Her işini kendi çözen kadın sevilir tabi neden sevilmesin ama ben her şeyde mükemmelliyetçi insanları sevmem bir şeyi eksik yaptığında veya unuttuğunda küçümseyebiliyorlar insanları öyle arkadaşlarım oldu.
Bana bakmicakları kesin bakımsızım kiloluyum ve 5 parasızım beni kim ne yapsın yemek yapmayı2pek bilmem
Erkeklerin ne tür sevdiğini bilmem ama her işini kendi çözen kadınların hiç kimseye ihtiyacı olmadığını söyleyebilirim.
Yav erkeğine göre değişir. Kimi cilveli sever, kimi eli işte, gözü oynaşta sever, kimi tatlı dilli olsun, kimi sadece güzel olsun ister... Kişiye özel cevaplanabilecek bir soruya milyonları muhattap etmek gibi bir şey bu soru
ben soguk kizlwri severim oyle samimi kizlari sevmem
Her seyiniz dis gorunus oldugun ixin sadece guzel olan ve verenleri severler
Kadınları sevmiyoruz aslında onların bizi sevmesini seviyoruz
Espirili güler yüzlü kendini bilen bayanlardan hoşlanır sever
Paracı olmayan, samimi sıcakkanlı yüksek libidolu, ilgili, değer veren, bakımlı güzel çekici giyinen
Her erkeğin farklı isteği olabilir bu konu da ama en çok çekici ve alımlı olsun ister.
Bence es ayna gibi olmali partner nasil görünmek isterse o sekilde göstermeli
İnsanları cinsiyetlerine göre genellememek lazım sonuçta herkesin kişiliği farklı ama genellemek gerekirse önce sevdikleri fiziksel özelliklere sahip olan kadınları severler bence. Gördüğüm kadarıyla söylüyorum herkes böyle değil tabi.
Hiçbir zaman bir kadın erkeğin seveceği türden olmazsa o zaman erkekler sever. Sonuçta kendi alışkanlıkların ve sevdiğin şeyler dışında bir şey görürsen merak edersin. Nesi bu kadar güzel falan dersin. Herkes olduğu gibi olursa sevilir yani
Hanım hanımcık, sevecen, terbiyeli, hoş görülü, görgülü ve biyajcıkta cilveli, sinirden bulaştı bana da☝🏼 😅
Bizim türkolar pipisi olmayan her canlıyı çok sever ne olduğunun bir önemi yok, nefes alıp veriyorda 1 tanede delik varsa okeydir
Günül eğlendirmek seksi
Evlilik amaçlı sadakatlı
Aşko kuşko kadınları seviyorlar genelde 😃
😄😄
🤷🏼♀️ büyük soru işareti 😂
😂😂 Her işini kendi halleden kadınları seviyorlarmış.. 😅
Pardon sevmiyorlarmış.. 😅
Bak bunda haklısın.. 😅 Sözünü dinleyen bir dediğini iki etmeyen.. 😅
Az konuşan, az düşünen.
Aslında susan konuşmayan kadından korkmalısınız..
Korku imparatorluğu gibi, yeterince korkuyoruz kadınlardan.
Konuşmayan kadın dediğiniz için söyledim aslında.. Konuşmayan susan kadın tehlikelidir.. Ne düşündüğünü bilemezsiniz..
Ben anladım :) Bakma böyle yazdığımıza, gerçekten korkuyoruz.
Evet ona rağmen susan kadın tercih etmeniz çelişkili geldi bana..
Korkularımla yüzleşiyorum.
Hımm anladım.. 😄
:)
gözüne hitap eden, dibine kadar parasını yiyen kadınları daha çok seviyorlar
Beni anlayan
Seni anlayanı bulursan hiç kaçırma..
Erkekler her işini kendi halleden kadını sevmezmiş.. 😅
Profiline yaz birileri çıkar belki.. 😂
Hı hı güldürdüm ama.. 😂 Bilmem artık nerden bulursun.. 😅
En güzeli.. 😅
Şahsen boyle kriter koymak sacmalik
Naif sessiz katakter sahibi