Mesaj atmasını beklediğiniz biri var mı?
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Mesaj atmasını beklediğiniz biri var mı?
Bir dönem yazan insanları belli bir süre sonra hayatımdan birçok şeyi aldı gitti artık bu saatten sonra insanlardan fazla bir beklentim yok huzur versinler yeter, çünkü çoğu insan artık işine geldiği gibi yazmayı veya davranmayı tercih ediyor Ben de bu saatten sonra beni mutsuz edecek hiçbir şeyle uğraşmaya vaktim de yok kafam da yok.
Cevap
15Cevap
Şimdi yok desem kendim bile inanmayacagim 😄
Hayır yazmasını beklediğim birisi yok.
Yok ama cidden o duyguları çok özledim kalbin ritmini değiştirmeye bilir ama en azından heyecan verin o da yok :))
Yazınca her yerden engeli yiyince kalmıyor yazacagını beklediğiniz biride demekki diyoruz hak ettigimiz bu işimizde gücümüzdeyiz
Mesaj atmasını istediğim kişiye ben mesaj atarım beklemem
Yok ama tekradan aşık olmak istiyorum hecanla bana yazmasın beklemk falan
Bir oyundaki arkadaşım yazmayı bırakınca öldüğünü düşündüm henüz unutamıyorum.
Hesabınıza para geldi bildiriminde başka beklediğim bişi yok
Olsa bile bu siteden yazan biri olmaZZ OYLE biri yok çünkü
Hayır ben kendimle mutluyum kimseye gerek yok aga kafa rahat olucak
Var ama zarar göreceğiz dayanıklı gibi gözüküyor bekliyorum sadece
İlgisi olan yazar arkadaş. Gerisi umrumda değil.
Aynen öyle. Yazmak isteyen her türlü yazar. Ben beklemem şahsen bana yazsın etsin diye. Yazmıyorsada kendi bilir kendi kaybeder benim gibi birini.
İsteyen yazar isteyen yazmaz
Aynen bende aynı kafadayım tamamen. İsteyen yazar istemeyen yazmaz. Kimseden bir beklentim falan yok illede bana yazsın peşimden koşsun diye.
Hayır yok
Aynen benimde yok öyle dediğim biri olmasında. Böyle çok daha iyi bence. Birinden mesaj falan beklemem şahsen ben ekstra bir çaba falanda göstermem bunun için kendi keyfi bilir herkesin.
malaesef var kandil mesajı attım eski sevgilime görüldü bile atmadı
Evet var ama yazmaz ki
İntikam soğuk yenen bir yemektir 😎
Hayır, yok
Aynen benimde öyle dediğim biri yok. Kimse yazmasın mümkünse kafam artık ne aşkı kaldırıyor ne de başka birşeyi. O yüzden mesaj beklediğim kimse yok.
Yoktur
Aynen benimde yok. Yazan yazar ben şahsen beklemem öyle mesaj falan atmasını bana. Yani ekstra bir çabada falan bulunmam yazmıyorsa kendi keyfi bilir.
Var ama o mesaj sanırım gelmicek..
Yok.
Hayır yok açıkçası.
Hayır yok
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?