Aşk İlişkileri Sevgilinize bazen "off aşkım senin güzelliğin/yakışıklılığın gerçek mi ya" der misiniz? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sevgilinize bazen "off aşkım senin güzelliğin/yakışıklılığın gerçek mi ya" der misiniz 🤔#Aşkİlişkileri Sevgilinize bazen "off aşkım senin güzelliğin/yakışıklılığın gerçek mi ya" der misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl abartılı ve samimi olmayan davranışlar listesinde ilk sırada bu cümle olsun. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Demem 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Evet derm o benm icin dünyanın en karizmatik erkegidr 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. sevgilim yok olsa der miydim bilmiyorum 1 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Dememiştim böyle bir şey eski sevgilime. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır demem 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Derim 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevgilim yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
abartılı ve samimi olmayan davranışlar listesinde ilk sırada bu cümle olsun.
Demem
Evet derm o benm icin dünyanın en karizmatik erkegidr
Ara ara derim
sevgilim yok olsa der miydim bilmiyorum
Dememiştim böyle bir şey eski sevgilime.
Bi ara dedim elimde kaldı😂😂
Hayır demem
Derim
Sevgilim yok
Derimm