Bulunan özelliklere ✅ atın
Bulunmayanlara ❌

Ayhan Işık, Serdar Gökhan, İzzet Günay ve Kartal Tibet gibi olmalı. O tarz erkekleri yakışıklı ve albenili buluyorum. Oturmasını kalkmasını bilen, zarif, sadakatli adamlar onlar, ah hepsine de bıyık nasıl çok yakışıyor, ben İzzet Günay'ın nasıl yakışıklı bir adam olduğunu Vesikalı Yarim filminde görmüştüm, adama eriyip bitmiştim, yahu bu adam bu denli yakışıklı mı demiştim bakarken ve izlerken, ses tonu da böyle mükemmel olmalı, tıpkı İzzet Günay'a ses veren, seslendirmesini yapan Hayri Esen'in sesi gibi. Serseri tipli adamları beğenemiyorum ruhen karakterli olsalar da. Maço olmayan lakin yaşı geçkin, her bakımdan olgun, karakteri oturmuş, güzel sigara içen (ah o içtiği sigara ben olsaydım dedirtecek kadar güzel sigara içen), boylu poslu, sportif, göbeksiz, mis gibi kokan, öz bakımına ehemmiyet veren, iki lafın belini kırabileceğim, alkol almayan bir adam olmalı erkek dediğin. Nasıl yaklaşacağını bilmeli, kanatlarımı kırmamalı, ellerinde sımsıkı tutmamalı beni, boğururum. Ah bir de beni salıncakta sallasın, çocuklaşalım birlikte isterim, karşılıklı kitaplar okuyalım birbirimize isterim lakin en çok o kitap okusun, saçlarımı okşamaktan da geri kalmasın okurken, olabildiğince şeffaf olabilmeliyim onun yanında, erkek dediğin kadına o rahatlığı verir, kadına kendi olmanın rahatlığını verir, ah hastayken kendi elleriyle çorba da yapsın bana, dinlesin isterim beni, doyasıya saçmalayabilmek isterim onun yanındayken ve beni saçmalayışlarımla sevsin isterim, olduğum halimle, değiştirmeden.
Değişken olmamalı erkek dediğin, dönek olmamalı, bu benim kadınım diye savunmayı bilmeli. Kadına hayalini kurduğu aşkı yaşatmalı. Yeşilçam oyuncularını örnek almalı erkek dediğin, kendi atasından gördüğü nahoş davranışları deği. Kadına hükmetmeyi erkeklik bilmemeli, kadın zaten şayet kendisi İzzet Günay, Kartal Tibet gibi bir adamsa kendiliğinden teslim olur kendisine.
Çok iyi tarif etmişin 🌹
Hepsi var ✅ #net
Sigara hariç ❌
O da olmasın, kötü alışkanlık 👍
🍀💪🏼
Erkek dediğin net olmalı, karakterli olmalı, karşı cinse karşı koruyucu davranmalı, her anlamda güçlü olmalı, mıy mıy olmamalı elinden her iş gelmeli, birde güzel sevmeli bebek gibi sevmeli🦋
Süper yorum hepsi yess ✅
Kalbî güzel olacak.
✅
Aynı senin gibi prensim.
Sen balsın bal prenses 🍯
Gururumu okşuyorsunuz prensim.
Gerçekleri söylüyorum tatlı prenses
Teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim
Cevap
9Cevap
Erkek dediğin sevdiğini kıskanmalı. güzel kardeşim olmamalı
Evet bencede
Karakterli net olmalı kadına değer vermeli.. kadına el kaldırmamalı şiddet uygulamamalı.. cesur ve dürüst olmalı..
✅
Net olmalı, özü sözü bir olmalı.. bir şey söylediğinde acaba mi dememeliyim o yapar evet diyebilmeliyim
Her gün yapmalı doyumsuz olmali. dayanabilen kadın varsa
😂💪🏼 her gün yapabilmeli erkek adam ✅
Net olmalı, ne istediğini bilmeli.
Yess ✅
Karakter sahibi olmalı
✅ 🌹
🌸🤍
Rica ederimm ☺️🌸
hem yatakta hem iste iyi olacak
✅💪🏼
Erkek dediğin şerefli olmalı
✅
Kontrolü elinde tutar..
Gif dekiler kim
Bilmem Temsili 😄
Kız güzelmiş
Mary&francis- Reign
@StoneeCold sen de herşeyi biliyorsun 😄🌹
Diziyi izlerken bu kadına ve arkadaşlarına sürekli saydırdığım için gayet net hatırlıyorum 😅
@StoneeCold dizinin konusu ne
Iyi mikmeli🤣🤣
😂💪🏼✅🫣
Garı gibi olmamalı😂
Arkak olmalı yani😄✅
Bu da tamam
“Gevşek olmamalı”
Yes✅
Sadık olacak...
Doğru ✅
Karakter sahibi.
En önemli ve temel şey ✅
sert olacak
✅
Savaşçı olacak
✅
Ruh eşi olur
Ruh eşi bir tane oluyor demi yoksa
O kişi olmalı mı yoksa frekans uymalı mı?
Süper doğru bence , umarım en kısa zamanda bulsun seni 🍀
❌
Cömert olmalı
✅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?