Karı Koca Çalışıyoruz... Allahın Haftada 5 Günü Bizdeler Ne Mahremiyetimiz Kaldı Ne Bişeyimiz Yardım Edin Ya
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konuş kırmadan üzmeden tatlı dille izah edin
Söyle hergün gelmeyin diye
Söyleyin direkt uygun bi dille
Anlamıyorlar ki Kardeşim Ya
Anlamıyorlar diye bir şey yok o evin sorumluluğu sende ve sen evlisin artık. Sizin evde senin sözünün geçeceğini idrak etmen lazım uygun bi dille dediğim gibi saygısızlık yapmadan ama ciddi bi dille artık evli olduğunuzu herkesin kendi evinde uyuması gerektiğini misafirliğin süresinin uzadığını izah edebilirsin.
Özelden Mesaj Atabilme Şansınız var mı Acaba Eşime de Baskı Yapıyorlar
Özelden mesaj atsam ne olacak ki kardeşim buradan yazdım işte ayrıca eşine ne baskı yapıyorlar neden izin veriyorsun bu duruma?
Çocuk Ne Zaman Gibi Sorular Sorup Evi Hiç Temizlemiyormusun Gibi Baskılar Halbuki Ailemden Bende Daha Temizdir Eşim
Yahu karışamazlar sen niye cevap vermiyorsun ki? Ayrıca saygısızlık yapıyorlarsa sizin moralinizi bozuyorlarsa misafirliğiniz uzadı de
Yanlış Anlayacaklar Sonra Kavga Çıkıcak Adım Gibi Eminim Vallahi Hakkım Haram Olsun Gibi Laflar Çok İyi Biliyorum
Sütüm Haram Olsun Der Ne M*l Ailem Var Benim Arkadaş Ya
Sütüm haram olsun dese bile haram olmuyor bu arada çünkü o süt hakkı bebeğe ait anneye değil. O da annesinden emdi zamanı gelince ve bebek oluşmadan süt de oluşmuyor yani bebeğin hakkı olan şeye hakkımı helal etmiyorum diyemez
Bak kardeşim düzgün bi şekilde sınır çizmezsen ne ailenle birlikte yaşarken mutlu olabilirsin ne eşinle mutlu olabilirsin ve zamanla eşin sana saygısını yitirmeye başlar senin sözün geçmiyor çünkü evde dengeyi kur o zaman niye ayrı eve çıktınız ailen dakika başı gelecekse mantıklı mı?
Ahh Gel Bide Sen Anlat Onlara Güzel Kardeşim Laftan Anlamıyorlar Yemin Billah Cinsel Hayatım Bile Hok
Kaç yaşındasın
25.
Bazı gerçekleri yazacağım konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum duygu mantık akıl dengesi kurarak umarım durumu anlarsın.
1- Ailen senin evlendiğinin farkında değil.
2- Ailen hala küçük çocukları sanıyor seni
3- Onlara sınır çizmediğin sürece böyle düşünmeye devam edip didiklemeye devam edecekler.
4- Sen sınır çizemezsen eşin de sana saygı duymamaya başlayacak ilişkiniz zedelenebilir.
5- Sen artık evlisin ve birinci önceliğin karın, anne baban sonra gelir. Yuva kurdun çünkü eşinin senin sağlam duruşuna yeri geldiğinde onu korumana ve doğru uslubla bazı konularda uyarmana ihtiyacı var. Sen onu koruyamazsan kim koruyacak, kim sahip çıkacak? Anneni kır üz demiyorum ama eşinin psikolojisini bozuyor o tutumu hem sizin eve gelecek hem de eşinin temizliğine laf edecek oldu yani. Eşin bu duruma sabrediyor diye onun iyi niyetini su istimal ederseniz durum daha kötüye gider kimse kimseye uzun süre tahammül etmez herkesin bi patlama noktası vardır yani o yüzden sen evli olduğunun farkına var önce çocuk değilsin beni dinlemezler falan ne demek oluyor? Sizin ev sizin kurallarınız kimse karışamaz bitti. Söyleyeceklerim bunlar daha fazla bir şey yazmayacağım umarım bu dediklerimi iyice düşünür ve güzelce sınır çizebilirsiniz. Mutlu bi evliliğiniz olması dileğiyle..
Allah Razı Olsun Çok Teşekkür Ediyorum.. Yarın Konuşacağım İnşallah Ciddi Bir Şekilde... Herkesin İşi Var Gücü Var Hadi Hasta Olsalar Anlarım 1 Aydan Beri Aynı Şey. Yarın Son Durumu Belirtirim Size Eşim Ve Kendi Adıma Tekrar Sağolun Sizide Gece Gece Rahatsızlık Verdiysek Özür Dilerim 😊🙏🏻
Allah cümlemizden razı olsun, estağfurullah rahatsızlık vermediniz temennim en kısa zamanda bu durumun çözülmesi 🙂 hayırlı geceler