Aşk İlişkileri 2 ay Bugüne kadar kimse bana sevgilim olur musun demedi, neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ne bilim diger kızlari kıskanıyorumm işte keşke onlar kadar güzel olsaydim Bugüne kadar kimse bana sevgilim olur musun demedi, neden? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 2 ay Olabilir normal bir durum pek fazla ortamlarda takılmıyosanız normal bir durum açıkçası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Sevgilim olurmusun denmşyo zaten konuşulur sonra ben senden hoşlanıyorum bende senden sonra zaten konuşa konuşa insan bi bakıyo sevgili olmuş 0 1 Yorumla burhandeja15 2 ay Aynen öyle insan tanıdıkça sever karşındakin ama ilk görüşte aşk zor geçici oluyor o ilk görüşte aşk olanlar Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevgilim hatta karım ol … 0 7 Yorumla Soran 2 ay Görsen öyle demezsin Yorumla burhandeja15 2 ay Göreyim Yorumla Soran 2 ay Gerek yok Yorumla burhandeja15 2 ay Hayır var Yorumla burhandeja15 2 ay Dur anonimden çıkayım Yorumla burhandeja15 2 ay orada misin Yorumla burhandeja15 2 ay Ciddiydim ben seni görmek istemiştim Yorumla
Feuilleter Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Sevgilim olur musun 0 5 Yorumla Soran 2 ay Gerçek olamayacak bir hayal Yorumla Soran 2 ay Bana biri sorsa ağlardım o an Yorumla Feuilleter 2 ay Hayır Yorumla Feuilleter 2 ay Ağlamana gerek yok inan bana Yorumla Soran 2 ay Keşke elim yuzum senin gibi olsaydı, çok sanslisin Yorumla
AnkaraDaBirAydınlı Takip Et Xper 4 Yaş: 30 2 ay Belki de guzelsındır ama zamanı vardır hersyın 0 2 Yorumla Soran 2 ay Sanmıyorum Yorumla AnkaraDaBirAydınlı 2 ay oyle dusunme kendıne guven bıra z Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bahtı güzel olsun 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 82% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Derler ins 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 19,2b cevap paylaştı. Çok şanslı kadın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Olabilir normal bir durum pek fazla ortamlarda takılmıyosanız normal bir durum açıkçası
Sevgilim olurmusun denmşyo zaten konuşulur sonra ben senden hoşlanıyorum bende senden sonra zaten konuşa konuşa insan bi bakıyo sevgili olmuş
Aynen öyle insan tanıdıkça sever karşındakin ama ilk görüşte aşk zor
geçici oluyor o ilk görüşte aşk olanlar
Sevgilim hatta karım ol …
Görsen öyle demezsin
Göreyim
Gerek yok
Hayır var
Dur anonimden çıkayım
orada misin
Ciddiydim ben seni görmek istemiştim
Sevgilim olur musun
Gerçek olamayacak bir hayal