Yani işte 17 yaş kız falan ve büyük adam 🥲ben de büyüklere aşık oluyorum ve Yaşıtlarım ve ergenler hiç hoşuma gitmiyor hatta bugüne kadar sevgilim olmadı sırf bu yüzden
Küçük kızlar ve büyük erkeklerin ilişkileri hoşuma gidiyor bu normal mi?
hayır kanka tabi ki de normal değil bu çok yanlış kötü bir düşünce söylediğin şeylere hak veriyorum yaşıtlarımızın ergen olması vs bunlara hak veriyorum haklısın o laflarda ama bu düşünce konusunda çok yanlış düşünüyorsun bu düşünceden kurtulman lazım acilen ve ayrıca şöyle de bir durum var genelde yaşça büyük olan erkeklerin amacı sadece genç olan kızları kullanmak oluyor o yüzden dikkatte etmen lazım
Bu oldukça normal hem olgun erkeklerindd işine geliyor çıtır çıtır kız ve genç hissettiriyor ve ikinci bahar yaşıyorlar benimde yaşım yüksek iyi bilirim bu işleri
Şöyle söylim her insan bir değil libidolarıda bir değil az libido varsa napıcak çıtır hatunu. ya da genç kızı vardır adamın kızım yaşında hatunu yapamam der vicdan yapar spesifik şeyler bunlar
Yani isteyebilirsin bu normal ama bence olduktan sonra bir daha olmasını istemeyeceksin çok nadiren uyum yakalama şansın var o da çok zor o yüzden insan dengiyle olmalı. 3 5 yaş ı o kategoriye almıyorum