Erkenden uyuyo hep saat 10 11 gibi uykun geldi mi diyo hayır senin diyorm evet diyo iyi geceler falan diyorm uyuyo mu uyumuyomu bilmiyorum
2 ay
Sevgilim erkenden uyuyo sizce gerçekten uyuyo mu yoksa başkasıyla mı konuşuyor?

Erkenden uyuyo hep saat 10 11 gibi uykun geldi mi diyo hayır senin diyorm evet diyo iyi geceler falan diyorm uyuyo mu uyumuyomu bilmiyorum
Yani demekki yoruluyor. Yorgun olan adam erkenden uyur oturmaz geç saatlere kadar. Başkasıyla konuştuğuna dair eğer şüphe falan duyuyorsan o zaman ara. Arayınca zaten kiminle konuşup konuşmadığını kendi gözlerin ile görürsün. Belki o zaman hemde bu şüphelerin bitmiş gitmiş olur hemde güzel bir şekilde rahata ermiş olursun diye düşünüyorum ben.
Arasam ne ki başka bir yerden konuşuyo olabilir
Onda da hakli olabilirsin. Erkek milleti sonuçta bu düzgün durmaz. Yani böyle bir şey yapıyorsa bile merak etme sen eninde sonunda ortaya çıkacaktır illa.
eğer çalıştığı bir iş falan yoksa yalan söylüyordur net iş varsa çalıştığı işe bağlı olarak değişir ağır bir iş yapıyorsa ondan uykusu erkenden geliyordur ve uyuyordur normal olarak ama eğer öyle ağır bir işte çalışmıyorsa yalan atıyordur
Okula gidiyo bide okuldan sonrada iş yapıyo
ne işi yapıyor mesela
Kayısı doldurmaya gidiyor onları taşıyor
anladım yani öyle çokta ağır bir iş değil aslında ama hemde okula gittiği için öyle olabilir okulu saat 8 de başlıyor olsa mesela sabah 7 de kalksa 8 de okula gitse sonra okuldan çıksa işe gitse yani günlerini yorucu geçiriyor kısacası o yüzden doğru söylüyor olabilir ama yalanda söylüyor olabilir aradan biraz zaman geçsin eğer zaten bir şeyler varsa ortaya çıkar
Aynn öyle ama telefonu falan bana veriyo hatta şüphe ettiğim zmn istiyosan tlefonumu verym bak diyor hep ben kendimden eminim diyor aksine hiçbirsey gizli kalmaz her şey açığa çıkar yani
o zaman bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bir şey olsa zaten telefonda çıkar ama gelmeden önce siliyor da olabilir her şeyi telefondan ama yok yok şimdi aklına kötü kötü şeyler sokmiyim fazla düşünme bence bir şey varsa zaten zamanla ortaya çıkar ama var gibi durmuyor
Ama ne bilym mesaj atıyorm mesela sürekli tek tik oluyo hep erken uyuyo şüpheye düşüyorm ondn
yok şüpheye düşmen normal haklısın zaten şüpheye düşmekte ama bence zamana bırak çünkü zamanla belli olur bir şey varsa
Aynn öyle yapcm
Cevap
4Cevap
Bu saatte uyunutmuymuş hiç
Samimi gelmedi bana
Okula gidiyo okuldan sonrada işi oluyo
Deneyebilirsin onu ancak öyle anlarsin
Nasıl mesela
Nasıl yani anlamadm
Açık konuş
Aynısını ben yapiorum az önce uyuyorum dedim mesela
İyi güzel bir şey gibi söylüyomsn bide
Ya hayır amacım yutupda video izlemek burada takılmak vs bunları ona diyemem mecbur uyuyorum dicem
Yalan söylemekten iyidr bence neyse onu de
Bunları desem üzülecek benle konuşmak yerine onlarımi yapickasin die haksizmiyim
E sende madem onu yanında istiyosn bunları yapma yani onu kaybetmek istemiyorsan
Asla istemiorum üzmemek için elimden gelen çabayı gösteriyorum senin sevgilinde benim gibi düşünüyor olabilir belki
Öyle düşünüyorsa benim onla bi işim olmz senin sevgilinin yerinde olsam seni dirmeken bırakırdm
Sevdiğimizden yapıyoruz aslında ama anlamiosunuz
Seven insan bunları yapmaz dürüst ce sevdiğine sadık kalır
Ben aldatmiorum ki ve çokta sadigimdir
Bı yandan sende haklısın ama
Tm da sevmek çok başka bir duygu mesela birisi bana yalan söylediğini yakaladğm zmn o benim için biter ne yaparsa yapsın
Evet yalan demek çok kotu bir şey burada haklısın asla olmaması lazım ama yakalanırsam da durumu güzelce anlatmaya çalışırım derim ona tatlım böyle böyle forumda takılıyorum bunu desem üzülecektin sana yazmayiota orada millete yazdığım icin
E o kız seni kabul eder mi peki demez mi ben bunları hak edck ne yaptım sana
Belkide kabul etmez ozaman bana da ne derse onaylamak yakisir
Demek ki sende sevmiyomuşsun seven tek kalemde öyle silemez
Seviorum ama ayrılmak isterse ne gelir elimdeb
Kendi elinle kaybedersn yani bile isteye bidahada onun gibi sevenini bulamazsn
Bilmiyorum seninki böyle deildir İnşallah uzulmeni istemem
Okadar deyil bizimksii ciddi ilişkimiz birbirmizdn gizli saklı mız yok
Ha yalan söylüyorsa da beni kandırıyo olabilir ama yukarıdakini kandıramaz oyüzden vicdanım rahat
Bizim ilişkimizde 1 yılı geçti aslında bakalim
Hmm
Hayırlısı
Hayırlısı kardeşim hepimiz icin
Peki ilk teklif eden omu oldu sen mi
Ben yaptım aynı okuldaydik zamaninda
Ayn öyle
Aynisimi sizde
Hmm anladım
Peki sevginiz karşılıklımıydı yani oda seviyormuydu seni
Evet
Aslında sevdiğini sanmiordum bence zamanla sevdi sevgili olduktan sonra sevdirdim kendimi
Anladm
Ailene falan anlattın mi peki
Benim ilişkim olunca derim aileme her zaman
Ee şu an aranız nasıl mesela ne olursa olsun yanında duruyormsn
Tabiki de ne olursa olsun elimden gelen herşeyi yaparım yapiorumda karım gibi goruorum direk
Kaç yaşındasınz peki?
19-18
Sizler
İyii
Yani kıymetini bil bence ya sonra çok pişman olursun
Ne güzel bak seni seviyomuş onun gibi kimseyi bulamazsn birdaha
Ben çok değer bilen bir insanım gercekten
İyi işte ama benden sana tavsiye onu üzme derim
Teşekkür ederim asla üzmem sizde üzmeyin birbirinizi ne olursa olsun
Ona gerçekten sevdiğini hissettir sevgisizlik çok kötü bir duygu yaşadım biliyorum madem öyle onun için herşeyi göze al saygılı sevgili ol ona karşı üzecek şeyler yapma
Elimden geleni yapmaya calisiorum
Ben üzmüyorum tamam zamanında evet üzdüm kırdım ama artık yani ciddi ilişkimiz sonuçta gerek yok güzel güzel sevmek varken neden üzeym neden duygularıyla oynayaym
İyi ozaman
Peki bir şey sorcam merak ettim
Yani çok haklisin
Sevgilin nerede yani uzak mı mesafe
Yok yakindan
Nereli peki
Cevap yokmu?
Neden cevap vermiyorsun knks ya canım çok sıkılıyor
Konuşalm
Buraya no mu birakiyim
Nereden ekleyeyim knks
Takip ediyorum seni knks zaten
Ben yazamiomki
Neden yazamıyorsun
Attirmior seviye düşük burdan no atmam kanka
Bende yazamıyorm knks
Zeynep sensin dimi
Evet benim
Lan 23 yasindamisin
Evet neden sordun ki
5 yaş büyüksün benden abla
Olabilir kardeşim
Sen 18 misin
Evets
Daha çocuğum yaw
Oyleymişsin 😅
Adın ne bari onu soraym😅
:D tamam gülme ya
Emirhan ben
Memnun oldum
Bende zeynep biliyorsun zaten 😅
Nerelisin kardeşim
Bende memnun oldum ablacim
Nerelesin kardeşim
Trabzon sen
Ben malatya
Trabzon güzel yer ya
Allah nasip eder yolum düşerse uğrarım yanına
Belki bı gün benim yolum Malatya'ya düşer belli olmaz;)
Güzel olur knks haberleşirz geldiğinde
Haberlesirizzss
Tamamm
Tamammm
Çıkmıyor knks
Benim hesap nie kimsede cikmio ya
Sana sormalı 😅
Knkss senin manitin yokmuydu ulenn 😅
Naprim ki
Seninde var
Napmaya calisiosun
Ne yapıyorum knkss