son para harcama konusunda düzeltme yapayım kendi adıma, ona yedirmeden yemekten utanırım. benim yemem mutlu etmez vijdanım el vermez ama ona yedirmek mutlu eder, insan ailesine sevdiğine ve ailesine harcadığında yaşadığı mutluluğu tarif edemez. bir erkek olarak belirteyim bunu.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGayet normal isteklerde bulunmuşsun aslında erkeklerin öyle olması sizin elinizde birazda mesela sevdiği değer verdiğim kadını mutlu etmeye yatkın bir fıtratı vardır erkeğin sizin bunu açığa çıkarmayı bilmeniz gerekiyor yani armut piş ağzıma düş diyen aptal kadınlar asla o tip bir erkeğe sahip olamaz potansiyel her erkekte vardır önemli olan o potansiyeli açığa çıkarabilecek kadındır.
20 Yorumla
+1 yılÖyle erkek olsa da ona uygun kadın denk gelmiyor bu sefer demek istediğimi nalıyorsun dimi? Ben anladım seni, çok fazla kriter koymuşsun gibi gözüküyor ama aslında gayet normal şeyler bunlar. Ama maalesef ki zor çünkü gerçekten erkek ya da kız artık devir o kadar kötü ki cinsiyeti kalmadı bu işlerin. %99 kötü %1lil kısım da nasıl denk gelecek bilmiyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
İlişkin var mı şu an?
- +1 yıl
Kendimi tarif ettim derken orasını anlamadım da karşıdakini tarif etmesin mi?
- +1 yıl
Anladım
+1 yılAnlayışlı, bebeği gibi seven, değer veren, ölümüne sadık birisinin terk edilme olasılığı %99.9 . Bu kardeşinize güvenin ve sakın böyle birisi olmayın hemcinslerim.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 267,6b cevap paylaştı.
u +1 yılVardır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnan hepsine sahip bir sevgilim var, bu bu karakter güzelliği nerden geliyor diyorum o derece çok iyi biri sadece şundan emin değilim son parasını bana harcar mı? Bu net değil ama harcaya da bilir aşırı değer veriyor bunun hiç bir zman değişeceğini de sanmıyorum. Kısacası tr de de var ama haliyle çok nadir
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😄 arkadaşı var ama kardeşleri kızz wlkwje
+1 yılVardır abicim. Bulursun elbet. Gönlüne göre.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
En hızlı terkedilecek, sinsi erkek tipi değil mi bu :) 13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlar Klubü forumunda bu gibi erkeklere uydu erkeği mi meriç mi ne o şekilde bir şey diyorlardı. Aa bir dakika ''beta'' erkek de diyorlardı. Avına ulaşmak için strateji yapması sırf sinsiliğinden diyordular, bilemedim ki ya :) Bana oksijen tüpüymüşüm gibi davranılması inan hoşuma gitmiyor. Ben olmazsam yok mu yani :)
+1 yılÇok güzel dedin ben varım da değerimiz bilinmedi hiçbir zaman
13 Yorumla- +1 yıl
Kanka güzel yorum yapmışın alkışlıyorum seni ^_^
- +1 yıl
Bu arada kanka dedim ama kankam olur musun
+1 yılÖyle bir erkek olduğunu sanmıyorum bu ülkede. İngiltere'de vardır belki. Aramak lazım.
10 Yorumla
+1 yılVar ama hafta da bir sevgilisine uğrar kesin karısını da ihmal etmez ama kızların en sevdiği erkek tipi
12 Yorumla- +1 yıl
Komik olmak isteyeceğim en son yer
+1 yılOnu hakedecek ne yapmis olabilirsin sen mesela? neden ole biri senin karsina ciksin ya da seni tercih etsin. 1 neden sole bana sadece.
03 Yorumla- +1 yıl
Sen oldugun icin sana sordum işte
paramı harcamam asla. para avcısı paragöz kız sevmem
116 Yorumla- +1 yıl
"son para harcama konusunda düzeltme yapayım kendi adıma, ona yedirmeden yemekten utanırım. benim yemem mutlu etmez vijdanım el vermez ama ona yedirmek mutlu eder, insan ailesine sevdiğine ve ailesine harcadığında yaşadığı mutluluğu tarif edemez. bir erkek olarak belirteyim bunu." Bir adamın yorumu, adamla sizin gibi erkeklerin arasında çok fark var
- +1 yıl
Tırnak içindeki paragraf altlarda bi erkeğin yorumu 🤠 "son parasını dahi partnerine harcayabilecek kadar değer veren" dediğim için mi bankamatik oldum? Sen ne sanıyosun kendini hakan sabancı mı? Paran var mı ki kızlar senin paran için birlikte olsun? Şu egonuz kendinizi büyük görmeniz beni bitiriyor sanki bankasında trilyon dolarlar var biz de araba istedik rezil etmeyin kendinizi oyuncak oluyosunuz burada lan 🤠 tip yok para yok karakter yok niye yaşıyosunuz
- +1 yıl
Evet param var ne oldu? Sende de tip mı var? Senin gibiler para veriliyorsa akşam yatakta onu telafi ederler. Yurtdışında da bu böyledir. Git Amerika'ya bak bakalım. Gelmişsin buraya para bilmem ne diyorsun. Git çalış kendi paranı kendin ye. Bırakın bu hazırcılığı. Şu TC kızlarındaki para sevdası bir bitmedi zaten. Klasik kızlardansınız. Git baba paranı ye.
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşında mı olacak, nasıl bir hidayete bu delikanlı ermiş merak ederdim cidden :)))
01 Yorumla
+1 yıl"Son parasını bile partnerine harcayabilecek kadar değer veren" :D
019 Yorumla- +1 yıl
Şu anda taş devrinde değiliz bir ilişkide herkes gücü yettiğince masraflarını ödemeli... Elon Musk seviyesinde bir servetim bile olsa bu fikrim değişmezdi.
- +1 yıl
Soru yüksek ihtimal troll de Avrupa'da kızların geneli erkeğe para harcattırıyor diyen kimse iyi keklemiş :D
- +1 yıl
Valla filmde mi gördün bilemem ama benim Avustralya ve Almanya'da yaşayan akrabalarım; Kanada'da uzun süre yaşamış yakın arkadaşım var dediklerin saçma. Gerçek olsaydı yine fikrim değişmezdi ama gerçek değil
- +1 yıl
sana taş devri kültürünü sormuyor, erkeklerin yaradılışlarında bu var diyor zamanla bozuldu bunu bozanda insan maalesef, allah seni 2 el 2 ayakla yaratmış ben seni 3 el 3 ayak diye tanımlayamam değil mi? erkeğinde önce ailesinin boğazını düşünmesi fıtratındandır, bunu ancak boğazıdan kesip ailesine yediren insan anlar bunun gururu içten hazzı mutluluğu inan bana en zengin insanda bile yoktur.
- +1 yıl
@izyonex Aile ve sevgili kavramları farklı şeyler... Eğer aile olduysan elbette maddi sınırlar çok daha az olur ama yine komple gitmez.
- +1 yıl
@izyonex Aile durumunda bir tarafın maddi gücü daha iyiyse eve ona göre destek çıkar ve sosyal harcamalarda biraz daha denge olur. Ama aile olmak ile sevgililik farklı şeylerdir.
- +1 yıl
@izyonex Ama soruda belirtilen kriter "son parasını dahi partnerine harcayabilecek kadar değer veren" ve bu kriter ilişkide benmerkezciliğin yazıya dökülmüş halidir... Sevgilim olacak insanı bırak çok yakın arkadaşım bir şeyler ısmarlamayı seven birisi ve bazen ısmarlıyor bu durumda ben özellikle başka bir şey ısmarlamak için fırsat kolluyorum çünkü bu karşındaki kişiye saygıdan gelen bir şey zira kimse kimsenin finans kaynağı değildir.
- +1 yıl
@izyonex Esasen bu çok uzun bir konu sırf bu konu için kitap bile yazılabilir zira sosyokültürel ve sosyoekonomik faktörler, sanat anlayışı, eğitim seviyesi, zeka ve entelektüel birikim gibi birçok faktöre bağlı son derece karmaşık bir konudur bu da.
- +1 yıl
@Konuşmaaw Farklı şeyler... Sevgilinin değişme ihtimali her zaman vardır fakat aile sen iletişimini kessen bile her daim hayatının bir parçası olacak bir şeydir (yurtdışında evlenmeden aile olanlar da var bu aile tanımına onlar da dahil). J. P Morgan'ın bir kadına cevap olarak gönderdiği mail var onu okumanızı öneririm. Velhasıl sevgililikte bir çeşit manevi piyasadır... Maneviyatın, hayatında kapladığı yere, karşındaki kişinin senin için kim olduğuna, verdiğin manevi ve maddi yatırımın olası sonuçlarına, ilişkinizin süresine ve güven faktörünün ne kadar oturduğuna göre oldukça değişkenlik gösteren bir faktördür.
- +1 yıl
Valla karşısındakini yürüyen bankamatik gibi görecek tüm kadınlar benden uzak durabilir zira boşuna zaman kaybetmemiş oluruz :)
- +1 yıl
Bankamatik mi? "son parasını dahi partnerine harcayabilecek kadar değer veren" dediğim için mi bankamatik oldum? Sen ne sanıyosun kendini hakan sabancı mı? Paran var mı ki kızlar senin paran için birlikte olsun? Şu egonuz kendinizi büyük görmeniz beni bitiriyor 🤠🤠 sanki bankasında trilyon dolarlar var biz de araba istedik rezil etmeyin kendinizi oyuncak oluyosunuz burada lan 🤠
- +1 yıl
Ben kendimin zengin olduğumu düşündüğümü ima edecek bir şey söylediğimi hatırlamıyorum... Sadece "son parasını dahi partnerine harcayabilecek kadar değer veren" ibaresinin son derece absürt olduğunu belirttim ve yukarıda da söylediğim gibi kardeşim gibi gördüğüm arkadaşım bile bir şey ısmarladığında mahcup olurum ve en kısa zamanda eşdeğer veya yakın değerde bir şey ısmarlamaya çalışırım ve bu saygıdan gelir... Yakın arkadaş, akraba, kardeş, sevgili, anne, baba hiç farketmez bu konularda her zaman özen gösteren birisiyim. Kullandığınız bu tanım ise karşıdan beklenen değerin benmerkezci şekilde dışa vurumudur. Gündelik hayatımızdaki anne/babadan tut sıradan bir uzak tanıdığa kadar hayatımızdaki her şey bu değer skalasına göre işler... Örneğin; eğer anne/baba çocuğuna iyi davranır onu desteklerse aralarında güçlü bir bağ oluşur, iyi bir arkadaş ile sohbetiniz uydukça ve karşılıklı güven oturdukça normal bir arkadaştan farklı birisi olur; sevgilin ile aile olduğun zamanki güven ve değer olgusu, ona güvendiğinde ve karşılıklı saygı ve uyum oranı arttığında, karşındakinin senden herhangi bir şekilde faydalanmadığına emin olduğundaki değer oranı ve geçen zaman elbette normal bir sevgili ile olan değer oranından farklıdır dolayısıyla koşullar ve alınan aksiyonlar da ona mütevellit değişkenlik gösterir.
- +1 yıl
Maddi güç oranı veya eğitim seviyesi farkı ne olursa olsun bu ve çok daha fazla parametre aslında kişilerin manevi piyasası gibidir. Karşındakine ne verebiliyorsan ve verdiklerin talebi ne kadar karşılıyorsa kişinin bu piyasadaki hissesinin değeri ve alıcısı ona göre değişir. Güzellik tek başına karşındaki için kısa vadeli ve dolayısıyla geleceği pek olmayan bir yatırım olduğu için kısa vadeli düşünen kişileri, güzellik ile birlikte zeka, karakter uyumu, entelektüel birikim, saygı ve samimiyet ise daha uzun vadeli yatırımcıları çeker. Geçen zamandaki güven ve uyumluluk oranı ise kişinin bu piyasada ne kadar tutarlı olduğunu gösterir ve yine önemli bir faktördür...
+1 yılölümüne sadık kısmında gülesim geldi!
11 Yorumla- +1 yıl
:((
Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Tr de hafif yakışıklı zor hepsi manken gibi
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFinansal köleyim ben 😂
Ama sen kendi yapacaklarını hiç söylememişsin
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl... dedi premses
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimle sorulara bakıoz şu an eğlencesine
10 Yorumla
+1 yılYasin ufak 😅 büyü gel
10 Yorumla
+1 yılefendım kanka :d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBensen bahsettin 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Cennetten çicek misin Nisa 💅
+1 yılTarife uygun biri var
17 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım var istediğin gibi
- +1 yıl
Söylerim
- +1 yıl
görücü gelmeyecek misin
- +1 yıl
adres ver
- +1 yıl
Ciddi diyorum o tarife uygun arkadaşım var ama ilişki ister mi bilemem
do u want sugardaddy ha?
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yıl4 arkadaş toplandık bu kriterleri sağlayamadık 🥹
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ya çıkmadı. Arkadaşa sordum en son adamlar Çanakkale’de şehit oldu kanka dedi 🥹
+1 yılVarsada sana bakmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Konuştu kısa biçimsiz vücutlu bıyıklarını bile almayan Türk kızı aynaya bakmadın mı sen hiç
- +1 yıl
Tipsiz Türk kızının haykırışları biraz aynaya bak
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kürt erkeklerine bir yönlen sen
02 YorumlaOha kıriterlere bak😂
06 Yorumla
+1 yılBunu hakeden kız var mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Hakeden varsa olur
- Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılAbla ketçap mayonez sıkayım mı?
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer istersen tanımak isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu benim ama eksik var. Biraz çocuksu biriyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılben varım ama napacaksın ki :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevliyim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArayan bulur
10 Yorumla Ben varim
00 Yorumla
+1 yılKetçap mayonez de olsun mu?
00 Yorumla
+1 yılHayırdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir erkeğe çok fazla talep olur sana bakmaz
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürkiyede ne kadar çirkin olursan ol prenses muamelesi görürsün. Avrupalı adam seni kesinlikle çekmez.
Cevap sahibi+1 yılBunu laf olsun diye söylemiyorum, avrupada kadınlar türkiyeye göre daha geniş mezhepli. Orada değerin daha düşük olur. Evlilik için istiyorsan işin daha da zorlaşır.
+1 yılİstanbul'da var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılVardirrr
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen varım sen istemiyorsan ben napıyım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım