Senin için bir ilişkide en "önemli" etmen nedir?
Sevgi, Saygı.
Sadakat, Tutku, Heyecan.
Sabır, İletişim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Senin için bir ilişkide en "önemli" etmen nedir?
tabi ki de karakter ve sevgidir.. yani aşk olması lazım başta.. ondan sonra da birbirimizle çok iyi anlaşmalıyız.. ve birbirimizi gerçekten de sevmeliyiz ondan sonra da Bir aşkta en önemli etmen, bana göre saygıdır. Birbirini saygıyla seven iki insan, birbirlerinin farklılıklarını kabul eder ve onları yargılamaz. Birbirlerinin duygularına ve düşüncelerine değer verir ve onları önemserler. Saygının yanı sıra, anlayış da bir aşkta önemli bir etkendir. Birbirini anlayan iki insan, birbirlerinin ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılayabilir. Birbirlerinin bakış açılarını ve deneyimlerini anlamayı başarır ve bu sayede daha güçlü bir bağ kurabilirler. Güven de bir aşkta olmazsa olmazlardan biridir. Birbirine güvenen iki insan, birbirlerine sadık kalır ve birbirlerini aldatmaz. Birbirlerinin sırlarını korurlar ve birbirlerine destek olurlar. Sevgi, elbette ki bir aşkın temelini oluşturur. Ancak, yukarıda bahsedilen etkenler olmadan, sevginin uzun süreli bir ilişkiyi sürdürmesi zordur. Bir aşkta en önemli etmenin ne olduğu konusunda herkesin farklı bir fikri olabilir. Ancak, saygı, anlayış, güven ve sevgi, her aşkta önemli olan ortak etkenlerdir.
İlk şık. O yoksa diğer şıkların anlamı kalmıyor
İlk başta doğru iletişim iletişim varsa anlayış vardır karşılıkli olarak sonra bu anlayış saygıyı doğurur dolayısıyla birlikte kaliteli zaman geçirmiş oluruz buda sevgiyi aradaki bağı güçlendirir güçlü bir bağda güven ve huzuru oluşturur yani aslında hepsi zincirleme olarak bir bütün birbiriyle bağlantılı dolayısıyla hepsi tek tek önemli
Sadakat de önemli ama seçenekler arasında sevgi, saygı diyeceğim.
Cevap
19Cevap
Sevgi aga. Her soruda söylerim bir ilişkisinin temel dayanağı sevgi. Diğerleri sadece destekleyici veya tamamlayıcı etmen.
hepsi biri olmadan aşk mı yaşanır. anlaşılmak da dahil buna.
Şıklar tatmin etmedi. Sevdiğim adam beni heyecanlandırmıyorsa o ilişki ölmüş demektir. İlişkide sevgi, saygı, sadakat, tutku, heyecan şart.
Dış görünüş. Ben tipsiz olduğum için hiç aşk yaşayamadım. Bundan sonra da olmayacak zaten.
sabır ve iletişi olmadıgı yerde sevgi saygı olmaz ki?
Sadaka tutku heyecan anlayış ve saygı olmasa olmaz.
Bitmesin ömür boyu sürsün. Monotonlaşinca direk soğuyorum.
Sevgi saygı düzgün iletişim zeka seviyesi benim için çok önemli
Sadakat saygı sevgi
Neden hepsi seçeneği yok
O zaman ankete ne gerek var?
Ne alaka herhangi bir sınavda hepsi seçeneğini görmedin mi herkesin doğrusu bir olmayabilir burada kesin olmayan yargılardan konuşuyoruz sonuçta.
Doyum ve saygı
En önemlisi sevgi ve saygı
Off aslında hepsi lazım hepsi şıkkı yok mu
Sadakat, Tutku, Heyecan.
Sevgi saygı değer verme
sadakat ait kalmak sahip olmak
Bunların hepsi gerekiyor
Dis girunus kadinlar icin
Sevgi, saygı; sadakat
aşka sokiyim
2. seçenek
Sabır