Aşk İlişkileri Erkekler neden kendi kahvaltısını hazırlamıyor da eşinden bekliyor? ceydayuz Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sabah sizinle aynı saatte uyanmak zorunda mıYa da eliniz kolunuz mu yok kendiziniz hazirlamıyorsunuz Erkekler neden kendi kahvaltısını hazırlamıyor da eşinden bekliyor? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Zihniyet sıkıntısı ve anneleri yüzünden oluyor böyle. Anneleri onları sakat gibi büyütüyor sonrasında eşlerini anneleri sanıyorlar 0 0 Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben hazırlarım o traş olurken de tras köpüğü surerim burnuna. Kahvaltidan sonra dudağından öpüp ise gönderirim. Tabi ben ondan önce işe gitmiyorsam 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur mu onlar işe gidip para kazanıp geliyor kadın evde oturuyor mecbur yapmak zorunda onlara göre böyle düşünüyor çoğu 0 0 Yorumla
mervexcxcx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Evli olsam Kim önce kalkarsa o hazırlasın kim daha dinç güne başlarsa 0 0 Yorumla
rzahsynv Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Toplumsal cinsiyet rolleri ve beklentileri, kişisel tercihler, ilişki dinamikleri. 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl kız haklı arkadaşlar, bir bardak süt için mera kurulmaz 0 0 Yorumla
turnisol Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yani bu kaliplasmis bir sey o yuzden. Ben kendim hazirlarim genelde 0 0 Yorumla
Ruhzus Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Hepsi öyle değil ya becerikli olanı alsaydın 0 0 Yorumla
Cr7ronaldo7 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Biraz da erkekler ilgi görsün demi ama 0 0 Yorumla
komando0101 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evli olsam ben hazirlarim pazarlari😂 0 0 Yorumla
pitottube Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Siz ve eşiniz ne işle meşgulsünüz? 0 1 Yorumla ceydayuz +1 yıl Sana ne Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı. Bencillik işte. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zihniyet sıkıntısı ve anneleri yüzünden oluyor böyle. Anneleri onları sakat gibi büyütüyor sonrasında eşlerini anneleri sanıyorlar
Ben hazırlarım o traş olurken de tras köpüğü surerim burnuna. Kahvaltidan sonra dudağından öpüp ise gönderirim. Tabi ben ondan önce işe gitmiyorsam
Olur mu onlar işe gidip para kazanıp geliyor kadın evde oturuyor mecbur yapmak zorunda onlara göre böyle düşünüyor çoğu
Evli olsam Kim önce kalkarsa o hazırlasın kim daha dinç güne başlarsa
Toplumsal cinsiyet rolleri ve beklentileri, kişisel tercihler, ilişki dinamikleri.
kız haklı arkadaşlar, bir bardak süt için mera kurulmaz
Yani bu kaliplasmis bir sey o yuzden. Ben kendim hazirlarim genelde
Babam hazirliyo herkes oyle degildir
Hepsi öyle değil ya becerikli olanı alsaydın
Biraz da erkekler ilgi görsün demi ama
Evli olsam ben hazirlarim pazarlari😂
Siz ve eşiniz ne işle meşgulsünüz?
Sana ne
Bencillik işte.
beraber yiyelum
Bekarım