Birisinin gerçekten sevdiğini nasıl anlayabiliriz?

Birisinin gerçekten sevdiğini anlamak için, hem fiziksel hem de duygusal olarak bazı belirtilere bakabiliriz.
Fiziksel belirtiler:
Aşık olduğunuzda, adrenalin seviyeniz yükselir ve bu da kalp çarpıntısı, terleme ve yüz kızarması gibi fiziksel belirtilere neden olabilir.
Aşık olduğunuz kişiye bakmak veya onunla konuşmak sizi heyecanlandırabilir.
Aşık olduğunuz kişinin yanındayken, kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Duygusal belirtiler:
Aşık olduğunuz kişiyi her zaman düşünebilirsiniz.
Onunla birlikte olmak için sabırsızlanabilirsiniz.
Onunla paylaştığınız zaman sizin için çok değerlidir.
Onu mutlu etmek için elinizden geleni yaparsınız.
Onun iyiliğini düşünürsünüz.
Tabii ki, bu belirtiler her zaman kesin bir gösterge değildir. Bazı insanlar, bu belirtileri göstermeden de gerçekten aşık olabilirler. Ancak, bu belirtilerin çoğunu gösteren bir kişi, muhtemelen gerçekten aşıktır.
İşte birisini gerçekten sevdiğini gösteren bazı daha spesifik davranışlar:
Size zaman ayırır.
Sizinle ilgilenir.
Sizinle konuşur.
Sizinle güler.
Sizinle ağlar.
Sizinle tartışır.
Sizinle sevişir.
Sizin için fedakarlık yapar.
Sizinle gelecek planları yapar.
Bu davranışlar, birinin sizi gerçekten sevdiğinin güçlü göstergeleridir.
Sonuç olarak, birisini gerçekten sevdiğini anlamanın en iyi yolu, onunla derin bir ilişki kurmak ve onu yakından tanımaktır. Bu şekilde, onun duygularını ve davranışlarını daha iyi anlayabilir ve gerçekten sevdiğini anlayabilirsiniz.
Selamlar,
Birisinin gerçekten sevgi beslediğini anlamak bazen karmaşık olabilir, çünkü her insan duygularını farklı şekillerde ifade edebilir. Ancak bazı yaygın işaretler ve davranışlar vardır ki bunlar, bir kişinin gerçekten sevdiğini gösterir. Örneğin, ilgi gösterme ve dikkatli davranışlar; kişinin sizi dinlemesi, sizinle ilgilenmesi ve duygusal olarak yanınızda olması gibi işaretler olabilir.
Ayrıca, kişi sizinle zaman geçirmeye özen gösteriyor ve birlikte olmaktan keyif alıyorsa, bu da sevgi ve bağlılık işaretleri olabilir. Ancak unutmayın ki bu işaretler tek başına yeterli değil. Duygusal bir bağ ve ilişkiyi besleyen diğer faktörler de önemlidir. İletişim kurmak, açık olmak ve birbirinize saygı duymak gibi faktörler, sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur.
Bence sana olan davranışlarından veya geleceğe dair seninle olan hayallerini az da olsa belli ediyorsa ciddidir ama tabi rol yapanlar da var sırf elde etmek, güvenini kazanmak için falan ama rol yapan insan da fazla sabırlı olamaz bence bi yerde açık verir. Ama en önemlisi hissedersin her sözünden davranışlarından kafanda onunla ilgili tüm şeyleri oturup bi düşün tart falan o zaman taşlar senin için yerine oturur.
Aynen haklısın ya şöyle ben süphe ediyorum o ne kadar seviyorm falan desede ne bilym ya tamam boş duran biriisi deyil ama mesela 4 5 saat cevap vermiyo bana soruyorm yemin ederim ki işim çoktu fırsat bulamadm falan diyo ne bileym hiç mi fırsat bulamıyo yani birde mesaj atıyorm buna hep tek tik oluyo bende şüpheye düşüyorm
Hayır sanal deyilz aynı okuldayız hatta ve sürekli beraberiz yani istediğim zmn telefonu nu bilene veriyor ama ben şüpheye düsüyorm
Peki sen mesela ilişkilerinde çok takıntılı birisi misin? Belki de bu yüzdendir bazen insan kendini doldurabiliyor. Ama en iyi tavsiyem şu, kendinle bu konuyu sürekli tartışıp kendini strese sokma, üzme boşu boşuna. Onun yerine gidip onunla açıkça konuş ben böyle böyle hissediyorum senin bana karşı içinde ki düşünceler neler sevgin konusunda ciddi misin, dürüstçe söyler misin? Konuşalım. Gibi bi cümle kur sonra gerçek ne anlarsın.
Evet çok takıntılı yım hatta şöyle diyeym sadece bunda bukadar takıntılı oldum sürekli yani kendi kendime kuruntu yapıyorm sürekli acaba napıyo başkası mı var hayatında beni sevmiyomu benimle oyun mu oynuyo falan diye ama mesela böyle çıkıyo evet işi oluyo biliyorm haber veriyo ztn 4 5 saat cevap vermiyo hiç mi fırsatın olmadı diyorm iki kelime yazmaya yemin ederim fırsatım olmadı diyo yoksa beni biliyosn falan diyo ne bileym
Ama ciddi ciddi konuşmam gerek bu konu hakkında
Ayn haklısın yani şu an bi konuşmaya çok ihtiyacım var diyorm kendi kendime acaba beni aldatıyo mu başka bir hat mı kullanıyo acaba diyorm çünkü WhatsApp da mesajlarm hep tek tik oluyo taaki girip görene kadar
Aynen öyle içimi biraz rahatlattın ya cidden çok sağol çünkü sürekli sürekli oturup bunları düşünüyorum artık kafayı yiycm
Tamam çok sağol sende herzaman yazabilirsn
Seninle sıkılmamasından anlayabilirsin. attığın mesaja önem verip yanıtlamasından, yanıtlama saatinden, gününün nasıl olduğunu merak etmesinden , Seni tanımaya çalışmasından , Seninle ilgili her detaya önem vermesindenz ikide bir konu açmaya çalışmasından ve dahası
E tabi bunun rol yapan bir insan da yapabilir ama rol yapan bir insan inan bana Seni tanımaya çalışmaz
Ayn öyle
Cevap
16Cevap
Ben hep yakarım gemileri umursamam karsimdakini sabretmem anlamam dayanmam ama işte bunlarin aksini yapıyorsam seviyorum demektir
Anlayamazsın, ama seven sevdiğini de hissettirir hisettirmiyosa sevmiyodur...
Yani zaten gerçekten seven insan bir şekilde belli eder sevdiğini ettiğini. Eğer sürekli gelecek ile ilgili plankar kuran biri ise seninle sana karşı boş değildir diye düşünüyorum ben. Gelecek planları kuran adamın seninle niyeti ciddidir ve asla sana karşı boş değildir diye düşünüyorum ben. Seven insan sevdiği ile hayaller kurar çünkü.
işte bunu emin ol anlayamazsın seviyor dersin aslında sevmiyordur sevmiyor dersin aslında seviyordur ne bileyim insanların ruh durumu değişik :D
Sana davrandığı gibi kimseye davranmaz ve bakmaz.. Bakışlar özellikle insanı ele verir
Zaten bakmıyo gözü de hep üstümde
Sen yanında olmadıgında da aynımı? Yanı uzaktan gozlemledınmı hıc? Mesela bulustugunuzda soyle guzel kızların oldugu falan bır cafeye gıttıgınde gozu saga sola kayıyormu
Tuvalete gıtme bahanesiyle bır gun kalk yanından uzaktan ızle bakalım nasıl davranıyor. Bazı capkın erkekler anca oyle pot kırarlar
Hayır kaymıyo hiç
Aynn öyle yaparm
Çok zor iş öyle fena rol yapan birisini gördüm ki filmlerde bile o kadar ileri seviye oynayanı göremedim
çok doğru
Maalesef öyle
Kendi duyguların dışında kimsenin duygusundan emin olamazsın ne yaparsa yapsın…
Ayn öyle haklsn
taklit konusunda herkes usta bu aralar. anlayamazsın. benim 20 yıllık ilişki hayatım var professional olmama rağmen anlayamıyorum bazen.
Bir arkadaşımdan aldığım taktiklere göre senle konuşmaya çalışıyor, saçmalıyor ve kendini açıyorsa
Sevgiyi belki tam anlayamasan da sevgisizliği insan hissediyor sevilmeyince anlıyorsun o hissiyat yoksa sıkıntı yok
Önemser senin için emek verir çaba sarfeder fedakarlık yapar vefa gösterir senden sıkılmaz bunalmaz.
İlişkinin ciddiyete binmesi için çaba gösterip göstermediğine bakarak
Ya diyorm beni istemiyosan net ol bana söyle diyorm saçma sapan konuşma diyo tabiki istiyorm
Bu sözler bana samimi gelmedi
@berxedanjiyan niye
Şüphe
İşi var evet ama 4 5 saat bana cevap vermiyo sonra fırsat bulamadm diyo ne bileym yoksa yazarm falan beni biliyon diyo
Seni sevmediğine şüphen var mı
Her saniye deyil ama 4 5 saat te bir de cevap veremiyo mu
@berxedanjiyan ya evet var soruyorm net ol allah için diyorm yemin ederim ki çok istiyorm diyo
Ya seni seviyur kendini sana kanıtlama becerisi yok
ya da seni seviyormuş gibi kurnazlık yapiyur
burada sana şu gürev düşer onu denemen
@berxedanjiyan e peki nasıl deniycm yani ne yapabilirim
Bir sürü deneme yolları var
Birincisi etki tepki yoluna gireceksin
@berxedanjiyan peki bana önerilerin var mı bu konuda
Tabi ki yardım cı olurum
burada olmaz
@berxedanjiyan çok teşekkür ederim
Olur diyorsan sıkıntı yok
@berxedanjiyan neden ki
Hissederek başka hiç bişekilde anlaşılmaz herkes rol yapabilme yeteneği ne sahip @
Anlamak kolay değil ama sana olan ilgisinden anlayabilirsin bence
İnciltmez kırmaz deger verir
Ya şöyle eski sevgilimle biz tekrardan barıştık şu an aramız eskisinden daha iyi sürekli bana herşeyi sorup öyle yapıyo sormadan yapmıyo ve sevdiğini hissediyorm ama şüphelerim oluyo yani oda evet boş kalmıyo işi oluyo ama diyorm acaba beni mi kandırıyo hayatında başkası mı var falan yemin ederim yok falan diyo mesela işim var diyip 4 5 saat cevap vermiyo merak ediyorm yemin ederim bir şey yapmadm falan diyo saçma sapan şeyler düşünme diyo
4 5 saat cevap vermeyenle olmaz net.
İki cümle de olsa yazılır herkes çalışıyor bir işi var.
Yani haklsn
Tuvalete gider bakarım yazarım en kötü iki cümle çok çok yoğunsam
İşte bende diyorm iki kelimede yazamıyosn diyorm yemin ederim ki yazamadm falan bende diyorm acaba hayatında başka birisi mi var hatta sordm kuran çarpsın ki kimse yok dedi şu kuruntuyu bırak artık dedi hatta dedim beni istiyomsn istemiyomsn net ol senden başka hiçbir şey istemiyorum dedi sen benim herşeyimsin falan diyo ne bilym
Saçma hepsi bence.
Yazar arar fırsatı olur seven adamın
Aynn öyle
Birde buna mesaj attığımda sürekli mesajlar tek tik oluyo
Direk ayrılırım
Ama seviyorum
İlk defa ciddi ilişkim
Karar senin artık burada tamamen
Doğrusu birinci ayrılmanızın sebebini bilmiyoruz ama hem seninle tekrar barışacak seviyorum diyecek, vede başka biriyle ilişki yaşayacağını hele sen bu kadar sorgularken onu sıkıştırırken seninle niye tekrar birlikte olsun ki? Başını niye agrıtsın ki? Başka biri değil de 4-5 saat o şeyi yapmaya gitti biriyle dersen de, orada aksine sana çabuk cevap verir şüphelenmemen için. Tahminim, çocuk seni seviyor ve senin ısralarla aramana ve şüphelerine de sinir olduğu için uzun süre cevap vermiyor telefona bence
Bazen sonunda anlıyorsun
Ya şöyle mesela beni gerçekten çok seviyodu ama tamam biliyorum boş durmuyo yani bir şey demiyorum ona ama 4 5 saat cevap vermiyo bana iki dk da olsa bi cevap veremiyomsn diyorm yemin ederim işim çoktu fırsat bulamadm beni biliyosn falan diyo senden başka kimsem yoktur diyo seni herşeyden çok istiyorum ne olur beni yalnız bırakma diyo ama benim de şüphelerim oluyo kuruntu yapıyorm kendi kendime ne bilym ya
Sana samimi geliyursa inan
Sana değer verir düşünür arar sorar
Yaklaşımı, hal ve hareketlerinde
Yazı tura atarım.
iyi veya kötü gününde yanında olmalı
En İyi Cevap