Her konuda yaninda olup ozel anlarda paylastigin ve sana hic sebebsizce baskasiyla basladim konusmamiz dogru olmaz?

6 ay once tanistigim her konuda yardimci oldugum zor surecte yaninda oldugum ve ozel anlamdada biseyler paylastigim gorusmemizde yakin olarak gordugum ve gorustukten iki gun sonra bana ben biriyle bugun tanistim iliskiye basladim senle konusmamiz dogru degil hakini helal et allah razi olsun cok yardimin oldu kisa bir mesaja bunlari sigdirdi... bende sesli mesaj iletim hakkim yok cani gonulden yaptim ama birgunde tanidigin bir insana bana konusmamiz dogru değil derken biz sadece ozel sevgili degildik biz yeri geldi dost arkadas sirdas olduk bir gunde tanidigin ugruna bana konusmayalim diyorsan beni kirdin uzdun saygi duyuyorum hakkinda hayirlisi deyip mesaji gonderdim... arada cok gecmeden beni her yerde engelemis? sunu demek istiyorum hic sorun yokken her konuda yaninda oldugum banka hesaplarina kadar sifreleri mail sifreleri herseyi bende mevcut iken bana sen olmasan ne yaparim ben seni kaybetmek istemiyorum diyen biri... birgunde baskasina neden tercih ederim... cinsel iliski hic yasamadim ama yakinlasma oldu... sizce neden bunu yapti hadi sevgi neyse bosverin insanin zor anlarinda zor gunlerinde yaninda olan birini bu derece silmesi zarar bile vermedim... tam tersi psikolojisi olsun her konuda yaninda oldum... neden insanlar boyleler nerde yalnis yaptim NE YAPMAM LAZIM?

Her konuda yaninda olup ozel anlarda paylastigin ve sana hic sebebsizce baskasiyla basladim konusmamiz dogru olmaz?