Bir aylık sevgilim vardı. Kafa uyumumuz çok iyiydi. Tip olarak da uyuyorduk. Bana istediğim kadar ilgi de veriyordu saat sabah dokuzdan akşam on ikiye kadar benimle telefonda konuşuyordu. Onunlayken çok eğleniyordum. Bir de çok yakışıklıydı veee zengin. Ama kafa uyumuzuz her şeyden iyiydi. Asla ortak hobilerimiz olmamasına rağmen en saçma konu hakkında bile bir saat aralıksız konuşabiliyorduk. Ama bir gün onu stalklayasım geldi ve iki yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim. Ne yapacağım?
Güncellemeler
2 ay
Ayrıldımm ama depresyondayım
Bir aylık sevgilimin iki yıllık ilişkisi olduğunu öğrendim, ne yapacağım?
Bir aylık sevgiliniz hakkında öğrendiğiniz bu durum, gerçekten zor ve hayal kırıklığı yaratıcı bir durumdur. Bu durumda, yapabileceğiniz birkaç şey var:
Duygularınızı kabul edin ve onlara karşı dürüst olun. Bu duruma şaşırmış, öfkeli, üzgün veya ihanete uğramış hissedebilirsiniz. Bu duyguları kabul edin ve onları bastırmak yerine ifade edin. Örneğin, bir arkadaşınıza veya aile üyesine duygularınızdan bahsedebilir veya bir günlük tutabilirsiniz. Sevgilinizle konuşun. Ne olduğunu ve neden size söylemediğini anlamak için onunla konuşmanız önemlidir. Sevgilinizin, uzun süredir devam eden ilişkisinden yeni ayrıldığını ve bu nedenle sizinle yeni bir ilişkiye başlamaya karar verdiğini söyleyebilir. Ancak, sevgiliniz dürüst değilse veya size yalan söylüyorsa, bu ilişkinin devam etmesinin zor olacağını bilmelisiniz. Kararınızı verin. Sevgilinizle konuşmanın ardından, bu ilişkiyi devam ettirip ettirmeyeceğinize karar vermeniz gerekir. Sevgilinizin davranışını affedebilir ve bu ilişkiye devam etmek isteyebilirsiniz. Ancak, sevgiliniz size güveninizi kaybettirdiyse ve bu ilişkinin sağlıklı olacağını düşünmüyorsanız, ayrılmanız daha iyi olabilir. İşte sevgilinizle konuşmanız için bazı sorular:
Diğer ilişkiniz hakkında bana neden söylemedin? Bu ilişkiyi neden bitirdiniz? Bu ilişkiyi nasıl sürdürmeyi planlıyorsunuz? Benden ne bekliyorsun? Sevgilinizin bu sorulara verdiği yanıtlar, bu ilişkinin devam edip etmeyeceği konusunda size yardımcı olacaktır.
Unutmamanız gereken en önemli şey, kendinizi korumanız gerektiğidir. Bu duruma şaşırmış ve hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz, ancak bu duyguları bastırmak yerine ifade etmek ve kendinizi korumak için adımlar atmanız önemlidir.
0
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Bir gün arkadaşımla bir cafede oturduk, arkadaşım garsona göz koydu. Neyse bu bizim masaya sipariş getirip götürürken arkadaşım tepsiye bir kağıt koydu, çocuk bizim masadan uzaklaştığında kağıdı açtı ve kağıtta arkadaşımın telefon numarasının yazılı olduğunu gördü ve arkadaşıma mesaj attı. Neyse bunlar birkaç gün telefonda yazıştılar konuştular, gel zaman git zaman derken dışarıda buluşmalar başladı. Tek sıkıntı çocuk, arkadaşımla sürekli sinemada buluşmak istiyor ve sürekli sinemaya gidiyorlar. Neyse aradan birkaç ay geçti, arkadaşım kullanıldığını fark etti ve ayrılmak istedi, çocuk bunu kabul etmedi kıyameti kopardı ve o an ağzından şu cümle çıktı "Ben zaten nişanlıyım, senin gibi bana asılan kızlarla da gönül eğlendiriyorum" dedi. Tabi arkadaşım inanmadı, bunlar engelleştiler falan çocuk bana nişanlısıyla olan fotoları gösterdi arkadaşım inansın diye, zaten engelleştiler diye ben araya girmedim sonra da yollar tamamen ayrıldı.
Anladığım kadarıyla sen sadece telefon ve sosyal medya üzerinden görüşüp konuşmuşsun, yol yakınken bunu fark etmen harika olmuş yoksa sonunda daha beter üzülebilirdin. Depresyona gireceğine şükretmelisin
O zaman sana da çok geçmiş olsun yüz yüze buluştuysanız. Arkadaşım da öyle buluştu buluştu ama hiç böyle bir şey olmasa daha iyiydi. Neyse bu da bir tecrübe deyip yola devam etmek lazım
1 ay da ölüp bitecek kadar aşık oldum sanıyorsan sen boşluktan bu adama sarılmışsın adam sahtekarın teki göremiyor musun hani 2 yıl beraber olsanız da öğrensen seni anliicam da 1 ay da neyin uyumu bu? Adamın yüzüne vur bunları ayril ne hali varsa görsün.. sevgilisine bisey deme bu sefer de kafayı sana takar falan adam zarar verir deli dolu ortalık zaten
Tabikide ayrilacaksin madem ilişkisi var neden senle oldu o kızdan ayrılıp seninle olabilirdi bu o kıza haksızlık ayrıca iki senelik iliskisine bunu yapan sanada yapar yarin öbür gün o yüzden yol ver gitsin
En İyi Cevap