Napmaya çalışıyor?
2 ay
Ayrıldığım sevgilim bugün sosyal medya hesabından istek yolladı kabul ettim, beş dakika sonra hesabı engelledi, bu ne demek?

Napmaya çalışıyor?
Şu geliyor aklıma, eğer bir ilişkiye başlamışsa ve profilinde paylaşmışsa ve senin görmeni istiyorsa hesabına bakman için istek attı olabilir. Çünkü engellemesini gerektiren sebep bu olabilir, daha önce de engelleyebilirdi ama belki bu gelismeyi bekliyordu.
Bitti diyebilir?
Onun kendi hayatını merak etmiyorum Hayır!.
Nüspet yapması senin dediğin banane!. Bitti seni istemiyorum diyebilir istek yollayıp da kabul edip Hesabı engellemesi saçma canım!.
Benim dedigim dogruysa, hayır sana bisey söylemez söz, yazı, story ile karşılik vermez, tek istediği senin onun profiline bakman
Peki tam da bunu soruyorum benim bakmamı neden önemsiyor?
Zaten ayrıldık demişsiniz sana tekrar bitti demesi gerekmiyor bence
O bitti demedi bana!!!
Tahminim, sen ayrıldım dediysen, zoruna gittiyse, ben ona gösteririm gününü dediyse içiden, birini bulup rol icabı bir kız da olabilir, resmini instaya koyup, senin görmeni ve pişman olmanı kıskanmanı istiyor olabilir, senin profile bakınca sinirlenmeni istiyor olabilir,
Hesabı engellemesi beni istemediği anlamına mı gelir?
Başka bir kız varsa profilde ve senin görmen için yaptıysa belki kızı rol icabı öylesine sen kıskanasın diye resmini ve seni sinir etmek için engelledi, bu seni istemiyor anlamında gelmez, belki daha sonra itiraf edecek.
Ama kız varsa belki gercekten bulmustur ve sen kıskan pişman ol diye yapmıstır, burada istemiyor herhalde.
Kız falan yoksa, bitirmek için sana kızgınlığından ve seninle muhatap olmamak için engellemyi seçmiş olabilir.
ya da seni böyle celişkilere sokmak için oyun gibi bisey yapmıs olabilir, belki sonra engeli kaldıracak
Cevap
3Cevap
ben isterim alırım isterim atarım egosu
Seni attım mı demek istedi?
ben öyle bir düşündüm. Bilemem ki neden yapar bir erkek eski aşkına bu tür şeyleri.
Sence neden yapar?
Egosunu tatmin icin ergence
Hala aklında olduğum anlamına mı gelir?
Cok mu onemli bitmis bir ilişki iste. Cok aklinda isen gelir yanina
Sorumu cevapla
Diyorum ya sosyal ort. Ekledi cikardi ile bu soylenmez.
Demek istiyorsun sosyal medya hesabını engellemesi seni istemediği anlamına da gelmez! Doğru mu anladım
Evet. Ama seven gelir bizzat yanina
Seven erkek baya kötülük yapar erkekleri tanıyorum sallama!
Peki sana
Aferimli peki yok sana! Hayır!.
sen onu çıkartmış mıydın arkadaşlıktan
Ne alaka onu sormadım. Istek yolladı kabul ettim engelledin demek sordum soruya soruyla cevap verme ashabımı
Sensin. Hoşt
Mesaj at diye boyle sacmalik yapti
:)) senle eğleniyo
Ne gibi eğleniyor? Beni istemiyor mu?
En İyi Cevap